Сарай садовий Premium 213x365 графітовий Lifetime 60311

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 22001-30
Виробник: Lifetime
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 60311
MPN: 60311
Знайшли дешевше?
86 249 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис


Садовий сарайчик розміром 214 х 357 см виробництва бренду Lifetime з США - це інноваційний продукт, виготовлений з високоякісного пластику - 100% поліетилену високої щільності (HDPE). Посилена сталлю конструкція робить сарай набагато стійкішим і прослужить роками. Він був розроблений, щоб вмістити все, що ви хочете сховати від свого саду.

За допомогою конфігурованої настінної полиці та кутових полиць ви можете пристосувати кімнату відповідно до своїх потреб, а завдяки конструкції, що імітує справжнє дерево, вона ідеально впишеться в оточення саду. Стіни і дах покриті захисним шаром, стійким до УФ-випромінювання, щоб запобігти вицвітанню і розтріскування. Стійка до забруднень поверхня ніколи не потребує фарбування - безсумнівна перевага перед дерев'яними навісами!

Мансардне вікно з міцного матеріалу , що проходить по всій довжині даху, забезпечує максимальне природне освітлення. Подвійні двері з петлями, що замикаються, відкриваються майже на 180 градусів, тож ми можемо занести навіть велике обладнання. Протиковзка поліетиленова підлога та проста в обслуговуванні конструкція, армована сталлю, забезпечують комфорт використання протягом багатьох років .

Дах з великим нахилом забезпечує швидкий відведення дощу та снігу та забезпечує просторий салон, а міцні сталеві прольоти збільшують довговічність. Приплив свіжого повітря і відмінну вентиляцію забезпечать вікна і закриті вентиляційні отвори , що додатково відлякує шкідників.

Цілий ряд інноваційних рішень робить садовий сарай Lifetime неперевершеним і продуктом, який виділяється серед конкурентів.

ПЕРЕВАГИ:

Подвійна конструкція з поліетилену високої щільності (HDPE) зі сталевим армуванням

Дах з високим ухилом, що забезпечує швидкий відведення дощу та снігу

Сталеві ферми, що підвищують міцність даху

Замикаються подвійні двері з широким кутом відкривання

Протиковзаюча підлога з ПНД, стійка до різних забруднень, наприклад, масла або розчинників

Довге мансардне вікно, що проходить по всій довжині даху, і два вікна забезпечують достатню кількість природного світла

Закриті вентиляційні отвори

Настроювана система стелажів і полиць

Висока стійкість до вітру (104,6 км/год)

Естетичний зовнішній вигляд

Конструкція, що імітує дерево

Захист від ультрафіолетового випромінювання для запобігання пошкодженню від погодних умов

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Матеріал: сталь з порошковим покриттям і поліетилен високої щільності (HDPE)

Конструкція стін і дверей: двошарові поліетиленові панелі, армовані сталлю

Підлога: протиковзкий двостінний поліетилен

Зовнішні розміри: 357 см x 214 см x 227 см (Д x Ш x В)

Внутрішні розміри: 198,6 x 342,9 x 178,3-224,3 см (Д x Ш x В)

Розміри дверей: 137,7 см x 191,7 см (ширина x висота)

Ухил даху: 5:12

Конструкція даху: Двошарові поліетиленові панелі

Прольоти: чотири сталеві прольоти А-подібної форми

Максимальне навантаження на дах: 195 кг/м2

Об'єм: 17,76 м3

Площа: 7,80 м2

Глибина капюшона: 5,08 см

Опір вітру: 104,6 км/год

Вентиляційні отвори: два екранованих вентиляційних отвори

Полиці: дві кутові полиці - радіус 24 см + одна полиця 76 х 25 см

Вікна: 2 вікна з полікарбонату розміром 58,4 х 31 5 см

Дверні петлі: оцинковані сталеві петлі повної довжини

Закривання дверей: Зовні: засув з можливістю кріплення навісного замка. Всередині: дві засувки на лівих дверях

Колір: Графіт

Гарантія: 10 років

* Безпечне і комфортне використання сараю забезпечується монтажем його на заздалегідь підготовлену рівну поверхню. Одним з найкращих способів є підготовка бетонної або дерев’яної площадки. Вони дуже міцні і прослужать роками. Розміщення платформи над рівнем землі гарантує, що вода не накопичуватиметься всередині сараю, тому всі предмети, що зберігаються всередині, будуть у безпеці. Вся інформація про те, як створити платформу, міститься в посібнику користувача.

