Верхня/нижня тяга настінна з сидінням та блокадою K-Sport KSSL017/2

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 7034-06
Виробник: K-Sport
Відгуки: 0
Артикул: KS-268
MPN: KS-268
6 399 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис
ПІДЙОМНИК З СИДІННЯМ KSSL017/2

Шків із сидінням, закріпленим на стіні, дозволяє професійно тренувати багато груп м'язів - рук, плечей, спини та живота.

    У комплекті:
  • чітке керівництво користувача
  • екстракт KSSL017
  • замок ніжки KSSL017/2
  • набір ковпачків і гумових ніжок
  • монтажний комплект

Дизайн є зареєстрованим промисловим зразком
- незаконне копіювання тягне за собою правові наслідки.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ
  • розміри: 2000x1210x1100 мм
  • профіль 40х40х2 мм
  • волосінь діаметром до 4 мм
  • набір карабінів і хомутів
  • кріпиться 4 дюбелями
  • максимальне навантаження 200 кг
  • регульоване сидіння
  • У комплект входить планка шириною 1100 мм
  • гумовий бампер в комплекті
  • виготовлена з високоякісної польської сталі
  • порошкове покриття
  • можливість встановлення шашки та додаткових ручок
  • фіксатор для ніг в комплекті
РУХ ПІД КОНТРОЛЕМ

Найвища якість завдяки використанню коліс з підшипниками зі спеціально підібраного матеріалу. Багато подібних пристроїв, представлених на ринку, використовують пластикові колеса з підшипниками, що різко впливає на довговічність пристрою. Насічки на роликах мають глибину до 9 мм, тому волосінь залишається на місці, навіть коли ви раптово відпускаєте палицю. Діаметр роликів збільшено до 135 мм, завдяки чому сталевий трос не гнеться і зберігає форму після багатьох тренувань.

РЕГУЛЬОВАНИЙ ЗАМОК

Фіксатор ніг дає вам точку важеля, що дозволяє комфортно тиснути на тягарі, що перевищують вагу вашого тіла. Цілих 7 рівнів регулювання напевно підлаштують підйомник під кожного користувача без громіздких регулювань - просто витягніть червоний фіксатор і встановіть замок у відповідне положення!

ВЕРХНИЙ ПІДЙОМ

З його допомогою можна виконувати багато вправ із залученням м’язів спини та рук, наприклад, підтягувати штангу до грудей або шиї, випрямляти передпліччя. У комплект входить штанга довжиною 110 см. Він має спеціально вигнуті кінці, що забезпечує зручне захоплення без надмірного навантаження на зап'ястя. Гумові накладки запобігають ковзанню штанги в руках. Екстрактор оснащений гумовим бампером, який амортизує удари штока об лист металу і покращує роботу пристрою.

ЗАЖИМК В КОМПЛЕКТІ В набір входять два спеціальних фіксатора, які захищають гирю від зісковзування під час використання.
РОЗСУВНЕ СИДІННЯ

Розсувне сидіння, завдяки якому ви можете ідеально підлаштувати свій зріст і структуру тіла під кожну вправу. Разом із регульованим фіксатором ніг ви створите ідеальні умови для всіх видів вправ.

НАВАНТАЖУВАННЯ СТОЯНКИ

Міцний.Вантажна штанга довжиною 40 см оснащена пластиковими втулками, завдяки чому рух крана плавний і не блокується. Універсальний діаметр 21,3 мм дозволяє використовувати вантажі з дуже широким і вузьким внутрішнім діаметром, що полегшить вибір відповідних пластин.

НИЖНИЙ ПІДЙОМ

Протягнувши додатковий трос (входить в комплект) через нижнє кільце шківа, ви отримуєте можливість виконувати багато нових вправ у різних положеннях. Гачкоподібний кінець підйомника і гумовий бампер забезпечують безпеку під час занять. Навіть динамічно відпущений стрижень або трос зупиняться в потрібному положенні. Крім того, обладнання можна прикріпити до землі, щоб ще більше підвищити стійкість всього пристрою відносно підлоги.

МАКСИМАЛЬНА СТАБІЛЬНІСТЬ

У нижньому профілі є спеціальні отвори, які ми можемо використовувати, коли нам потрібна виняткова стабільність. Прикріпіть підйомник до підлоги, і жодна вага його не зрушить!
Діаметр отворів 10,3 мм. Кріплення не входить в комплект і підбирається відповідно до вашої поверхні.

ДОДАТКОВА ОПЦІЯ

Ви можете розширити свій набір, додавши спеціально розроблену опору для ніг із картатого листового металу. Ви зможете виконувати вправи, які потребують фіксації стоп, наприклад, веслування сидячи, згинання тулуба на колінах. Простирадло має два отвори, через які ви можете прикріпити обладнання до землі, що робить його ще більш стійким.
Простирадло в комплект не входить. Його також можна придбати в нашому інтернет-магазині.

ДОДАТКОВІ РУЧКИ

Наша пропозиція також включає додаткові ручки, завдяки яким ви можете розширити тренування додатковими вправами. Перегляньте інші наші пропозиції.

МОНТАЖНІ КЛЮЧІ

Немає вдома необхідних інструментів для складання обладнання? У K-SPORT це не проблема. Ми підготували спеціальні гайкові ключі, які можна придбати окремо, з трьома відстанями - 13 мм, 17 мм і 19 мм, завдяки яким ви зможете легко з'єднати наше обладнання. Натисніть кнопку нижче, щоб перевірити пропозицію.



Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Верхня/нижня тяга настінна з сидінням та блокадою K-Sport KSSL017/2
6 399 грн