Термос для їжі 0,6л MacGyver 102235

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Код товару: 21574-30
Виробник: MacGyver
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 102235
MPN: 102235
Знайшли дешевше?
849 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис



Харчовий термос об'ємом 0,6 л обов'язковий для нетривалих походів і подорожей. Він виготовлений з двостінної нержавіючої сталі . Термос призначений для зберігання гарячих і холодних напоїв, супів або харчових продуктів, зберігаючи температуру їжі до 8 годин . Ємність 600 мл ідеально підходить для походів на цілий день. Крім того, у кришці є відділення для ложки (необхідне) , а великий отвір забезпечує легке очищення.

Походи в гори і лісовий кемпінг асоціюються зі скромним меню, заздалегідь приготовленої провіантом або неповноцінним харчуванням. Завдяки обіднім термосам вам не доведеться турбуватися чи обмежувати їжу. Вибір термоса для їжі, безумовно, кращий варіант, ніж приготування їжі з попередньо підготовлених продуктів на вогні або похідній печі , яка зазвичай набагато більша і вимагає додаткового обладнання.

Обідній термос чудово підійде не тільки в поході і подорожі. На роботі, в школі, в університеті - не завжди є можливість поїсти гарячого. іноді ми проводимо більшу частину дня в місці, де у нас немає повністю обладнаної кухні та можливостей для приготування їжі - обідній термос дозволяє з'їсти гарячу страву навіть через кілька годин після її приготування і не займає багато місця.

СПЕЦИФІКАЦІЯ:

Матеріал: двостінна нержавіюча сталь

Розміри: 10,5 х 15 см

Ємність: 600 мл

Підтримання температури: холод до 8 годин, тепло до 6 годин

Відділення в кришці

Ложка в комплекті

MacGyver дасть вам те, що потрібно кожному мандрівнику. Вихідні в лісі, рибалка чи похід у гори – MacGyver саме для вас . Бренд був створений з пристрасті до подорожей, активного проведення часу на природі і, головне, з любові до виживання. Завдяки широкому вибору багатофункціональних інструментів, ножів, сокир і лопат , виготовлених з міцних матеріалів , ви можете робити практично все - від розведення багаття до будівництва хатини.

MacGyver - це не тільки спорядження для використання на природі - пропозиція також включає аматорські вудки з аксесуарами, ліхтарики та фари, лампи та біноклі. Вам не потрібно турбуватися про те, що вам не буде куди скласти обладнання – MacGyver готовий зустріти вас. Тактичні рюкзаки MacGyver - це міцні та надзвичайно функціональні сумки, які ідеально впишуться в лісове оточення.

На що ти чекаєш? Вийти в світ.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Термос для їжі 0,6л MacGyver 102235
849 грн