Стіл з електричним регулюванням висоти Jan Nowak Rob 1400x720x600 горіх

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 4768-13
Виробник: Jan Nowak
Відгуки: 0
Артикул: JN-1371
MPN: Rob 1400
15 290 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Колір
Горіх
EAN
5904405570234
Особливості / Додаткові функції
Вантажопідйомність 80 кг, Регульована висота, Підстаканник, Підставка для навушників
Висота
72
Глибина
60
Опис

Незамінний у повсякденній роботі

Зустрічайте наш розумний електричний стіл ROB 1400, який допоможе вам внести здорові зміни в спосіб роботи. Те, що стіл можна регулювати на оптимальну висоту для роботи сидячи і стоячи, вже стало стандартом. РОБ робить ще один крок далі!

Невід'ємною частиною столу є IQ Reminder, який запропонує змінити позицію після вибраного часу. Це покращує кровообіг, зменшує біль у плечах, шиї та спині, а нове положення сприяє підвищенню продуктивності та творчості. Міцні тримачі для аксесуарів забезпечать вам більше місця на стільниці та зручність під час роботи. Ми також подбали про додатковий комфорт, оснастивши наш електричний стіл унікальною підкладкою розміру XL. 

Регульований по висоті стіл

Наш електричний стіл завжди буде ідеально підігнаний під ваш зріст. ROB дозволить вам безпечно і комфортно працювати як сидячи, так і стоячи, адже він має діапазон зросту від 72 до цілих 117 см. Мотор не тільки надзвичайно плавний, але й тихий - рівень шуму менше 50 дБ.

При бажанні інтелектуальний механізм запам'ятає бажану висоту стільниці. Наш електричний стіл має механізм регулювання з функцією пам'яті, який запам'ятає вибране вами положення та дозволить вам встановити його в будь-який час.

НАГАДУВАННЯ IQ - ви не забудете змінити свою позицію

Наш електричний стіл також має функцію, яка нагадує вам змінити положення тіла через 30, 40 або 60 хвилин. IQ Reminder запам'ятає для вас, що для комфорту і безпеки пози необхідна зміна положення, що дозволить вам працювати вільно і комфортно. 

Зручні ручки в електричному столі

Щоб робота за електричним столом була ще комфортнішою, ми оснастили наш регульований по висоті стіл двома зручними тримачами - для навушників і для чашки. З ROB ви завжди можете мати під рукою будь-який ігровий предмет або гаджет. Вам також не доведеться ставити чашку на стіл, завдяки чому ви уникнете нещасних випадків і ефективно захистите свою техніку від затоплення.

Наш електричний стіл - гарантія комфорту під час щоденної роботи. Вся поверхня стільниці - ваш простір для дій. Крім того, ручки виготовлені з армованого пластику, тому вони стійкі до пошкоджень.

Без заплутаних кабелів

Роб має спеціальний органайзер на задній частині стільниці, завдяки якому ви завжди будете тримати кабелі в потрібному порядку. Наш електричний стіл дасть вам можливість комфортно працювати на ідеально організованій поверхні. Крім того, спеціальні кліпси утримають трос механізму регулювання висоти, тому Роб виглядатиме елегантно та естетично.

Міцна верхня частина стільниці з електрорегулюванням

Стільниця витримує навантаження до 80 кг, а її загальний розмір становить 140 см в ширину, 60 см в глибину і 15 мм в товщину. У нашому електричному столі неодмінно розміститься все, що потрібно в повсякденній роботі - монітори, ноутбук, ящики або лотки для документів, необхідні портфелі або канцелярське приладдя. Стільниця складається з двох частин.

Велика підкладка в комплекті 

На стільниці є м'яка накладка, завдяки якій мишка буде рухатися плавно і плавно, а ви будете зручно спиратися на передпліччя. Завдяки підкладці наш регульований по висоті стіл набуває особливого характеру та стає зручнішим під час щоденної роботи. Підкладка надзвичайно велика, оскільки має 70 см в ширину і 60 см в довжину, і вона не рухається по поверхні столу, тому гарантує повний комфорт використання.

 

ROB робить роботу за столом комфортною, а головне безпечною. Наш електричний стіл дозволить вам працювати в ергономічній позі, нагадає вам про необхідність її змінити та ідеально організує простір кабелів і стільниці. Завдяки своїй надійній конструкції Rob буде працювати в домашніх офісах, офісах, компаніях, офісах, школах або юридичних фірмах. 

Характеристики
Основні характеристики
Колір
Горіх
EAN
5904405570234
Особливості / Додаткові функції
Вантажопідйомність 80 кг, Регульована висота, Підстаканник, Підставка для навушників
Висота
72
Глибина
60
Ширина
140
Вага
25.5
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Стіл з електричним регулюванням висоти Jan Nowak Rob 1400x720x600 горіх
15 290 грн