Тенісний стіл Cornilleau 100x Outdoor синій

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 21744-30
Виробник: Cornilleau
Відгуки: 0
Артикул: 115100
MPN: 115100
29 349 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Тенісний стіл Cornilleau 100X – це хороша якість за низькою ціною. Модель початкового рівня серії outdoor Sport ідеально підходить для гравців-початківців. Завдяки цьому вони із задоволенням розпочнуть свою пригоду з настільного тенісу. Стіл стійкий до різних погодних умов, тому ви можете сміливо зберігати його на вулиці.

Якщо ви шукаєте стіл, який можна поставити як у себе вдома, так і в саду, виберіть 100X. Це хороший вибір, щоб розпочати вашу сімейну пригоду з настільного тенісу. Фахівці з Корнільо у Франції гарантують не менше 10 років задоволення.

АНТИВІДКЛЮЧНЕ ПОКРИТТЯ: поверхня стільниці товщиною 4 мм, виготовлена зі спеціального полімерного ламінату, покрита спеціальним антибліковим покриттям SOFTMAT®. Структура стільниці стійка до подряпин, ударів, УФ-променів і легко миється.

Товщина верхньої частини 4 мм: Алюмінієва рама в поєднанні зі стільницею дає товщину 44 мм, і завдяки цьому якість відображення дорівнює якості найбільш професійних столів. На всі вуличні столики надається гарантія щонайменше 10 років розваг.

РЕГУЛЬОВАНА СІТКА: сітка має просту та інтуїтивно зрозумілу систему регулювання натягу. Це дозволяє ідеально налаштувати його перед початком гри.

ПОДВІЙНІ КОЛЕСА: Столи для пінг-понгу Cornilleau мають великі подвійні колеса товщиною 32 мм і діаметром 200 мм. Таке рішення збільшує поворот коліс і стійкість столу. Більше колесо легко перекотиться через великі перешкоди, такі як сходи, пороги, каміння. Легше долає густу траву та інші нерівності.

КИШЕНІ ДЛЯ АКСЕСУАРІВ: Функціональні кишені, розташовані з обох боків столу, дозволяють зберігати 2 ракетки і 4 м'ячі. Таке рішення гарантує швидкий доступ до необхідних аксесуарів без зайвих пошуків і полегшить дотримання порядку.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Тип верхньої частини: полімерний ламінат товщиною 4 мм

Каркас стільниці: алюцинк, товщина 40 мм

Загальна товщина: 44 мм

Колір стільниці: синій

Покриття поверхні стільниці: SOFTMAT®

Система замикання стільниці: PUSH"N LOCK®, 8 точок замикання, замикання в двох положеннях.

Ніжки столу: прямі, посилені пластиком, вирівнююча ніжка діаметром 50 мм, діапазон регулювання висоти від -1 до +5 см.

Сітка: регулювання натягу

Колеса: 8 штук 32 x 200 мм (товщина x діаметр), встановлені попарно

Розміри столу в розкладеному вигляді: 76 x 274 x 152,5 см

Розміри столу в складеному вигляді: 75 х 167 х 155 см

Вага столу: 47 кг, в упаковці 56 кг

Стандарт: EN 14468-1; клас Д

Країна виробник: Франція

Гарантія: 10 років на весь стіл

Наявність запчастин: 20 років з дати покупки

Призначення: домашнє використання та в готелях

ВИКОРИСТАНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

SOFTMAT®: спеціальне запатентоване матове покриття столу, завдяки якому стільниця відбиває в 3 рази менше сонячного світла. Це забезпечує кращий комфорт гри, тому що промені не відбиваються від столу і не завдають шкоди очам гравців. Це збільшує вашу концентрацію на м'ячі та не напружує очі.

КОМПАКТНА ТЕХНОЛОГІЯ®: Запатентована система забезпечує максимальну безпеку та легкість складання столу. Розкладений стіл не займає багато місця і стійкий при зберіганні і транспортуванні. Ця технологія також дозволяє нам грати поодинці, збираючи лише одну з дощок.

PUSH"N LOCK®: система безпеки. Стіл можна замикати та відмикати за допомогою системи кнопок у верхній і нижній частині бічних частин. Це забезпечує легке розкладання та складання столу. Система складається з 8 точок блокування, які запобігають Запобігає нещасним випадкам під час відкривання, особливо дітьми та слабшими людьми.

ФРАНЦУЗЬКИЙ РЕЦЕПТ: Ключем до успіху Cornilleau є інноваційний підхід до дизайну та виробництва столів і аксесуарів. Компанія приділяє велике значення впровадженню нових технологій і рішень, тому вже понад 50 років є беззаперечним лідером ринку.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Тенісний стіл Cornilleau 100x Outdoor синій
29 349 грн