Прибудова до автомобільного намету GentleTent Roof

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 21558-30
Виробник: GentleTent
Відгуки: 0
Артикул: ROOFVORZELTGRAU22
MPN: ROOFVORZELTGRAU22
19 849 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис



Розширте намет на даху тамбуром і відкрийте для себе новий рівень кемпінгу.

Не можна заперечувати, що кемпінг – чудова ідея для проведення часу на лоні природи, з родиною чи друзями. Це стає все більш модним. Спільний похід – це пригода, яка запам’ятається на довгі роки.

Намет ROOF від GentleTent дозволить вам спати там, де ви мрієте. Зробіть перший крок і вирушайте в подорож. Тоді ви зможете комфортно спати, де б ви не їздили та не зупинялися. Атмосфера ночівлі на лоні природи унікальна. Якщо ви мрієте про додатковий простір саме для вас, забезпечте його, прилаштувавши до намету нижню прибудову. Тамбур відмінно підходить навіть в складних умовах бездоріжжя і простий в установці.



Як і весь намет ROOF, прибудова виготовлена з дихаючої суміші бавовни та поліефірних волокон. Обабіч тамбура великі вікна, затягнуті москітними сітками. Достатньо лише розмістити джерело світла на міні-кухні, і ви зможете відпочивати до пізнього вечора на лоні природи, подалі від неприємних укусів комах.

Ви можете згорнути кожну зі стінок тамбура окремо або закріпити на телескопічних штангах. Завдяки цьому ви створите додатковий дах для захисту від сонця або дощу. Ви можете легко прикріпити тамбур до намету за допомогою блискавки. Завдяки гнучкій системі регулювання нахилу прибудова підійде для більшості автомобілів - від автобуса до легкового автомобіля.



ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Розміри: 200 x 117 (Д x Ш)

Вага: 5,5 кг

Спосіб складання: кріплення до намету за допомогою блискавки

Матеріал: суміш волокон бавовни та поліефіру (полікоттон)

Гарантія: 2 роки

GentleTent – австрійська компанія з Відня, яка спеціалізується на виробництві легких дахових наметів, виготовлених за інноваційною запатентованою технологією. Протягом багатьох років вони були піонерами на світовому ринку надувних наметів. Використовуючи галузеві знання провідних виробників, GentleTent створює просторі, зручні та виготовлені з матеріалів найвищої якості намети. Ці продукти також є новаторськими з точки зору естетики та функціональності.

Гернот Раммер, ініціатор і засновник компанії, на власному досвіді відчув проблеми, з якими стикаються мандрівники та любителі суші. Ідея легкового трейлера прийшла йому в голову під час... подорожі на електровелосипеді у 2012 році. Проект перетворився на бачення надувного намету, над концепцією якого працювала ціла група архітекторів, дизайнерів, інженерів та фахівців аутдор індустрії. В результаті було створено інноваційне рішення, яке передбачало надування повітрям камер намету. Спочатку майстерні були орендовані на тютюновій фабриці в Лінці.

Гернот Раммер і його команда пройшли через незліченні випробування продукції, вибір матеріалів і технічні проблеми. Нарешті вони вирішили використати технологію Drop Stitch. Цей матеріал складається з двох паралельних шматків тканини, щільно з’єднаних між собою тисячами тонких ниток. Після накачування підлога намету стає жорсткою і жорсткою. Конструкція настільки міцна, що в минулому за такою ж технологією навіть виготовляли крила літака. Завдяки цьому намет GentleTent займає мало місця, зберігаючи при цьому функціональність і стійкість наметів з важким алюмінієвим покриттям.

Команда GentleTent постійно розвиває свій асортимент і продовжує працювати над «GENTLE (ніжною) кемпінговою революцією».

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Прибудова до автомобільного намету GentleTent Roof
19 849 грн