Горизонтальний тренажер для жиму ногами UpForm UR-U022 2.0

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Код товару: 6855-10
Виробник: UpForm
Відгуки: 0
Відправка до 20 робочих днів
Артикул: MS-29247
MPN: UR-U022-k2t4 2.0
Знайшли дешевше?
210 949 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул
UR-U022-k2t4 2.0
Додаткові характеристики
Вага навантаження: складається з 16 стеків, кожен вагою 7,5 кг
Клас
Професійні
Колір
Чорний
Матеріал
сталь
Опис

Кран горизонтальний зі штабелем UR-U022 - UpForm

Горизонтальний тренажер зі стеком UR-U022 фірми UpForm - це інноваційний пристрій для професійного тренування ніг . На тренажері ви будете виконувати вправи, які задіють як колінні суглоби, так і ряд нижніх м'язів, які впливають на ваше самопочуття і правильну фігуру.

Вправи на крані ідеально підходять, якщо ви хочете опрацювати такі м'язи, як: чотириголовий м'яз, сідничний м'яз, м'язи групи сіднично-гомілкової, а також привідні та відвідні м'язи.

Запорука успіху в тренуванні нижньої частини тіла полягає в стимуляції функціональних м'язів , які відповідають, в тому числі, за правильну поставу, підтримання рівноваги або є захистом для хребта - тому варто зосередитися на їх розвитку.

Легкість і безпека використання порталу роблять його незамінним обладнанням не тільки під час повсякденних тренувань ніг, але і в процесі реабілітації - для людей, які хочуть відновити форму і фізичну форму після травми.

Горизонтальний портал зі стеком UR-U022 також відмінно підходить для пліометричних вправ, які допомагають збільшити динаміку рухів і силу м'язів.

Стек розміщений збоку

Портал був розроблений таким чином, щоб максимізувати не тільки вашу безпеку, але й комфорт під час тренувань. Таким чином, стек ваги був розміщений збоку від пристрою, а не по центру перед тренажером. Завдяки цьому рішенню знижується ризик отримання травми , а разом з тим підвищується рівень комфорту. Щоб змінити вантаж, не обов'язково вставати з пристрою - це легко зробити, залишаючись на сидінні.

Велика цінність занять на горизонтальному порталі полягає в тому, що воно виявляється менш виснажливим і травмонебезпечним, ніж присідання , а за допомогою професійного і безпечного тренажера, яким є горизонтальний портал UR-U022 - тренування технічно простіше .

Gantry UR-U022 безпечний , оскільки стек з вагою розміщений збоку від тренажера, тому вантаж не тисне на тренажер , як у більшості пристроїв цього типу. Це рішення значно знижує ризик защемлення та травм під час вправ, роблячи портал безпечним для використання новачками та під час реабілітації.

Зміна навантаження через стек

Штабель крана УР-У022 складається з 16 прутків масою 7,5 кг . На кожному злитках є наклейка з інформацією про вагу в кілограмах і фунтах. Завдяки використанню стека зміна навантаження та адаптація його до рівня просування тренування стає швидким, легким і може виконуватися без необхідності вставати з тренажера. Максимальне навантаження 120 кг .

Регулювання повзунка

Чотириступенева система регулювання повзунків дозволяє регулювати відстань між сидінням і платформами. Це дає вам можливість налаштувати тренажер під свій зріст, що перетворюється на ефективність тренування ніг.

Елегантний дизайн

Інновації та елегантність разом створюють позачасовий дизайн продуктів R-Line від UpForm. Все було продумано на кожному етапі, від проектування до виробництва, щоб нарешті запропонувати продукт найвищого класу.

Міцна перфорована оббивка

Чорна оббивка виконана з міцної тканини , стійкої до поту та стирання. Перфорація забезпечує достатню вентиляцію, покращуючи транспортування вологи, завдяки чому оббивка залишається свіжою та сухою навіть під час інтенсивних тренувань.

Стабільна конструкція

Структура виробу пофарбована порошковою фарбою в чорний колір. Використані суцільні профілі товщиною 3 мм, що забезпечує стійкість всієї конструкції.

Характеристики
Основні характеристики
Артикул
UR-U022-k2t4 2.0
Додаткові характеристики
Вага навантаження: складається з 16 стеків, кожен вагою 7,5 кг
Клас
Професійні
Колір
Чорний
Матеріал
сталь
Призначення
Для м’язів ніг
Для м’язів сідниць
Різновид
Мультистанція
Серія
R-line
Тип навантаження
Вантажноблокові
Бренд
UpForm
Ваговий стек
16 x 7,5 кг
Конструкційний профіль
125 x 60 x 3 мм
труба 60,3 x 3,2 мм
Максимальне навантаження
120 кг
Особливості
Регулювання повзунка: 4 позиції
Покриття
порошкова фарба
Регулювання
4 позиції
Розміри
191.3 х 100 х 147.1 см
Висота
147,1 см
Довжина
191,3 см
Ширина
100 см
Вага
334 кг
Країна реєстрації бренду
Польща
Країна-виробник товару
Китай
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Горизонтальний тренажер для жиму ногами UpForm UR-U022 2.0
210 949 грн