Обруч хула-хуп з масажними кулями Body Sculpture BB 6412

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 21822-30
Виробник: Body Sculpture
Відгуки: 0
Артикул: BB 6412
MPN: BB 6412
849 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Гра або вправи з хулахупом складаються в основному з обертання обруча навколо талії, шиї або кінцівок. Ви також можете виконувати інші фітнес і модельні вправи з хулахупом. Хулахуп допомагає спалювати калорії та формувати фігуру простим і ефективним способом.

На відміну від традиційних хулахупів, BB 6412 від Body Sculpture має виступи, які дозволяють виконувати масаж, спрямований на розщеплення жирової тканини. Вправи з ним не тільки допомагають схуднути, але й зміцнюють, допомагають боротися з целюлітом і покращують пружність шкіри. Крім того, вони стимулюють кровообіг, що прискорює метаболізм і спалювання жиру. Завдяки цьому ви побачите швидкі результати. Ви можете помітити втрату кількох сантиметрів навколо талії навіть після трьох тижнів регулярних тренувань. Ви можете зробити свої вправи приємнішими, включивши музику, яка допоможе вам рухатися ритмічно та позитивно вплине на вашу координацію.

Вправи хулахуп:

  • Щоб обтягнути хулахуп навколо талії або стегон, встаньте, злегка розставивши ноги (одна нога трохи вперед, інша назад, злегка зігнуті коліна), розташуйте обруч на рівні талії, а потім енергійно рухайте ним. Для того, щоб хулахуп рухався, ви повинні постійно рухати стегнами в сторони, вперед або назад, одночасно переносячи вагу з однієї ноги на іншу.
  • Тренування необхідно проводити регулярно. Інтенсивність вправ повинна збільшуватися поступово. У випадку з хулахупом це особливо важливо, якщо для вправ використовується більш важкий обруч з масажними виступами. Спочатку ви займаєтеся хула-хопом кілька хвилин на день, поступово збільшуючи час до 20 хвилин.
  • Під час двадцятихвилинного тренування спалюється приблизно 200 ккал. Вправи з хулахупом покращують координацію рухів, зміцнюють і стрункують м'язи всього тіла, масажують внутрішні органи, покращують кровообіг і покращують самопочуття.

Технічні дані:

  • Матеріал: неопрен, нейлон
  • Колір: сірий/рожевий
  • Діаметр: 90 см
  • Вага: 0,4 кг
  • Призначення: для домашнього використання
  • Гарантія: 2 роки

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Обруч хула-хуп з масажними кулями Body Sculpture BB 6412
849 грн