Триколісний велосипед Lean Toys PRO400 оранжевий

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0

Оберіть варіант

Код товару: 41076-35
Виробник: Lean
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: LT-3809
MPN: 3809
Знайшли дешевше?
4 249 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул
3809
Вік
6 місяців+
Вид
Триколісні
Колір
Оранжевий
Привод
Педальний
Опис

Триколісний велосипед PRO400 Orange

Якщо ваша дитина дуже жвава та активна, а ви думаєте, як розвинути пристрасть до активного проведення вільного часу з раннього віку, у нас є рішення. Ми представляємо Дитячий триколісний велосипед PRO400 , який буде рости разом з вашою дитиною. Ми впевнені, що він задовольнить усі ваші вимоги, приділяючи особливу увагу комфорт і безпека дитини . Помаранчевий велосипед PRO400 оснащений низкою зручностей, які дозволяють прості модифікації, які суттєво змінюють велосипед.

Представлений триколісний велосипед розроблений нагадує коляску - про це свідчать складаний балдахін із сіткою та повністю регульована спинка, що дозволяє встановити напівлежаче положення, завдяки чому він буде супроводжувати вашу дитину з перших років життя, поки він не зможе самостійно їздити на двоколісному велосипеді. В основі транспортного засобу для дітей соковитого помаранчевого відтінку лежать три поролонові колеса , які мають масу переваг - вони стійкі до проколів і їх вага значно менша, ніж у надувних шин.

У будівництві дитячий багатофункціональний велосипед містить кошик для покупок або дитячих скарбів, крило на передньому колесі, ручка з функцією регулювання висоти , а також ремені безпеки для плечей і додатковий ремінь, розташований між ногами, утримуючи дитину в зручному положенні, який також захищає від випадання з сидіння велосипеда.

Універсальна форма помаранчевого велосипеда для дітей робить це в міру розвитку ваших навичок дитини, а також змінюється його/її зріст, ви можете від'єднати окремі елементи, щоб змінити їх розташування. Як це зробити? На першому етапі ми рекомендуємо використовувати всі елементи конструкції коляски, але з часом можна демонтувати м'яке сидіння, ремені безпеки, борт, пінопласт балки або навіс, а також перемістіть підніжку вперед, щоб остаточно від’єднати її на користь педалей.

Багатофункціональний триколісний велосипед PRO400 призначений для всіх дітей віком від 6 до 60 місяців, вага яких не перевищує 25 кг. Він був виготовлений виготовлений із сертифікованих матеріалів найвищої якості , що гарантує міцність, довговічність і довговічність. Велосипед має маркування сонячно-помаранчевого відтінку Сертифікат CE , який є заявою виробника про те, що цей продукт відповідає всім вимогам директив Європейського Союзу «Новий підхід». Є триколісний велосипед для малюка безпечний велосипед , упакований в оригінальну коробку, всередині якої є інструкція для полегшення самостійної збірки.

Розміри розкладений велосипед PRO400 :
- діаметр колеса: 23 см,
- ширина коліс: 7 см,
- відстань між колесами: 45 см,
- загальна висота: 105 см,
- довжина: 55 см,
- ширина: 50 см,
- сидіння: 25 см х 23 см,
- висота спинки: 40 см,
- відстань від центру сидіння до педалей: 40 см,
- ширина керма: 40 см.

 

Розмір упаковки: 78 х 43 х 30 см

Вага: 10,2 кг

Характеристики
Дитячі велосипеди
Вид
Триколісні
Основні характеристики
Артикул
3809
Вік
6 місяців+
Колір
Оранжевий
Привод
Педальний
EAN
5902808157946
Виробник
Leantoys
Гальма
Задні
Максимальна вага дитини
25
Стан
Новий
Вага
10.2
Вага брутто
10.2
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Триколісний велосипед Lean Toys PRO400 оранжевий
4 249 грн