Триколісний велосипед Lean Toys PRO600 блакитний

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 41055~01
Виробник: Lean
Відгуки: 0
Відправка сьогодні
Артикул: LT-3797
MPN: 3797
Знайшли дешевше?
4 599 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул
3797
Вік
3 роки +
Вид
Триколісні
Колір
Блакитний
Привод
Педальний
Опис

Триколісний велосипед PRO600 Blue

Багатофункціональні велосипеди для дітей задоволені постійно інтерес, який багато в чому зумовлений їх конструкцією і можливість адаптації до ваших потреб — як дитина, так і вихователь. При створенні їх дизайну надавалося значення як практичності, так і сучасний дизайн — велосипед неодмінно сподобається кожному батькові та іншим. Можна використовувати синю модель PRO600 коляска , штовхач і велосипед - ви обираєте, як буде виглядати ваша сьогоднішня прогулянка.

Великою перевагою представленого триколісника є міцна синя рама . Увагу перехожих привертають блискучі хромовані крила, розташовані над кожним колесом, повністю розсувний плафон із козирком, що захищає від суворого сонця чи вітру, верхня частина якого має сіточку для посилення потоку повітря та м’яке покриття. , чохол відповідного кольору підключений до ременів безпеки та ременя безпеки.

Ця структура базувалася на накачані колеса , які за рахунок свого протектора гарантують високе зчеплення з грунтом - вони справляються не тільки з дорогами з твердим покриттям, але і з трава або пісок. Їх використання в конструкції дитячого велосипеда робить їзду не тільки приємною, але й безпечною - цей досвід ще більше посилюється амортизатор корисний при ходьбі по нерівній поверхні .

Синій Велосипед PRO600 створювався з думкою про всіх активних дітей та їхніх батьків, тому до складу велосипеда входить місткий кошик для покупок або дитячих скарбів, розміщений між задніми колесами, а також маленька сумка на блискавці, розташована на напрямній для батьки. ці деталі полегшують поїздки протягом усього дня поїздки. Продумана конструкція триколісного велосипеда в поєднанні з його малою вагою дозволяє... швидко складається до невеликих розмірів , що полегшує зберігання або транспортування обладнання.

Ми покажемо вам, як підібрати елементи конструкції велосипеда для конкретного віку дитини - звичайно, все залежить від ваших потреб і рівня розвитку дитини. Якщо ваша дитина починає свою пригоду з велосипедом PRO600, складіть підніжки, щоб їй було зручно сидіти. на м'якому сидінні закріплені ременями. Коли дитині виповниться 1,5 року, саме час встановити підніжки, на які малюк зможе спиратися ніжками під час гри. У віці від 2 до 3 років можна демонтувати такі елементи, як підніжки, навіс тощо. захисні бар'єри , щоб з часом маленька дитина могла вільно кататися без допомоги батьківської ручки. Як бачите, представлена блакитна модель PRO600 прослужить вам багато років, в значній мірі сприяння розвитку дитини .

Дитячий триколісний велосипед призначений для всіх дітей від 6 до 60 місяців, вага яких не перевищує 25 кг. Це було виконано виготовлений з міцного та міцного матеріалу , що гарантує тривалий термін служби та комфорт використання. Всі матеріали, які використовуються у виробництві велосипеда PRO600, мають необхідний сертифікат, а товар промаркований Сертифікат CE , який є декларацією виробника щодо відповідності всім вимогам директив Європейського Союзу «Новий підхід». Синій дитячий триколісний велосипед упакований в оригінальну коробку, всередині якої знаходяться гвинти, інструменти та інструкція для легкої самостійної збірки.

Розміри велосипеда PRO600 в розкладеному вигляді :
- діаметр коліс: 29 см,
- ширина коліс: 7 см,
- відстань між колесами: 41 см,
- загальна висота: 115 см,
- довжина: 88 см,
- ширина: 50 см,
- сидіння: 27,5 см х 25 см,
- висота спинки: 37 см,
- відстань від центру сидіння до педалей: 40 см,
- ширина керма: 42 см.

Розмір упаковки: 74 см х 39 см х 36 см.

Характеристики
Дитячі велосипеди
Вид
Триколісні
Основні характеристики
Артикул
3797
Вік
3 роки +
Колір
Блакитний
Привод
Педальний
EAN
3797
Виробник
Leantoys
Гальма
Задні
Стан
Новий
Вага
10
Вага брутто
10
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Триколісний велосипед Lean Toys PRO600 блакитний
4 599 грн