100% HDPE – 100% двостінна конструкція з поліетилену високої щільності робить навіс надзвичайно міцним. Використання двостінних панелей забезпечує набагато більшу гнучкість і працездатність матеріалу, а також стійкість до мін. для сильного вітру.

МІЦНА КОНСТРУКЦІЯ – Навіс додатково посилений сталевою конструкцією та сталевими прольотами, що робить його набагато більш стійким до ударів та навантажень.

ЛІВИЙ ЗАМОК СТУЛКИ - Дві засувки в лівому дверному полотні підвищать стійкість і довговічність сараю, без ризику їх автоматичного відкриття і додатково захистять сарай від злому.

ЗАБЕЗПЕЧІТЬ СВОЇ ДВЕРІ ЗАМКОМ – Зберігайте вміст свого сараю в безпеці. Двері закриваються на засув, який додатково можна закріпити навісним замком.

ХОРОШЕ ОСВІТЛЕННЯ – добре освітлений інтер’єр забезпечується довгим, міцним мансардним вікном, що проходить по всій довжині даху, і великим вікном з полікарбонату на бічній стіні сараю.

РОЗСУВНІ ПОЛІКАРБОНАТНІ ВІКНА – Крім достатнього освітлення сараю, вікна забезпечують вентиляцію та свіже повітря.

ЕКРАНОВАНА ВЕНТИЛЯЦІЯ – Постійна циркуляція повітря впливає на його якість всередині сараю. Навіть якщо ви довго не провітрювали приміщення, вам не доведеться турбуватися про вогкість і неприємні запахи.

ТЕКСТУРА ДЕРЕВИНИ - Ідеальна імітація деревини робить сарай добре вписується в навколишній сад, не вимагаючи фарбування або догляду.

ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОСТОРУ – за допомогою настінних і кутових полиць можна організувати інтер’єр сараю так, щоб у ньому можна було розмістити все, що заманеться.

ОПТИМАЛЬНИЙ ОТВОД ВОДИ – крутий схил даху гарантує хороший дренаж води та запобігає накопиченню снігу.

ПРОСТОРИЙ ВХІД - Завдяки двостулковим дверям, які відкриваються майже на 180 градусів, ви можете легко занести великі предмети всередину.

ЗАХИСТ від ультрафіолетового випромінювання – захисний шар, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, захистить конструкцію від вицвітання та розтріскування, тому ви можете використовувати свій сарай роками!

ПОНАД 25 РОКІВ ДОСВІДУ

Lifetime надає продукцію найвищої якості вже понад 25 років. Компанія була заснована в 1986 році як виробник перших у світі переносних баскетбольних трибун, які змінили обличчя цього виду спорту. Сьогодні Lifetime також є виробником складних столів і стільців, каяків, обладнання для саду та дитячих майданчиків. За ці роки компанія здобула визнання на ринку, а її продукція стала символом якості, відданості та інноваційності.

ГАРАНТІЯ 10 РОКІВ

Lifetime гарантує надійність своєї продукції та тривалий гарантійний термін. Він створює продукти, які відповідають вимогам кожного активного користувача. Ви можете довіряти продуктам Lifetime завдяки тому, як вони виготовлені та перевірені. Lifetime створює продукти, які прості у використанні та обслуговуванні. Все це створює неперевершену цінність продукту, на яку ви можете розраховувати кожного разу. Lifetime пропонує повну гарантію на всі частини та продукти.

ЗАХИЩЕНА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Гордістю Lifetime є його свіжість та інноваційність, якість, дизайн і процес виробництва. У результаті продукти Lifetime захищені низкою патентів, торгових марок та інших прав інтелектуальної власності. Права інтелектуальної власності визнають відмінність інноваційних продуктів Lifetime і забезпечують компанії захист від порушення цих прав. Lifetime ретельно контролює будь-які порушення своїх прав інтелектуальної власності. Перелік патентів можна знайти тут .

ЯКІСТЬ З США

Продукція Lifetime надходить із США, що гарантує надзвичайно високу якість пропонованої продукції. Компанія використовує матеріали найкращої якості, такі як ПНД (поліетилен високої щільності). Термін служби означає довгострокові вироби з довговічністю та довговічністю вище середнього. Вони відображають відданість та інновації, зберігаючи при цьому якість продукції, виробленої в США.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Сарай садовий Premium 213x365 графітовий Lifetime 60311
86 249 грн