Набір стійка з грифами та дисками HMS STR12

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 20834-08
Виробник: HMS
Відгуки: 0
Артикул: 17-62-130
MPN: 17-62-130
31 049 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Набір STR12 з обважнювачами та ручками - це набір, який не тільки задовольнить ваші потреби в тренуваннях, але й утримуватиме ваш простір у повному порядку. Цей набір є ідеальним вибором для людей, які створюють або хочуть вивести свій домашній тренажерний зал на новий рівень.

Підставка STR12 HMS виготовлена з дуже міцної сталі, яка легко витримує навантаження до 250 кг. Підставка сконструйована таким чином, що складати та забирати обладнання було легко та інтуїтивно зрозуміло. Забезпечить зручність і комфорт під час тренувань. Найякісніші матеріали та точне виконання кожної дрібниці гарантують, що стенд відповідатиме всім вимогам.

STR12 оснащений 4 тримачами штанги, 7 кріпленнями (пластинами) і верхнім місцем для гантелей, завдяки чому ми можемо ідеально розділити наше обладнання. Верхнє відділення для обладнання має захисні щитки з обох сторін, щоб запобігти ковзанню гантелей, і амортизуючий матеріал для захисту стійки.

Штанга GL120 - це штанга довжиною 120 см із зірчастими затискачами. Вага штанги 7 кг, що дозволить тренуватися навіть новачкам. Його максимальна вантажопідйомність становить 100 кг, тому він задовольнить вимоги навіть досвідчених тренувальників. Планка оброблена різьбленням, що в поєднанні з зірчастими затискачами забезпечить повну безпеку під час тренувань.

Штанга GPR180 - основа домашнього тренажерного залу. Ретельна накатка забезпечить міцне зчеплення, а міцна сталева конструкція дозволить вам піднімати до 150 кг. Планка оброблена різьбленням, що в поєднанні з зірчастими затискачами забезпечить повну безпеку під час тренувань.

Гриф GPR120 ідеально доповнює довгу шию. Штанга важить 6,75 кг, вона рифлена і на ній можна тренуватися з навантаженням 100 кг. Штанга рифлена і закінчується різьбленням, що в поєднанні з зірчастими затискачами забезпечить повну безпеку під час тренувань.

SG01, SG03 і SG04 регульовані гантелі вагою відповідно: 7, 10 і 15 кг. Гантелі виготовлені з нікельованої сталі, а пластини - з чавуну. Штанга має рифлену ручку, завдяки чому вона не зісковзує під час занять. Різьбові гантелі в поєднанні з затискачами гарантують рівномірний тиск гир. Продукт підходить як для досвідчених користувачів, так і для початківців.

Плити TCZ - це масивні, круглі, чорні, чавунні плити. Основними перевагами плити є ідеальне лиття та естетичний вигляд. Завдяки можливості змінювати навантаження ми можемо збільшити рівень складності наших тренувань. Диск має діаметр отвору 31 мм, що робить його придатним для будь-якої стандартної грифи.

Чорні пластини HMS ідеально підходять для людей, які тільки починають свою пригоду з вагами, а також для більш просунутих.

У набір входять тарілки: 4х1,25 кг, 8х2,5 кг, 2х10 кг, 2х15 кг, 2х20 кг.

Загальна вага всіх плит 115 кг

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Набір стійка з грифами та дисками HMS STR12
31 049 грн