Тяга настінна верхня/нижня з кріпленням до стіни K-Sport KSSL017

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 7092-06
Виробник: K-Sport
Відгуки: 0
Артикул: KS-111
MPN: KS-111
5 049 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Складський товар
Так
Гарантія
12 місяців
Опис
Дивіться відгуки про це обладнання!

Спеціально для вас Zrzut Brzuch підготував огляд обладнання KSSL017! У відео він розповів про всі важливі особливості підйому та випробував його особисто, виконавши з ним кілька зразкових вправ.

ПІДЙОМНИК З СИДІННЯМ KSSL017

Багатофункціональний підйомник з сидінням кріпиться до стіни. Це дозволяє професійно тренувати багато груп м'язів - рук, плечей, спини і живота. Він чудово працюватиме як у професійному тренажерному залі, так і у вас вдома!

Дизайн є зареєстрованим промисловим зразком
- незаконне копіювання тягне за собою правові наслідки.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ
  • розміри: 2000x1210x1100 мм
  • профіль 40х40х2 мм
  • мотузка з пластиковим покриттям діаметром 3 мм і довжиною 180 і 200 см
  • набір карабінів і хомутів
  • кріпиться 4 дюбелями
  • максимальне навантаження 200 кг
  • регульоване сидіння (в діапазоні 40 см )
  • У комплект входить планка шириною 1100 мм
  • гумовий бампер в комплекті
  • виготовлена з високоякісної польської сталі
  • порошкове покриття
  • можливість встановлення шашки та додаткових ручок
ЯКИЙ ПІДЙОМНИК З СИДІННЯМ ДЛЯ ВПРАВ ОБРАТИ?

Якщо ви шукаєте професійне тренажерне обладнання, в першу чергу необхідно звернути увагу на якість пристрою та матеріали, з яких воно виготовлено. Що робить наш настінний ліфт із сидінням унікальним?

  • Колеса з підшипниками виготовлені зі спеціально підібраного матеріалу. У конкурентному обладнанні, представленому на ринку, ви знайдете пластикові колеса з підшипниками нижчої якості. Наші колеса справді довговічні!
  • Насічки на роликах мають глибину до 9 мм, тому волосінь залишається на місці, навіть коли ви раптово відпускаєте палицю.
  • Ми збільшили діаметр роликів до 135 мм, завдяки чому сталевий трос не гнеться і зберігає форму після багатьох тренувань.
  • Сидіння в підйомнику переміщується в діапазоні 40 см, тому ви можете регулювати положення залежно від свого росту, довжини ніг або типу вправи, яку ви виконуєте. Ми зробили їх із зручної губки та міцної оббивки, яку легко чистити.

ЯК ПРАЦЮЄ НАШ ПІДЙОМНИК СИДЯЧИЙ?

Ми обладнали наше обладнання двома підйомниками: верхнім і нижнім. Верхній шків використовується для вправ із залученням м’язів спини та рук, наприклад, підтягування штанги до грудей або шиї або випрямлення передпліч. У комплект входить штанга довжиною 110 см. Він має спеціально вигнуті кінці, які забезпечують зручне захоплення без надмірного навантаження на зап'ястя. Гумові накладки запобігають ковзанню штанги в руках. Також до підйомника ми додали гумовий бампер – він амортизує удар штанги об лист металу. Верхній підйомник ми оснастили пластиковими напрямними, тому він працюватиме плавно та комфортно. Залежно від інтенсивності ваших тренувань ви можете використовувати різні гирі, а завдяки універсальному діаметру 21,3 см тут добре підійдуть гирі від різних виробників. Якщо протягнути додатковий трос (входить в набір) через нижнє кільце шківа, ви зможете виконувати багато нових вправ у різних положеннях. Гачкоподібний кінець нижнього шківа і гумовий бампер забезпечують безпеку під час тренувань. Навіть динамічно відпущений стрижень або трос зупиниться в безпечному положенні!

РОЗСУВНЕ СИДІННЯ

Сидіння переміщується в діапазоні 40 см, що дозволяє комфортно регулювати положення в залежності від вашого росту, довжини кінцівок або виконуваних вправ. Він виготовлений зі зручної губки та покритий міцною оббивкою, яку легко підтримувати в чистоті.

НАВАНТАЖУВАННЯ СТОЯНКИ

Підйомник оснащений пластиковими напрямними, завдяки яким підйомник працює плавно - гарантія безпечних і комфортних занять. Залежно від інтенсивності вашого тренування ви можете використовувати різні ваги. Стрижень має загальну довжину 50 см (25 см з кожного боку). Це дає можливість сильно навантажувати пристрій або використовувати багато менших ваг, таким чином дуже точно підбираючи вагу для вправи. Універсальний діаметр (21,3 мм) дозволяє використовувати обважнювачі різних виробників.

НИЖНИЙ ПІДЙОМ

Протягнувши додатковий трос (входить в комплект) через нижнє кільце шківа, ви отримуєте можливість виконувати багато нових вправ у різних положеннях. Гачкоподібний кінець підйомника і гумовий бампер забезпечують безпеку під час занять. Навіть динамічно відпущений стрижень або трос зупиняться в потрібному положенні.

ПІДЙОМНИК З СИДІННЯМ - У НАС БАГАТО ДОДАТКОВИХ ОПЦІЙ!

Ви можете розширити свій набір, додавши спеціально розроблену опору для ніг із картатого листового металу. Тоді ви зможете виконувати вправи, які потребують фіксації стоп, наприклад, веслування сидячи або згинання тулуба на колінах. Простирадло в комплект не входить, але ви можете придбати його додатково в нашому інтернет-магазині.

ДОДАТКОВІ РУЧКИ

Наша пропозиція також включає додаткові ручки, завдяки яким ви можете розширити тренування додатковими вправами. Перегляньте інші наші пропозиції.

МОНТАЖНІ КЛЮЧІ

Немає вдома необхідних інструментів для складання обладнання? У K-SPORT це не проблема. Ми підготували спеціальні гайкові ключі, які можна придбати окремо, з трьома відстанями - 13 мм, 17 мм і 19 мм, завдяки яким ви зможете легко з'єднати наше обладнання. Натисніть кнопку нижче, щоб перевірити пропозицію.



Характеристики
Основні характеристики
Складський товар
Так
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Тяга настінна верхня/нижня з кріпленням до стіни K-Sport KSSL017
5 049 грн