Рама подвійна для дитячої гойдалки Garden Luxus GL-11

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Код товару: 22052-30
Виробник: GARDEN LUXUS
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: GL-11
MPN: GL-11
Знайшли дешевше?
9 949 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Ваша дитина бере вас у парк грати на дитячому майданчику? Любите проводити час, гойдаючись на гойдалках? Згадайте, яке значення для вас мали гойдалки в дідусеві або на подвір’ї. Саме там ви приймали важливі рішення, граючи з однолітками, і вчилися працювати в групі. Здійсніть мрію вашої дитини та перетворіть свій сад на її улюблений майданчик вже сьогодні.

Подвійна рама для гойдалок Gardenluxus - це гарантія посмішки вашої дитини, а також безпрецедентна підтримка в її правильному психофізичному розвитку.

Для вас це, мабуть, просто місце для гойдалок. Чи знаєте ви, що іноді у вашому саду зупиняється зачарований космічний корабель? Чим швидше пілот розгойдується, тим швидше він подорожує всесвітом. Фантазія дитини безмежна, ви можете допомогти їй розвинути її.

Гра на дитячому майданчику приносить тільки користь вашій дитині. Фізичні вправи покращують кровообіг і обмін речовин, покращують спритність і дихальну здатність, а також розвивають координацію, швидкість, силу і витривалість. У дитини буде більше енергії. Ви побачите, як покращиться його імунітет, що зробить його здоровішим, ніж його друзі, які більшу частину часу проводять вдома перед телевізором чи комп’ютером.

Гра з однолітками допоможе дитині набути та зміцнити риси, які стануть у нагоді у дорослому житті. Вони стануть впевненішими в групі, навчаться вирішувати конфлікти, співпрацювати з іншими, розвиватимуть соціальні навички, краще оцінюватимуть власні можливості.

Дитина добре проведе час, граючи не тільки з однолітками. Сімейний відпочинок є основою для побудови взаємних стосунків і довіри.

Дитячі майданчики Gardenluxus виготовлені зі сталі. Це гарантує найвищу довговічність і менші експлуатаційні витрати, оскільки інші матеріали потребують регулярного догляду.

Безпека є нашим абсолютним пріоритетом. Ігрові майданчики сертифіковані відповідно до суворих стандартів, що діють в Європейському Союзі. Однак важливо, щоб діти використовували набір лише під наглядом дорослих.

Технічні дані:

  • Розміри: 274 x 102 x 213 см (Д x Ш x В)
  • Матеріал: сталь
  • Мінімальний шар амортизаційного матеріалу (наприклад, піску): 30 см
  • Максимальне навантаження на раму: 100 кг
  • Призначення: дітям старше 3 років; для приватного використання
  • Сумісність з гойдалками (не входять в комплект): Swing, Safe, Baby (відро)
  • Зона безпеки (з прикріпленими гойдалками): 4,7 х 8 м
  • Спосіб монтажу: глибоке бетонування
  • Рекомендована глибина отворів для бетонування стовпів: 60 см
  • Гарантія: 2 роки
  • Він сертифікований TUV NORD
  • Відповідність стандартам: EN 71-1: 2015-02; EN 71-3: 2014-12; EN 71-8: 2011-11

Спосіб складання

Готуючи садову ділянку, не забудьте вирівняти його перед початком монтажу. Видалити всі елементи, які можуть піддавати впливу дітей під час гри. Також не забувайте підтримувати зону безпеки, яка точно описана в інструкціях. Збірка проста, але вимагає допомоги іншої людини. Зібравши виріб згідно з інструкцією, помістіть ніжки в заздалегідь підготовлені отвори. Глибина ямок повинна бути приблизно 60 см, а їх діаметр повинен бути приблизно 30 см. Переконавшись, що виріб вирівняно, помістіть ніжки в бетон (бетон B15). Час схоплювання бетону має бути мін. 24 години.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Рама подвійна для дитячої гойдалки Garden Luxus GL-11
9 949 грн