Трактор з ковшом на акумуляторі Lean Cars блакитний

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Код товару: 41031-35
Виробник: Lean
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: LT-3406
MPN: 3406
Знайшли дешевше?
9 849 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул
3406
Вид транспортного засобу
Трактори
Колір
Блакитний
Максимальна швидкість
3-5км/год 5-6км/год
Максимальне навантаження, кг
30кг
Опис

Синій акумуляторний екскаватор-навантажувач
Діти, яким лише кілька років, люблять різні види транспорту - одні захоплюються гоночними автомобілями, інші захоплюються мотоциклами або будівельними машинами . Тут ви знайдете подарунок для кожного з них. Як щодо блакитного екскаватора на батарейках і двигунах , яким зможе керувати будь-яка дитина?
Представлений трактор синього відтінку неодмінно викличе посмішку на обличчі дитини, гарантуючи їй зовсім інший вимір веселощів . Зручно вмостившись на водійському сидінні, малюк може натиснути кнопку СТАРТ, за допомогою перемикача вибрати напрямок руху і швидкість - низьку або високу, а потім натиснути ногою на педаль газу. Увага, трактор рушив вперед! Коли ваш малюк грається, переконайтеся, що він пристебнутий ременем безпеки та користується низькою швидкістю – з часом змініть її на вищу, щоб водій міг ще більше насолоджуватися грою.

Найбільшою перевагою представленого трактора для малюків є пересувний ківш. Щоб підняти або опустити її, просто витягніть її з двох гачків, а щоб обертати ложку та зачерпувати або виймати матеріал, використовуйте рухому ручку з правого боку. Визнайте самі, що це дуже інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні пристрій , який приносить велику радість і розваги класичній грі. Ширина ковша становить цілих 37,5 см, завдяки чому невеликий екскаваторист може транспортувати різні елементи.
Синій екскаватор-навантажувач для маленьких дітей виглядає чудово - ми впевнені, що маленькі водії будуть такої ж думки. Його конструкція включає всі елементи, характерні для будівельних автомобілів . Всередині розташоване чорне сидіння розміром 28 см х 15 см, навпроти якого розташоване обертове кермо і панель управління, а зовнішня конструкція привертає увагу імітацією червоного сигнального ліхтаря, фіктивними ліхтарями, розміщеними спереду, блискуча решітка радіатора, дві вихлопні труби та характерні для автомобіля наклейки контрастного кольору . Вони складаються з чорно-жовтих попереджувальних смуг і слова « KINGDOM ».
Екскаватор-навантажувач для кількох років виготовлений із сертифікованого однотонного матеріалу синього кольору. В основі його конструкції лежать чотири колеса - передні розміром 28 см х 10 см і задні - 32 см х 13 см. Ці колеса мають рифлену конструкцію , завдяки якій малюк може їздити на своєму екскаватері по різних поверхнях, не створюючи жодного дратівливого шуму під час гри. Автомобіль малюка живиться від подвійної батареї загальною потужністю 2x6V7Ah , що супроводжується двигунами 2x45W . Ці компоненти дозволяють грати на швидкостях від 2 до 6 км/год . Трактор призначений як для хлопчиків, так і для дівчаток від 3 років - єдине обмеження - навантаження понад 30 кг. Синій будівельний автомобіль має сертифікат CE , упакований в оригінальну коробку, всередині якої також є акумулятор, зарядний пристрій та інструкція для полегшення самостійного монтажу.

Розмір упаковки: 110 х 51 х 44 см

Вага: 21,5 кг

Характеристики
Дитячі електро та веломобілі
Вид транспортного засобу
Трактори
Максимальна швидкість
3-5км/год 5-6км/год
Потужність двигуна
2 x 45 Вт
Радіокерування
немає
Основні характеристики
Артикул
3406
Колір
Блакитний
Максимальне навантаження, кг
30кг
Передачі
2 швидкості ( Швидко/повільно)
Привод
Електричний
Час безперервної їзди
до 1 години
Audio
немає
EAN
5908275995814
Акумулятор
2x6V7А/год
Відкривання дверей
немає
Гальма
Автоматичне при відпусканні педалі газу
Ключі
немає
Колеса
Пластмаса з гумою
Крісло
Пластик
Модель
Екскаватор-навантажувач
Ремені безпеки
немає
Розміри транспорту
145 x 62 x 41 [ см
Світло
немає
Час зарядки
8 годин
Вага
15кг
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Трактор з ковшом на акумуляторі Lean Cars блакитний
9 849 грн