Триколісний велосипед Lean Toys PRO700 чорний

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності

Оберіть варіант

Код товару: 41057-35
Виробник: Lean
Відгуки: 0
Артикул: LT-3792
MPN: 3792
5 649 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул
3792
Вік
6 місяців+
6 місяців+
Вид
Триколісні
Колір
Чорний
Привод
Педальний
Опис

Триколісний велосипед PRO700 Чорний

Якщо ваша дитина настільки активна, що не може спокійно сидіти в колясці під час спільних прогулянок, у нас є для цього фантастичне рішення! Вибирайте дитячі Триколісний велосипед PRO700 , який буде рости разом з вашою дитиною, розвиваючи її пристрасть до спорту та активно проводити вільний час. Ми гарантуємо, що чорний велосипед задовольнить усі потреби як вас, так і вашої дитини. Велосипед PRO700 має багато зручностей , які дозволяють швидко і просто модифікувати велосипед, що істотно змінює його.

Чорний велосипед PRO700 росте разом з вашою дитиною ! Функція легкого розбирання окремих функцій означає, що він буде супроводжувати вашу дитину від 6 до 60 місяців з обмеженням ваги 25 кг - це також буде чудовим подарунком для братів і сестер, який кожен може використовувати по-своєму.

як модифікувати велосипед залежно від віку та етапу розвитку дитини:
- велосипед складається з усіх елементів, що входять в комплект, крім педалей - його ніжки знаходяться на підніжках, а опікуни штовхають велосипед с палиця ,
- монтуємо педалі, а у випадку з класичним велосипедом відкручуємо або складаємо підніжки - дитина може крутити педалі, а батьки контролюють напрямок руху з баром,
- давайте його розстібнемо стрижень для вихователів, до дитина могла самостійно кататися на велосипеді — залежно від навичок дитини залишаємо або демонтуємо допоміжні елементи, такі як ремені безпеки, бічна балка чи навіс.

Представлений велосипед розроблений відповідно до його дизайну нагадує прогулянкову коляску , що підтверджується можливістю регулювання спинки до лежачого положення, а також 3-х точковими ременями безпеки з додатковим ременем між ніжками і великим складаним балдахіном з пологом. Цей велосипед також має ряд інших переваг, включаючи кермо з регульованою висотою, сідло, покрите чохлом, і накачані колеса з амортизаторами зробити водіння більш комфортним.

Велосипед PRO700 чорного кольору абсолютно безпечний, завдяки дзвінку, встановленому на кермі, і м'якому поручню, який запобігає падінню або падінню. ножне стоянкове гальмо розміщені в задній частині конструкції. Невелика вага велосипеда в поєднанні з функцією складання полегшує транспортування, тому ви можете брати його з собою в будь-які активні подорожі та відпустку.

дитячий Триколісний велосипед PRO700 виготовлений з якісних сертифікованих матеріалів, що гарантує тривалий термін служби та міцність виробу. Більше того, чорний велосипед був позначений Сертифікат CE , який є заявою виробника про те, що продукт відповідає всім вимогам директив Європейського Союзу «Новий підхід». Триколісний велосипед для малюка упакований в оригінальну коробку, всередині якої є інструкція для легкої збірки.

Розміри чорного велосипеда PRO700 :
- передні колеса: 12 дюймів,
- задні колеса: 10 дюймів,
- сидіння: 26 см х 20 см,
- загальна висота: 99 см,
- довжина: 90 см,
- висота керма: 60 см,
- вага: 12 кг.

 

Розмір упаковки: 68 х 54 х 32,5 см

Вага: 14,6 кг

Характеристики
Дитячі велосипеди
Вид
Триколісні
Основні характеристики
Артикул
3792
Вік
6 місяців+
6 місяців+
Колір
Чорний
Привод
Педальний
EAN
5902808157779
Виробник
Leantoys
Гальма
Задні
Максимальна вага дитини
25
Стан
Новий
Вага
12.6
Вага брутто
14.6
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Триколісний велосипед Lean Toys PRO700 чорний
5 649 грн