Триколісний велосипед Lean Toys PRO700 кремовий

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності

Оберіть варіант

Код товару: 41053-35
Виробник: Lean
Відгуки: 0
Артикул: LT-3848
MPN: 3848
5 649 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул
3848
Вік
6 місяців+
6 місяців+
Вид
Триколісні
Привод
Педальний
EAN
5902808158400
Опис

Триколісний велосипед PRO700 Cream

Якщо ваша дитина настільки активна, що не може спокійно сидіти в колясці під час спільних прогулянок, у нас є для цього фантастичне рішення! Виберіть дитячий триколісний велосипед PRO700 , який буде рости разом з вашою дитиною, розвиваючи любов до спорту та активного проведення вільного часу. Ми гарантуємо, що кремовий велосипед задовольнить усі потреби як вас, так і вашої дитини. Велосипед PRO700 має багато зручностей , які дозволяють швидко і просто модифікувати велосипед, що істотно змінює його.

Кремовий велосипед PRO700 росте разом з вашою дитиною ! Функція легкого розбирання окремих функцій означає, що він буде супроводжувати вашу дитину від 6 до 60 місяців з обмеженням ваги 25 кг - це також буде чудовим подарунком для братів і сестер, який кожен може використовувати по-своєму.

Як модифікувати велосипед в залежності від віку та етапу розвитку дитини:
- велосипед складається з усіх елементів, що входять до комплекту, крім педалей - його ніжки стоять на підніжках, а вихователі штовхають велосипед штангою ,
- монтуємо педалі, а у класичного велосипеда відкручуємо або складаємо підніжки - дитина може крутити педалі, а батьки керують напрямком руху штангою,
- відстібаємо кермо для вихователів, щоб дитина могла самостійно кататися на велосипеді - в залежності від навичок дитини залишаємо або демонтуємо допоміжні елементи, такі як ремені безпеки, бічна балка або козирок.

Представлений велосипед за своєю конструкцією нагадує коляску , що підтверджується можливістю регулювання спинки до лежачого положення, а також 3-х точковими ременями безпеки з додатковим ременем між ніжками і великим, складаним навісом з дахом. Цей велосипед також має ряд інших переваг, включаючи кермо з регульованою висотою, сидіння, покрите чохлом, і надувні колеса з амортизаторами , які роблять їзду більш комфортною.

Велосипед PRO700 кремового кольору абсолютно безпечний, завдяки дзвінку, встановленому на кермі, м'якому поручню, що захищає від падіння, і ножному стоянковому гальму, розташованому в задній частині конструкції. Невелика вага велосипеда в поєднанні з функцією складання полегшує транспортування, тому ви можете брати його з собою в усі активні подорожі та відпустку.

Дитячий триколісний велосипед PRO700 виготовлений з якісних сертифікованих матеріалів, що гарантує довгий термін служби і довговічність виробу. Крім того, кремовий велосипед був відзначений сертифікатом CE , який є заявою виробника про те, що продукт відповідає всім вимогам директив Європейського Союзу «Новий підхід». Триколісний велосипед для малюка упакований в оригінальну коробку, всередині якої є інструкція для легкої збірки.

Розміри кремового велосипеда PRO700 :
- передні колеса: 12 дюймів,
- задні колеса: 10 дюймів,
- сидіння: 26 см х 20 см,
- загальна висота: 99 см,
- довжина: 90 см,
- висота керма: 60 см,
- вага: 12 кг.

Розмір упаковки: 68 х 54 х 32,5 см

Вага: 14,6 кг

Характеристики
Дитячі велосипеди
Вид
Триколісні
Основні характеристики
Артикул
3848
Вік
6 місяців+
6 місяців+
Привод
Педальний
EAN
5902808158400
Виробник
Leantoys
Гальма
Задні
Максимальна вага дитини
25
Стан
Новий
Вага
12.6
Вага брутто
14.6
14.6
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Триколісний велосипед Lean Toys PRO700 кремовий
5 649 грн