Машина Сміта напівкомерційна з лавою HMS Premium Cyklop 3 Grange

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 20893-08
Виробник: HMS
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 17-51-103
MPN: 17-51-103
Знайшли дешевше?
81 299 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

CYKLOP3 HMS — це портал напівкомерційного класу, що означає, що він ідеально підходить для невеликих фітнес-клубів, а також для домашнього використання.

Матеріал найвищої якості

CYKLOP3 - надійний пристрій, який гарантує безпечне навчання. Міцні товсті профілі, виготовлені з високоякісної сталі, забезпечують ідеальну стійкість обладнання. Вишуканий у всіх відношеннях дизайн дозволяє використовувати обладнання легко та інтуїтивно зрозуміло.

Комплексне навчання

CYKLOP3 - це не тільки кран. Він являє собою поєднання опори, штанги для підтягувань, батерфляя, стійки для штанги та двох підйомів з регульованою висотою. У комплект з CYKLOP3 також входить лава, оснащена можливістю регулювання кута нахилу спинки і сидіння, і проповідник з тримачем штанги. Зібравши всі елементи разом, ми отримуємо універсальне обладнання, яке дозволяє виконувати вправи для всіх груп м'язів. Ефективність тренування та його можливості підвищаться завдяки аксесуарам, що входять до набору у вигляді ручок підйому, рейлінгів або тримача для штанги.

Комфорт і зручність

Гарне тренування – це не тільки міцне, але й зручне обладнання. CYKLOP3 має багато зручностей для тренажера, включаючи: лаву з регульованими налаштуваннями, швидке та легке регулювання висоти підйому або легке блокування штанги крана. До штанги крана прикріплена спеціальна губка, яка захищає тренажера, наприклад, при виконанні присідань. Ручки штанги для підтягувань мають рифлені для кращого захоплення. М'яка спинка лави і батерфляй дозволять тренуватися тривалий час, не відчуваючи дискомфорту. Для зберігання вагових тарілок користувач має функціонально розташовані стійки, а для безпеки для кожної стійки передбачений пружинний затиск.

CYKLOP3 HMS - це портал, який буде працювати в кожному домашньому тренажерному залі та в кожному невеликому клубі. Це точно виправдає очікування всіх користувачів.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Машина Сміта напівкомерційна з лавою HMS Premium Cyklop 3 Grange
81 299 грн