Вуличний турнік для підтягування з брусами K-Sport Monkeybar-street workout KSOZ005

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 7062-06
Виробник: K-Sport
Відгуки: 0
Артикул: KS-223
MPN: KS-223
13 699 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Складський товар
Так
Гарантія
12 місяців
Опис
ВІДКРИТИЙ СТАЦІОНАРНИЙ БАР З ПОРУЧНЯМИ ТА ПОДДЯЖНОЮ ДРАБИНКОЮ KSOZ005

o багатофункціональні вуличні тренажери. Завдяки цьому пристрою ви створите власний Street Workout Park. З його допомогою можна проводити інтенсивні тренування бодібілдингу або гімнастики. Ви зміцните багато груп м'язів і покращите витривалість і гнучкість. Ідеально підходить для тренувань елементів гімнастики.

Дизайн є зареєстрованим промисловим зразком
- незаконне копіювання тягне за собою правові наслідки.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ
  • загальні розміри бруса: 2705x3150x1200 мм
  • висота штанги над землею: 2035 мм
  • ширина бруса: 1500 мм
  • глибина під землю: 600 мм
  • висота поручня над землею: 1100 мм
  • довжина поручня: 1100 мм
  • 4 нековзкі гумові ручки
  • максимальне навантаження: 150 кг
  • виготовлена з високоякісної польської сталі
  • порошкове покриття
  • стійкість до хімічних, атмосферних і корозійних факторів
  • компактна конструкція з гвинтовим кріпленням
ЗУСИЛЬНЯ ДЛЯ ВАС

Підтягування є основою тренувань бодібілдингу або гімнастики. Це також важливий елемент тренувань Street Workout. Від вас залежить, наскільки інтенсивно ви тренуєтесь і яких результатів досягнете.

СТАБІЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ

Безпека вправ вимагає, щоб частина кожного стовпа була розташована нижче рівня землі та забетонована. Для цього на 70 см було подовжено кожен вертикальний конструктивний елемент, який повинен бути під землею. Надземна і підземна частини кріпляться за допомогою шурупа, завдяки чому конструкцію можна демонтувати і зберігати, коли вона не використовується.

ПОЇЗД НА РЕЙКАХ

Штанга конструктивно пов'язана з поручнем. Прикріпіть друге поруччя на відстані, яка відповідає вашим потребам. Бруси ідеально підходять для виконання віджимань (віджимань), які зміцнять м'язи рук (трицепси) і грудей. Також на них можна тренувати гімнастичні елементи і використовувати для розтяжки. Кожен поручень має довжину 110 см, що дозволяє вільно виконувати різні вправи, в тому числі і динамічні.

БАГАТО КОМБІНАЦІЙ

Планка драбини дозволяє виконувати кілька різних типів захоплень з різною відстанню та положенням рук, тому ви можете проводити дуже точні тренування. З цією ручкою ви зможете зручно тренувати спину, груди, руки і прес.

ОПТИМАЛЬНИЙ ПРОСТОР ДЛЯ НАВЧАННЯ

Висота 225 см і ширина 150 см гарантують простір, в якому можна виконувати всі види вправ. Розташування конструкції подалі від стін та інших перешкод гарантує, що ви отримаєте максимальну віддачу від цього пристрою. Це особливо важливо, коли ви хочете тренуватися з боксерським мішком або лямками TRX.

ЗАЖИМ ДЛЯ ФІКСАЦІЇ СУМКИ

Ви також можете використовувати штангу для тренувань з боксу. Все, що вам потрібно зробити, це помістити мішок або боксерський мішок на спеціальний тримач - затискач. Ви також можете тренуватися, використовуючи інші аксесуари, наприклад, ремені TRX.

КОМПАКТНИЙ ДИЗАЙН

Каркаси стовпів складаються з двох сегментів, які скріплені між собою гвинтами та внутрішнім з’єднувачем.

ТОЧНА ОБРОБКА

Займаючись на брусах і брусах, ви вдосконалите м'язи всього тіла. Вам не потрібні додаткові аксесуари, тому що ви тренуєтеся з вагою власного тіла. Додатковою перевагою є розміщення штанги на відкритому повітрі - завдяки цьому ви займаєтеся в природних умовах, можете поєднувати серії вправ з елементами бігу, підвищуючи працездатність свого організму.

САМИЙ ПРИРОДНИЙ ТРЕНУВАННЯ

Займаючись на брусах і брусах, ви вдосконалите м'язи всього тіла. Вам не потрібні додаткові аксесуари, тому що ви тренуєтеся з вагою власного тіла. Додатковою перевагою є розміщення штанги на відкритому повітрі - завдяки цьому ви займаєтеся в природних умовах, можете поєднувати серії вправ з елементами бігу, підвищуючи працездатність свого організму. (сумка не входить)

МОНТАЖНІ КЛЮЧІ

Немає вдома необхідних інструментів для складання обладнання? У K-SPORT це не проблема. Ми підготували спеціальні гайкові ключі, які можна придбати окремо, з трьома відстанями - 13 мм, 17 мм і 19 мм, завдяки яким ви зможете легко з'єднати наше обладнання. Натисніть кнопку нижче, щоб перевірити пропозицію.



Характеристики
Основні характеристики
Складський товар
Так
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Вуличний турнік для підтягування з брусами K-Sport Monkeybar-street workout KSOZ005
13 699 грн