Орбітрек NordicTrack Commercial 9.9

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Код товару: 42978-30
Виробник: NordicTrack
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: NTEL79820
MPN: Commercial 9.9
Знайшли дешевше?
87 949 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Клас
Домашні
Конструкція
Передньоприводні
Особливості
Вентилятор
Вимірювання пульсу
Транспортувальні ролики
Тримач для пляшки
Підставка для аксесуарів
Тип
Електромагнітні
Вага маховика
11 кг
Опис

Міцна конструкція забезпечує довговічність і надійність обладнання протягом багатьох років.

Програмований еліптичний тренажер Commercial 9.9 від NordicTrack — міцне, міцне та багатофункціональне обладнання з маховиком спереду, призначене для інтенсивних тренувань вдома. Еліптичний тренажер має всі параметри і функції, необхідні для проведення різноманітних тренувань. Користувач неодмінно помітить додаткове обладнання у вигляді 7-дюймового кольорового сенсорного екрану, який контролює параметри тренувань і дозволяє вибрати 24 програми тренувань, які доступні без активного членства в iFit®. Еліптичний тренажер має 22 рівні магнітного опору, широкий протиковзкі напрямні та зручні профільовані ручки.

ДИСПЛЕЙ: 7” кольоровий, сенсорний. Контролює параметри тренувань і дозволяє підбирати програми тренувань. Широкий кут огляду дисплея дозволяє вільно зчитувати швидкість, відстань, час, пульс і споживання калорій.

КЛАВІШІ ШВИДКОГО ДОСТУПУ: регулюйте рівень опору та нахил обладнання за допомогою однієї кнопки. Він знаходиться під рукою користувача, щоб забезпечити ще більший контроль над ходом навчання та можливість змінювати налаштування.

ТРЕНУВАЛЬНІ ПРОГРАМИ: 24 програми без членства в iFit. Завдяки членству в iFit ми отримуємо доступ до 2000 відеотренувань з персональним тренером і автоматичним контролем/регулюванням нахилу в залежності від обраного маршруту. До еліптичного тренажера входить річне членство iFit.

ТРЕНУЙТЕСЯ ПІД РИТМ СВОЄЇ МУЗИКИ: тренування під ритм вашої улюбленої музики дає змогу виконувати вправи ще ефективніше. Підключіть плеєр до основної консолі та біжіть під ритм улюбленої музики. Тренування стануть приємними завдяки вбудованим в пульти колонкам. Аудіопорт, сумісний з iPod®/MP3, дозволяє слухати музику із зовнішніх пристроїв.

ВИМІРЮВАННЯ ПУЛЬСУ: датчики, вбудовані в обидві опорні планки, використовуються для вимірювання вашого пульсу. Пам’ятайте, що вимірювання пульсу за допомогою датчиків, розміщених у виробі, дає приблизні (індикативні) результати. Це не медичний продукт.

ТРЕНУЙТЕСЯ ДОВШЕ, БЕЗ ПОТУ: насолоджуйтесь комфортом вентилятора AutoBreeze™. Він розміщений на головній консолі, близько до вашого тіла, щоб ви відчували приємну прохолоду під час тренування. Завдяки кнопкам швидкого доступу ви можете регулювати і регулювати рівні повітряного потоку в залежності від ваших уподобань.

МАХОВИК: 11 кг маховик розташований спереду. Завдяки цьому обладнання стійке, а рух під час тренування плавний і природний.

МАКСИМАЛЬНА ВАГА КОРИСТУВАЧА: Міцна конструкція розрахована на користувачів вагою не більше 159 кг.

ДОВЖИНА КРОКУ: Довжина кроку при заняттях на еліптичному тренажері 45-48 см. Це достатнє значення для комфортного виконання міцного тренування.

2 ТИПИ РУКОЯТКІВ: Спеціально профільовані ручки дозволяють використовувати кілька типів захоплення. Завдяки цьому ви зможете урізноманітнити вправи для верхньої частини тіла і зберегти зручне положення. На статичних ручках, розташованих під консоллю, є датчики пульсу.

ТРИМАЧ ДЛЯ ПЛЯШКИ: розміщується в місці, куди кожен може легко дістатися та втамувати спрагу під час інтенсивних тренувань.

ТРАНСПОРТУВАЛЬНІ КОЛЕСА: Вони розташовані в передній частині обладнання. Завдяки їм ви зможете легко перенести еліптичний тренажер в будь-яке місце.

БІГАТИ ПО СВІТУ! – ЧЛЕНСТВО IFIT®: iFit дає вам можливість використовувати понад 2000 різних тренувальних програм, записаних у якості HD. Кожне тренування проводить персональний тренер, а швидкість і нахил регулюються автоматично в залежності від обраного маршруту. До еліптичного тренажера входить річне членство iFit. Після закінчення цього часу ви повинні придбати розширений доступ до платформи у версії Family або Individual, щоб продовжувати користуватися необмеженою кількістю тренувань.

Характеристики
Орбітреки
Клас
Домашні
Конструкція
Передньоприводні
Особливості
Вентилятор
Вимірювання пульсу
Транспортувальні ролики
Тримач для пляшки
Підставка для аксесуарів
Тип
Електромагнітні
Основні характеристики
Вага маховика
11 кг
Довжина кроку
45-48 см
Кількість програм
24
Максимальне навантаження, кг
159 кг
Програми
24 програми без членства в iFit.
Рівні навантаження
22
EAN
0043619485622
Країна реєстрації бренду
США
Вага, кг
101 кг
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Орбітрек NordicTrack Commercial 9.9
87 949 грн