Стіл з електричним регулюванням висоти Jan Nowak Ella 1600x720x750мм білий

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: Ella 1600 white
Виробник: Jan Nowak
Відгуки: 0
Артикул: Ella 1600 white
MPN: Ella 1600 white
1 397 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
EAN
5904405571392
Особливості / Додаткові функції
білий
Висота
72
Глибина
75
Ширина
160
Опис

Jan Nowak Великий підйомний робочий стіл ELLA 1600 білий 

Підйомний стіл для найвибагливіших

Білий підйомний стіл перетворить виснажливе 8-годинне сидіння за комп'ютером на динамічну систему роботи, завдяки якій ви усунете біль у спині чи шиї. Ми розробили модель ELLA 1600 для тих, хто не любить йти на компроміси і шукає рішення, яке на 100% відповідає їхнім очікуванням. Робочий стіл має міцні ніжки з функцією регулювання висоти, сучасний дизайн у яскравих кольорах, збільшену поверхню стільниці та пакет корисних гаджетів. 

Це здоровіша альтернатива класичній комп’ютерній робочій станції, яка чудово виглядає. Підйомний стіл ELLA найкраще підходить для менеджерів, юристів, бухгалтерів, програмістів, художників, а також завзятих геймерів. 

Велика поверхня стільниці

Підйомний стіл ELLA - це ідеальне поєднання просторої стільниці розміром 160 х 60 х 1,5 см і додаткового простору, що дозволить вам створити ідеально організоване робоче місце. Їх можна поставити як в кутку, біля стіни, так і посередині кімнати. У будь-якому випадку це виглядає дуже професійно і привабливо.  

Значна ширина стільниці, 160 см, дозволяє розмістити на піднятому столі до трьох моніторів, клавіатуру і мишку. З іншого боку, ви можете зручно розмістити ноутбук, планшет або документи на додатковому просторі довжиною до 75 см. Верх з двох частин після кріплення до міцної рами перетворюється в надійне і стійке рішення. Підйомний стіл ELLA може перевозити предмети загальною вагою 80 кг. 

Завжди на комфортному рівні 

Зміна положення за комп’ютером – запорука ергономічного успіху. Підйомний стіл ELLA дасть можливість працювати як сидячи, так і стоячи, адже діапазон регулювання висоти від 72 см до 117 см. Вбудований двигун забезпечує плавний і тихий рух. Рівень шуму не перевищує 50 дБ. Ви можете безтурботно працювати навіть увечері чи вночі. 
Практичний робочий стіл
Підйомний стіл ELLA вражає своєю функціональністю, адже механізм зміни висоти стільниці був розширений двома корисними системами. Перший з них означає, що вам не потрібно щоразу встановлювати положення заново. Функція Memory запам'ятовує дві вибрані вами висоти верху. Натисніть кнопку та зачекайте буквально кілька секунд, поки стіл налаштує рівень відповідно до ваших уподобань.
 
Другий засіб – це механізм IQ Reminder. Його завдання - періодично повідомляти про необхідність змінити позицію. Доступно три варіанти часу - 30, 40 і 60 хвилин. Функція надзвичайно корисна на ранньому етапі впровадження динамічного режиму роботи. Це не дозволить вам забути встати зі стільця.

Найнеобхідніші аксесуари в наборі

Піднятий стіл змінить вашу роботу, зробить її здоровішою та приємнішою. Тим більше, що разом з моделлю ELLA ви отримаєте набір корисних аксесуарів. Усі елементи виготовлені з міцних матеріалів, щоб служити вам у відмінній формі роками. 

Білий робочий стіл ELLA має:
● Тримач для гарнітури - якщо ви працюєте вдома або співпрацюєте з людьми за сотні кілометрів, ви завжди повинні бути готові до спонтанної онлайн-зустрічі. Вішалка поруч з ним гарантує, що ви більше ніколи не нервуватимете, шукаючи навушники. 
● Тримач для чашки. Незважаючи на те, що підйомний стіл ELLA пропонує достатньо робочого простору, ставити напій біля електронного обладнання чи важливих документів дуже ризиковано. Коли ви використовуєте підсклянник, практично неможливо пролити щось важливе для вас. 
● Органайзери для кабелів - професійний робочий стіл заслуговує на професійне оздоблення. Дві кабельні втулки і практичні органайзери дозволять вам позбутися безладу раз і назавжди. Ідеально організовані кабелі допоможуть підтримувати порядок і позитивно вплинуть на естетичність станції. 
● Велика підкладка - для ще більшого комфорту в комплект входить килимок розміром 70 х 60 х 0,2 см, який виготовлений з екошкіри. Це принесе вам комфорт під час руху мишки та опори передпліч, а також стане додатковим захистом для стільниці. 

Характеристики
Основні характеристики
EAN
5904405571392
Особливості / Додаткові функції
білий
Висота
72
Глибина
75
Ширина
160
Вага
28,0
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Стіл з електричним регулюванням висоти Jan Nowak Ella 1600x720x750мм білий
1 397 грн