Стіл з електричним регулюванням висоти Jan Nowak Egon 1100x720x600 мм білий

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: ELLA 1600 white
Виробник: Jan Nowak
Відгуки: 0
Артикул: ELLA 1600 white
MPN: Egon 1100 white
897 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Колір
Білий
EAN
5904405571378
Особливості / Додаткові функції
Вантажопідйомність 80 кг, Регульована висота, Підстаканник, Підставка для навушників
Висота
72
Глибина
60
Опис

Jan Nowak Письмовий стіл EGON 1100 білий

Письмовий стіл для маленької кімнати

Динамічна робоча станція в межах вашої досяжності, незалежно від того, скільки місця ви можете для неї виділити. Ми створили невеликий стіл EGON 1100 спеціально для користувачів з обмеженим простором. У цьому випадку відмінно підійде модель з тонким дизайном і яскравими кольорами, адже вона не обтяжить інтер'єр, а додасть йому легкості. 

Маленький стіл EGON ні в чому не поступається більшим варіантам. Ми оснастили їх пакетом аксесуарів, таким як підсклянник, навушники та зручний килимок для мишки. Тепер ніщо не заважає вам створити домашній офіс, грати в ігри чи записувати подкасти в маленькій кімнаті. 

Письмовий стіл - ваш ергономічний успіх

В основі ергономічного столу лежать металеві ніжки, висоту яких ви можете точно відрегулювати під свої потреби. Широкий діапазон регулювання 72-117 см дозволить працювати як стоячи, так і сидячи. Звук двигуна під час руху не перевищує 50 дБ, тому ви точно не заважатимете домочадцям. 

Стоячий стіл EGON білого кольору з електричним регулюванням висоти дозволить вам виконувати бізнес-завдання в різних положеннях, а впровадження руху під час роботи за комп’ютером принесе масу користі для здоров’я. Ви відчуєте їх у своїх кістках, тому що ви нарешті попрощаєтеся з болем у спині, але також у вигляді додаткової енергії. 

Завжди ідеальний зріст

Білий письмовий стіл надзвичайно зручний. Підібрати ідеальну висоту відповідно до принципів ергономіки потрібно лише один раз. При кожній наступній зміні подбає про вас функція Memory, яка запам'ятовує два налаштування стільниці. Після натискання кнопки механізм все зробить самостійно. Під час плавного руху ніжок у вас буде буквально мить перепочити, адже процес триває всього кілька секунд.  

Маленький письмовий стіл, який запам'ятає замість вас

Зі стоячим столом EGON ви можете повністю зосередитися на своїх завданнях, оскільки вбудоване нагадування IQ повідомляє вам, коли настав час підняти чи опустити стіл. Крім того, ви самі визначаєте частоту зміни позицій. Система пропонує нагадування кожні 30, 40 або 60 хвилин. Це надзвичайно практичне рішення, яке дуже корисно на самому початку, коли ви тільки вводите динамічний режим роботи. 

Якраз на роботу

Стільниця стільниці EGON має ширину 110 см, глибину 60 см і товщину 1,5 см. Цього цілком достатньо, щоб на ньому розмістити ноутбук, монітор, клавіатуру і мишку. Тобто все необхідне для комфортної роботи. Крім того, модель EGON дуже міцна, її максимальне навантаження становить до 80 кг. Маленький письмовий стіл не означає мало місця під стільницею. Внутрішня відстань між ніжками становить 88 см, тому ви зможете безперешкодно засунути стілець і прийняти зручне положення.  

Порядок і комфорт в одному

Маленькі столи особливо потребують гарної організації. Інакше через брак вільного простору вас постійно щось турбуватиме. Стіл стоячий EGON має дві корисні ручки з міцного пластику. Саме завдяки їм предмети, без яких ви не уявляєте роботу, залишаться поруч з вами, але не займатимуть місця на прилавку. Після конференції ви можете повісити навушники на вішалку, і кава буде в безпеці в холдері і точно не проллється на важливі документи, ноутбук або клавіатуру. 

Килимок для мишки в комплекті

Великий килимок для миші - це надійна зручність. По-перше, тому що це дозволить вам вільно і безперешкодно рухати мишкою, по-друге, ваші передпліччя отримають м'яку опору, а по-третє, ви додатково захистите стільницю. Вам не доведеться шукати модель, яка ідеально підійде до столу стоячи, адже в комплект входить підкладка XXL (70 x 60 x 0,2 см). 

Подбайте про естетику

Розвішані кабелі без порядку і композиції можуть ефектно зіпсувати зовнішній вигляд стенду, особливо це помітно в інтер'єрах з яскравими кольорами. Стоячий стіл EGON допоможе контролювати кабельний хаос. Ви можете підвести дроти до розетки, не відсуваючи стільницю від стіни, завдяки виїмці ззаду. Тоді спеціальні організатори подбають про те, щоб кожна з них була саме там, де має бути. 

Впорядкований білий стіл із красиво розташованими кабелями — міцна основа для естетичної підставки, яка чудово виглядає в кімнаті, а працювати за нею — суцільне задоволення. 

Характеристики
Основні характеристики
Колір
Білий
EAN
5904405571378
Особливості / Додаткові функції
Вантажопідйомність 80 кг, Регульована висота, Підстаканник, Підставка для навушників
Висота
72
Глибина
60
Ширина
110
Вага
23.5
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Стіл з електричним регулюванням висоти Jan Nowak Egon 1100x720x600 мм білий
897 грн