Посилені тренувальні стійки для вправ під штангою K-Sport KSH015

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 7111-06
Виробник: K-Sport
Відгуки: 0
Артикул: KS-37
MPN: KS-37
3 049 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис
ПОСИЛЕНІ ТРЕНУВАЧІ СТОЇ ДЛЯ ВПРАВ ПІД ЛАВОЮ Штанга штанга KSH015

Ви займаєтеся зі штангою? Для його встановлення потрібна підставка, бажано укріплена, яка витримає навіть дуже велику вагу. З нашою посиленою тренувальною підставкою ви можете займатися зручно, комфортно та безпечно. Вправи зі штангою - це класика бодібілдингу і силових видів спорту. Вони мають великий вплив на розвиток найбільших груп м'язів. Вони формують фігуру і зміцнюють м'язи. Однак, як і будь-які тренування з великими навантаженнями, вони вимагають міцного і міцного обладнання.

Дизайн є зареєстрованим промисловим зразком
- незаконне копіювання тягне за собою правові наслідки.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ
  • розміри: 940-1530x510x440 мм (x2)
  • макс. навантаження 250 кг
  • 7 рівнів регулювання (кожні 10 см)
  • 2 гиркові трубки довжиною 130 мм
  • виготовлена з високоякісної польської сталі
  • порошкове покриття
РЕГУЛЮВАНИЙ ВИСОКИЙ

Стійки мають семиступінчасте регулювання висоти, замкові отвори розташовані з інтервалом 10 см, що дозволяє точно підлаштувати техніку під свій зріст. Встановивши підставку на потрібну висоту, ви можете зафіксувати підставку за допомогою натискного гвинта і стопорного стержня - це подвійна гарантія безпеки під час занять. Ми використали звукоізоляційний матеріал, який не тільки покликаний заглушити опускання штанги, але й запобігає її подряпинам.

НАВЧАЛЬНІ СТЕНДИ ДЛЯ БОЧОК - НАЙВАЖЛИВІШЕ ЯКІСТЬ ОБЛАДНАННЯ

Наші стійки є справді must-have у кожному тренажерному залі, професійному та домашньому. Масивний, додатково посилений каркас трибун гарантує їх повну стійкість. Основу ми обробили пластиковими накладками проти ковзання. Завдяки цьому обладнання буде стійко стояти на підлозі, а ніжки додатково захистять його від подряпин при переміщенні підставки. Ви можете використовувати штангу, розміщену біля основи, щоб відкласти вантажі, які зараз не використовуються. Це зробить ваше обладнання ще більш стабільним!

СТЕНД ВАРІ - ГАРАНТІЯ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ТРЕНУВАНЬ

Наші стенди мають семирівневе регулювання висоти. Отвори для замків розмістили з інтервалом 10 см. Ви можете легко підлаштувати обладнання під свій зріст. Після встановлення на відповідній висоті зафіксуйте підставку за допомогою установочного гвинта та фіксуючого стержня. Подвійна безпека - подвійна гарантія вашої безпеки! Також ми обладнали стійку для штанги спеціальним звукоізоляційним матеріалом. Це заспокоїть момент, коли ви кладете штангу, і не дасть їй подряпати. Посилені стійки для вправ зі штангою є необхідним обладнанням для кожного тренажерного залу. У пропозиції K-SPORT є все необхідне для комплектації обладнання для жиму ваги та роботи над силою м'язів!

МОНТАЖНІ КЛЮЧІ

Немає вдома необхідних інструментів для складання обладнання? У K-SPORT це не проблема. Ми підготували спеціальні гайкові ключі, які можна придбати окремо, з трьома відстанями - 13 мм, 17 мм і 19 мм, завдяки яким ви зможете легко з'єднати наше обладнання. Натисніть кнопку нижче, щоб перевірити пропозицію.



Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Посилені тренувальні стійки для вправ під штангою K-Sport KSH015
3 049 грн