Орбітрек Bowflex Max Trainer M3i

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Рекомендуємо
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 21935-30
Виробник: Bowflex
Відгуки: 0
Артикул: 100426
MPN: Max Trainer M3i
69 899 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Клас
Домашні
Конструкція
Передньоприводні
Особливості
Вимірювання пульсу
Тримач для пляшки
Транспортувальні ролики
Компенсатори нерівності підлоги
Підставка для аксесуарів
Тип
Електромагнітні
Дисплей
Так
Опис

Продукт, про який піде мова, OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i, відомий як ідеальний вибір для сучасних людей, які живуть у безперервному русі. Відсутність часу для фізичних тренувань часто викликає стрес та незадоволення своєю фізичною формою. Проте, з Max Trainer M3i це вже не проблема.

Швидкі та Ефективні Тренування

Для багатьох із нас, найціннішим ресурсом є час. Завжди гонючись за годинами, багато людей відкладають фізичну активність, бо вважають, що треба довго витрачати час на поїздку до спортзалу. OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i розвіює цей міф. Відчуйте вплив тренувань залишившись вдома та витративши всього 14 хвилин.

Цей пристрій поєднує в собі переваги еліптичного тренажера та степпера, а завдяки програмі MAX Interval™, надає можливість працювати над серцем і легенями, підвищувати метаболізм і спалювати калорії у 2,5 рази швидше, ніж на інших фітнес-пристроях. Таким чином, ви можете досягти здоров'я та відмінної фізичної форми за кілька хвилин на день, навіть не виходячи з дому.

Збереження Часу та Приватності

Тривалі поїздки до спортзалу та зворотні, час, витрачений на очікування черги до тренажерів, все це робить фітнес-заняття викликом для багатьох. OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i дозволяє зекономити цей час і налаштувати заняття під свій графік. Ви отримуєте комфорт та приватність власного дому, а також індивідуальні тренування.

Придбання цього пристрою - одноразові витрати, які швидко окупаються. На відміну від регулярних витрат на абонементи до спортзалу, OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i - інвестиція в ваше здоров'я та комфорт.

Досягайте бажаних результатів на льоту

Не дозволяйте обставинам заважати вам досягти мети в турботі про вашу фізичну форму, здоров'я та енергію. OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i - ідеальний засіб для вас, навіть якщо здається, що не можна витратити декілька годин на фізичну активність.

Не вірите? Приєднайтеся до задоволених користувачів з усього світу та переконайтеся самі!

Визнана Інноваційність

Prestige із OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i було нагороджено престижною нагородою "Відкриття 2019" від польських користувачів. Незалежні портали, які спеціалізуються на оглядах обладнання, високо оцінили пристрій за різні параметри. Ці нагороди свідчать про високу оцінку як професіоналами та експертами, так і споживачами.

Економія Місця та Зручність

Деякі фітнес-пристрої займають велику площу вдома, що робить їх використання не завжди практичним. OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i вирішує цю проблему завдяки своїм компактним розмірам. Він займає вдвічі менше простору, ніж еліптичний тренажер або звичайна бігова доріжка, а його стильний дизайн додає приміщенню елегантності. З транспортними колесами, ви легко перемістите його в будь-яке місце в будинку.

Різноманітні Тренувальні Програми

OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i пропонує 8 рівнів опору і 2 тренувальні програми. Навіть як початківець, досвідчений атлет або професійний спортсмен, ви знайдете підходящий рівень вправ, який вам відповідає.

Повний контроль над пульсом

Для ще кращих результатів, важливо тренувати серце у відповідному діапазоні частоти серцевих скорочень. З OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i це легко досягається завдяки телеметричному ременю, що входить у комплект. Зверніть увагу, що вимірювання пульсу за допомогою вбудованих датчиків може бути орієнтовним і не замінює медичний нагляд.

Система Опору

Система опору повітря в OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i перетворює швидкість обертання педалей на інтенсивність вправ в режимі реального часу. Це означає, що опір не зменшується зі збільшенням швидкості, подібно до звичайного велосипеда.

Система магнітного опору

Рух педалей на OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i плавний і комфортний завдяки системі магнітного опору. Ви можете змінювати рівень опору, не відчуваючи різкого переходу.

Революційні педалі

Інноваційна нековзка поверхня педалей захищає ваши ноги, роблячи тренування комфортним. Це знижує навантаження на суглоби і ризик отримання травми.

Спортивний Дизайн

Спортивний вигляд педалей спонукає вас до більш інтенсивних тренувань, а структура пристрою дозволяє збільшити інтенсивність вправ без болю в спині або колінах.

Довгі Ручки

Довгі ручки дозволяють вам тренувати верхню частину тіла у різних положеннях, незалежно від вашого зросту.

Аксесуари

OrbiTrek Bowflex Max Trainer M3i має вбудовану підставку для планшета та підставку для пляшки з водою, що робить тренування більш комфортним і продуктивним.

Підставка для Пляшок

Підставка для пляшок розміщена так, що ви зможете легко витомити спрагу під час інтенсивних тренувань.

Кнопки Швидкої Зміни

Для вашої зручності, на консолі пристрою розташовані кнопки для швидкої зміни рівнів опору і швидкості тренувань. Навіть з великими руками, ви легко налаштуєте заняття за вашими потребами.

Вирівнюючі Ніжки

Міцна фурнітура і регульовані ніжки роблять конструкцію дуже стійкою. Вони допомагають вирівняти обладнання на нерівній підлозі.

Транспортні Колеса

Вбудовані транспортні колеса роблять переміщення пристрою по квартирі легким та безпечним.

Технічні Дані

  • Кількість рівнів опору: 8
  • Кількість тренувальних програм: 2
  • Програма MAX Interval™: 14-хвилинна програма, яка дозволяє спалити калорії у 2,5 рази швидше, ніж на інших фітнес-пристроях
  • Вимірювання частоти серцевих скорочень за допомогою телеметричного ременя, включеного до комплекту
  • Додаткова комплектація: підставка для планшета, підставка для пляшки з водою, транспортні колеса
  • Розміри пристрою: 117 x 63 x 159
  • Максимальна вага користувача: 136 кг
  • Призначений для домашнього використання

УВАГА! Фільм є ілюстративним матеріалом. Устаткування, представлене тут, може дещо відрізнятися від того, що пропонується для продажу. Детальні характеристики обладнання наведено вище.

Характеристики
Орбітреки
Клас
Домашні
Конструкція
Передньоприводні
Особливості
Вимірювання пульсу
Тримач для пляшки
Транспортувальні ролики
Компенсатори нерівності підлоги
Підставка для аксесуарів
Тип
Електромагнітні
Основні характеристики
Дисплей
Так
Додаткові характеристики
Передача даних: Bluetooth 4.0
Телеметричний ремінь входить в комплект
Живлення тренажера
Адаптер живлення AC / DC
Кількість програм
Кількість навчальних програм: 2
Тренування MAX Interval™: 14-хвилинна програма, яка дозволяє вам спалювати в 2,5 рази більше калорій, ніж на інших фітнес-пристроях
Максимальне навантаження, кг
136 кг
Показання дисплея
Час, швидкість, відстань, спалені калорії, пульс
Рівні навантаження
8 рівнів
EAN
708447909091
Розміри
117 x 63 x 159,8 см
Гарантія
12 місяців
Вага, кг
64,9 кг
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Орбітрек Bowflex Max Trainer M3i
69 899 грн