Туристичний холодильник 73л Lifetime

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 21732-30
Виробник: Lifetime
Відгуки: 0
Артикул: 90903
MPN: 90903
12 449 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Дорожній холодильник 90903 - найбільша модель серед портативних холодильників Lifetime . Його місткість становить до 73 л. Це робить його ідеальним для зустрічей у великих групах або тривалих подорожей.

Ідеальна термоізоляція можлива завдяки точній конструкції пінополіуретану, оточеного поліпропіленом. Високоякісний матеріал означає, що холодильник залишається холодним до 9 днів*, і ви можете насолоджуватися свіжими прохолодними продуктами протягом усієї подорожі.

Засувки зроблені таким чином, що дозволяють легко відкривати і закривати кулер однією рукою. Завдяки цьому ви швидко і якісно дістанетеся до вмісту холодильника. Спереду є місце для повнорозмірного замка. Це дозволить захистити кулер від спорожнення тваринами. Отвір для замка також є відкривачкою з нержавіючої сталі. Завдяки зручному розташуванню ви можете відразу відкрити пляшку пива, діставши її з наповненого льодом холодильника.

Кулер зручно переносити двом людям. Пластикові ручки розміщені на нейлонових мотузках. Завдяки цьому холодильник при перенесенні пересувається плавно, а переносити його комфортно. Також на струни можна прикріпити додаткове туристичне спорядження.

Технічні дані:

  • Зовнішні розміри: 76,2 x 47 x 47 см (Д x Ш x В)
  • Внутрішні розміри: 58,4-63,5 x 30,5-35,6 x 36,2 см (Д x Ш x В)
  • Ємність: 72.87 л
  • Вага: 13,6 кг
  • Матеріал: пінополіуретан, поліпропілен
  • Матеріал ручки: поліпропілен
  • Гарантія: 5 років

100% зроблено в США

Холодильники на 100% зроблені в США. Американці як ніхто знають охолодження їжі. Саме там на початку 20 століття почали продаватися перші холодильники, спочатку звичайні електричні, а згодом, із зростанням популярності спільного проведення часу на природі, туристичні.

Постійний холод

Холодильник зберігає холод до 9 днів*. Якщо правильно розташувати лід і упакувати продукти, то гарантовано, що вони залишаться в безпеці протягом тривалого часу. Довічні фірмові охолоджувачі були протестовані, щоб визначити, як довго вони залишаються холодними порівняно з іншими брендами, і виявилися серед абсолютних світових лідерів, посівши друге місце.

Процедура випробування: Холодильники розміщували при кімнатній температурі. Випробування проводили в лабораторії при температурі 22 ° С. Холодильники заповнювали 0,5 кг льоду на 1 л ємності. Використовувалися електронні термометри. Випробування було завершено, коли температура в холодильнику піднялася до 4 ° C.

* Щоб зберегти температуру протягом такого тривалого часу, необхідно дотримуватися інструкції з упаковки вмісту.

Стійкість до будь-яких умов

Холодильники надзвичайно довговічні. Їхню стійкість до складних зовнішніх умов перевірили фахівці зі США у вольєрі з ведмедями грізлі. Величезний ссавець вагою до 680 кг і з кігтями довжиною до 15 см після години боротьби з холодильником зміг прокусити лише його зовнішній шар. Це означає, що незалежно від обставин вміст вашого холодильника буде в безпеці.

Нескінченні можливості

Канікули, поїздки на вихідні за місто, вечірки в саду, каякінг, травневі вихідні, пляж... Важко навіть порахувати всі ситуації, в яких стане в нагоді туристичний холодильник Lifetime. Завдяки своїй міцності ви також можете легко використовувати його як стіл або просто сидіти на ньому.

Приклади застосування:

  • Відпочинок у кемпінгу: збираєтесь у похід? Візьміть з собою кулер. Окрім безпечного місця для охолодження їжі та напоїв, ви можете використовувати його як стіл або сидіти на ньому.
  • Відпочинок на вихідних: Хочете поїхати за місто на два дні? Ви берете з собою родину чи друзів? Завдяки туристичному холодильнику Lifetime прохолодні напої завжди будуть під рукою.
  • Травневі вихідні на висадці: Ви проводите довгі вихідні з друзями на видачі? Охолоджувач пива гарантує, що холодне пиво не залишиться під час подорожі.
  • Риболовля: плануєте провести кілька днів на риболовлі на воді? Вам більше не доведеться турбуватися про зберігання продуктів протягом цього часу.
  • Полювання: якщо ви мисливець і займаєтеся полюванням, холодильник стане в нагоді для зберігання шматків м'яса.
  • Домашнє використання: ще не плануєте подорожі чи заходи? Кулер бренду Lifetime стане в нагоді навіть вдома. Його можна залишити в підвалі і покласти туди овочі, які в таких умовах залишаться свіжими набагато довше.

УВАГА! Фільм є ілюстративним матеріалом. Устаткування, представлене тут, може дещо відрізнятися від того, що пропонується для продажу. Детальні характеристики обладнання наведено вище.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Туристичний холодильник 73л Lifetime
12 449 грн