Тяга вертикальна/горизонтальна для монтажу на стіну K-Sport KSSL028

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 6968-06
Виробник: K-Sport
Відгуки: 0
Артикул: KS-361
MPN: KS-361
3 349 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Матеріал
Високоякісна сталь
Складський товар
Так
Відстань від стіни
450
Довжина тросів
165 см, 155 см
Комплектація
турнік 1100 мм
шнур покритий платиком
дюбелі
комплект карабінів та затискачів
Опис
НАСТІННИЙ ТРЕНАВАЛЬНИЙ ПІДЙОМНИК KSSL028

Цей настінний тренажер є багатофункціональним і міцним обладнанням, яке допоможе вам тренувати м'язи рук, плечей, спини та живота. Ви хочете наростити м'язову масу? Шукаєте пристрій, який допоможе задіяти різні групи м’язів і виконувати різні вправи на одному обладнанні? Наш компактний настінний витяжний вентилятор – це рішення саме для вас!

Дизайн є зареєстрованим промисловим зразком
- незаконне копіювання тягне за собою правові наслідки.

ЯК ТРЕНУВАТИСЯ З НАСТІННИМ ТРЕНУВАЛЬНИМ КАБЕЛЕМ?

Використовувати цей універсальний тренажер можна різними способами. Верхній шків ідеально підійде для вправ, які задіюють м’язи спини та рук, наприклад, підтягування штанги до грудей або шиї або випрямлення передпліч. У комплект входить штанга довжиною 110 см. Він має спеціально вигнуті кінці, які забезпечують комфортний хват без надмірного навантаження на зап'ястя. Гумові накладки на кінцях штанги не дають їй ковзати в руках. Якщо протягнути додатковий трос (входить в набір) через нижнє кільце шківа, ви зможете виконувати багато нових вправ у різних положеннях. Ви можете згинати передпліччя в положенні стоячи (тренування біцепсів), підтягувати штангу до підборіддя обома руками (тренування плечей) або гребти, сидячи на підлозі однією або обома руками (м’язи спини). Це лише кілька можливостей. Ваше навчання може бути справді тривалим! Якщо ви хочете ще більше і різноманітних вправ, ми рекомендуємо додаткові ручки, які доступні в окремих пропозиціях. Завдяки їм навчання на нашому обладнанні збагатиться багатьма новими елементами!

Гумовий бампер, що входить в комплект, захищає штангу від ударів об металеві листи або перестрибування через ролики, якщо вона раптово відпущена.

ЧОМУ ВАРТО ЗАМОВИТИ НАСТІННИЙ ТРЕНУВАЛЬНИЙ ПІДЙОМНИК?

Ми гарантуємо найвищу якість виготовлення - ми використовуємо колеса з підшипниками, виготовлені зі спеціально підібраного матеріалу, набагато міцніші, ніж звичайні пластикові колеса з підшипниками, які зустрічаються в аналогічних пристроях на ринку.

  • Глибина виїмок на наших роликових ковзанах досягає 9 мм, тому шнур залишається на місці, навіть коли ви раптово відпускаєте ручку. Сталевий трос не гнеться і зберігає форму після багатьох тренувань.
  • Підйомник оснащений пластиковими напрямними, завдяки яким підйомник працює плавно - гарантія безпечних і комфортних занять.
  • Залежно від інтенсивності вашого тренування ви можете використовувати різні ваги. Стрижень має загальну довжину 40 см (по 20 см з кожного боку). Таким чином, ви можете зважувати пристрій або використовувати багато легших гир.
  • У комплект входять два спеціальних фіксатора, які захищають гирю від зісковзування під час використання. Наш настінний шків - надійний пристрій для різноманітних тренувань. Вибирайте його, якщо вам потрібне професійне обладнання, яке не підведе навіть під час дуже інтенсивних вправ!

Наш настінний шків - надійний пристрій для різноманітних тренувань. Вибирайте його, якщо вам потрібне професійне обладнання, яке не підведе навіть під час дуже інтенсивних вправ!

ЗАЖИМК В КОМПЛЕКТІ В набір входять два спеціальних фіксатора, які захищають гирю від зісковзування під час використання.
ТОЧНЕ НАВАНТАЖЕННЯ

Підйомник оснащений пластиковими напрямними, завдяки яким підйомник працює плавно - гарантія безпечних і комфортних занять. Залежно від інтенсивності вашого тренування ви можете використовувати різні ваги. Стрижень має загальну довжину 50 см (25 см з кожного боку). Це дає можливість сильно навантажувати пристрій або використовувати багато менших ваг, таким чином дуже точно підбираючи вагу для вправи. Універсальний діаметр (21,3 мм) дозволяє використовувати обважнювачі різних виробників.

БІЦЕПС, ПЛЕЧІ ТА ІНШЕ

Протягнувши додатковий трос (входить в комплект) через нижнє кільце шківа, ви отримуєте можливість виконувати багато нових вправ у різних положеннях. Ви можете згинати передпліччя в положенні стоячи (тренування біцепсів), підтягувати штангу до підборіддя обома руками (тренування плечей) або гребти, сидячи на підлозі однією або обома руками (м’язи спини). Звичайно, це лише кілька можливостей. Ваше навчання може бути дуже тривалим.

ДОДАТКОВІ РУЧКИ

У нашому асортименті також представлені різні типи ручок, доступні в окремих пропозиціях. Вони збагатять ваші тренування багатьма різними вправами, які ви будете виконувати на нашому підйомнику.

*не входить в комплект

Характеристики
Основні характеристики
Матеріал
Високоякісна сталь
Складський товар
Так
Відстань від стіни
450
Довжина тросів
165 см, 155 см
Комплектація
турнік 1100 мм
шнур покритий платиком
дюбелі
комплект карабінів та затискачів
Максимальне навантаження
140 кг
Покриття
порошкове фарбування
Висота
1470 мм
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Тяга вертикальна/горизонтальна для монтажу на стіну K-Sport KSSL028
3 349 грн