Турнік у дверний отвір HMS DD401 98-130см

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0

Розмір

70-100см 98-130 см
Код товару: 20823~01
Виробник: HMS
Відгуки: 0
Відправка сьогодні
Артикул: 17-45-036
MPN: 17-45-036
Знайшли дешевше?
1 649 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Вид
Турніки
Клас
Домашні
Конструкція
У дверний отвір
Тип
98-130 см
Кількість одиниць
1
Опис

Розсувний регульований турнік для дому в дверний отвір HMS DD401

Турнік у дверний отвір HMS  DD401 - відмінний інструмент для підтягувань, який зміцнить м'язи рук, спини, живота і грудей. Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, він міцний та стійкий, що гарантує безпеку під час тренувань.

Завдяки інноваційному використанню тристоронньої ручки гвинти не потрібні. Таке рішення не тільки не пошкодить дверну коробку, але і дозволить швидко змінити висоту турніка.

Якщо опустити турнік DD401 на висоту колін, це дозволить Вам тренувати не лише спину та біцепси, а й груди (наприклад, тренуючи віджимання) або трицепси (шведські віджимання).

Ручки покриті спеціальним матеріалом, який вбирає піт і запобігає ковзанню руки. Крім того, виріб стійкий до подряпин завдяки ґрунтовці, антикорозійному шару та міцному порошковому покриттю.

Довжина турніка DD401 регулюється від 98-130 см. тому його можна адаптувати до різних типів дверей. Збірка дуже проста і не потребує спеціальних інструментів. Турнік має вбудований торцевий ключ, його також легко зберігати та транспортувати, що робить цей турнік  ідеальним вибором для людей, які хочуть підтягуватись вдома або в дорозі.

Турнік оснащени водняним рівнем , завдяки якому його встановлення у дверну коробку буде ще надійнішим, а тренування ще безпечнішим.

DD401 дозволяє виконувати безліч різноманітних вправ, таких як підтягування, тяги, провали або віджимання, що дозволяє урізноманітнити тренування та досягти бажаних ефектів. Завдяки йому ви підвищите свою силу, витривалість і покращите загальний фізичний стан.

Коротше кажучи, турнік DD401 — це надійний інструмент , який дозволить вам виконувати ефективні силові вправи, не виходячи з дому або будь-де, де ви можете його встановити.

Штанга для підтягувань HMS DD401 - відмінний силовий тренажер, який дозволяє зміцнити м'язи рук, спини, преса і грудей. Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, він міцний і стабільний, забезпечуючи безпеку під час тренувань.

Завдяки інноваційному використанню тристоронньої ручки гвинти не потрібні, що не тільки запобігає пошкодженню дверної коробки, але й дозволяє швидко змінювати висоту установки штанги.

Опускання DD401 до рівня колін дозволяє тренувати не тільки спину та біцепси, а й груди (наприклад, тренування віджимань) або трицепси (шведські віджимання).

Ручки покриті спеціальним матеріалом, який вбирає піт і запобігає ковзанню рук. Крім того, виріб стійкий до подряпин завдяки антикорозійному та довговічному порошковому покриттю.

DD401 регулюється в діапазоні 98-130 см, що робить його придатним для різних типів дверей. Установка проста і не потребує спеціальних інструментів, а штанга має вбудований торцевий ключ. Його також легко зберігати та транспортувати, що робить його ідеальним вибором для людей, які хочуть займатися вдома або в дорозі.

Планка оснащена рівнем, що робить установку ще більш безпечною, а тренування безпечнішими.

DD401 дозволяє виконувати багато різних вправ, таких як підтягування, підтягування, опускання або віджимання, що дозволяє різноманітно тренуватися та досягати бажаних результатів. Це допоможе вам збільшити вашу силу, витривалість і загальну фізичну форму.

Загалом, штанга для підтягувань HMS DD401 — це надійний інструмент, який дозволяє виконувати ефективні силові вправи, не виходячи з дому або в будь-якому іншому місці, де його можна встановити.

Технічні характеристики:

  • Матеріал: сталь, PP, NBR
  • Розміри:
    • Довжина: 98-130 см
    • Зовнішній діаметр труби: 30 мм
    • Діаметр ручки: 38 мм
  • Максимальне навантаження: 150 кг
  • Вбудований торцевий ключ
  • Зауваження: Не призначений для комерційного використання
Характеристики
Шведські стінки та турніки
Вид
Турніки
Клас
Домашні
Конструкція
У дверний отвір
Тип
98-130 см
Основні характеристики
Кількість одиниць
1
Матеріал
Пластик
Метал
Силікон
EAN
5907695552485
Максимальне навантаження
150 кг
Розмір
98-130 см
Розміри
Довжина: 98-130 см
Країна реєстрації бренду
Польща
Країна-виробник товару
Китай
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Турнік у дверний отвір HMS DD401 98-130см
1 649 грн