Тенісний стіл Cornilleau 400x Outdoor сірий

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 21671-30
Виробник: Cornilleau
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 115303
MPN: 115303
Знайшли дешевше?
44 349 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Тенісний стіл Cornilleau 400X - топова модель серії Sport, призначена для використання на вулиці. Це ідеальний вибір для всієї родини. Завдяки подвійній системі безпеки DSI, подвійним колесам і потужним гальмам з цим впорається кожен. Стіл стійкий до погодних умов і ідеально підходить для саду або тераси.

Динамічний зовнішній вигляд 400X поєднує в собі клас і сучасність. Дизайнери подбали про найдрібніші деталі, спираючись на думку клієнтів і власний 50-річний досвід. Фахівці з Корнільо у Франції гарантують не менше 10 років задоволення.

АНТИВІДКЛЮЧНЕ ПОКРИТТЯ: поверхня стільниці товщиною 5 мм, виготовлена зі спеціального полімерного ламінату, покрита спеціальним антибліковим покриттям SOFTMAT®. Структура стільниці стійка до подряпин, ударів, УФ-променів і легко миється.

РЕГУЛЬОВАНА СІТКА: при закритті столу сітку можна заховати між стільницями, а потім зігнути вбік. Це зменшує простір, який він займає, і захищає його від розриву. Сітка має систему регулювання натягу.

ЛІЧИЛЬНИК ОЧКІВ: На краях столу є ручні лічильники ігрових очок. Зручно, практично і приносить задоволення... коли ти виграєш.

КИШЕНІ ДЛЯ АКСЕСУАРІВ: Функціональні кишені, розташовані з обох боків столу, дозволяють зберігати 4 ракетки і 4 м'ячі. Таке рішення гарантує швидкий доступ до необхідних аксесуарів без зайвих пошуків і полегшить дотримання порядку.

АЛЮМІНІЄВА РАМА: Алюмінієва рама в поєднанні зі стільницею забезпечує товщину 55 мм, і завдяки цьому якість відображення дорівнює якості найбільш професійних столів. На всі вуличні столики надається гарантія щонайменше 10 років розваг.

ВЕЛИКІ КОЛЕСА З ГАЛЬМУВАННЯМИ: Столи для пінг-понгу Cornilleau мають великі подвійні колеса товщиною 32 мм і діаметром 200 мм. Таке рішення збільшує поворот коліс і стійкість столу. Більше колесо легко перекотиться через великі перешкоди, такі як сходи, пороги, каміння. Він легше долає густу траву та інші нерівні поверхні, а два гальма забезпечують відмінну стабільність і безпеку під час гри. Це також особливо корисно, коли стіл зберігається на трохи нерівній поверхні.

РЕГУЛЮВАННЯ ТА СТІЙКІСТЬ: Діаметр рухомої ніжки становить до 104 мм, а діапазон регулювання висоти від -1 до +5 см. Завдяки цьому ви зможете стабільно встановити стіл навіть на нерівних садових поверхнях, щоб вам було зручно грати.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Тип верхньої частини: 5 мм полімерний ламінат

Каркас стільниці: алюцинк, товщина 50 мм

Загальна товщина: 55 мм

Колір стільниці: сірий

Покриття поверхні стільниці: SOFTMAT®

Настільна система замикання: DSI®, 16 точок замикання, замикання в двох положеннях.

Ніжки столу: товсті, посилені пластиком, діаметр рухомої ніжки 104 мм, діапазон регулювання висоти від -1 до +5 см.

Сітка: регулюється натяг, складається

Колеса: 8 штук 32 х 200 мм (товщина х діаметр), встановлені попарно, 2 гальма

Розміри столу в розкладеному вигляді: 76 x 274 x 152,5 см

Розміри столу в складеному вигляді: 74 х 161 х 155,5 см

Вага столу: 58 кг, в упаковці 68 кг

Стандарт: EN 14468-1; клас С

Країна виробник: Франція

Гарантія: 10 років на весь стіл

Наявність запчастин: 20 років з дати покупки

Призначення: домашнє використання та в готелях

ВИКОРИСТАНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

SOFTMAT®: спеціальне запатентоване матове покриття столу, завдяки якому стільниця відбиває в 3 рази менше сонячного світла. Це забезпечує кращий комфорт гри, тому що промені не відбиваються від столу і не завдають шкоди очам гравців. Це збільшує вашу концентрацію на м'ячі та не напружує очі.

КОМПАКТНА ТЕХНОЛОГІЯ®: Запатентована система забезпечує максимальну безпеку та легкість складання столу. Розкладений стіл не займає багато місця і стійкий при зберіганні і транспортуванні. Ця технологія також дозволяє нам грати поодинці, збираючи лише одну з дощок.

DSI (Double Security Integree)®: система подвійної безпеки. Центральна ручка розблокування забезпечує легке складання та розкладання столу. Система складається з 16 точок фіксації, які запобігають падінню стільниці. Система додатково фіксує стіл при відкриванні в напіввідкритому положенні на кут 65 градусів. Запобігає нещасним випадкам під час відкривання, особливо дітьми та слабшими та низькими людьми. Іншими словами, верх не вдариться об нашу голову або впаде без попереднього фіксування.

ФРАНЦУЗЬКИЙ РЕЦЕПТ: Ключем до успіху Cornilleau є інноваційний підхід до дизайну та виробництва столів і аксесуарів. Компанія приділяє велике значення впровадженню нових технологій і рішень, тому вже понад 50 років є беззаперечним лідером ринку.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Тенісний стіл Cornilleau 400x Outdoor сірий
44 349 грн