Набір садовий - стіл та дві лави мигдальний 106 см Lifetime 80352

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару:
Виробник: Lifetime
Відгуки: 0
Артикул: 80352
MPN: 80352
0 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Складаний садовий набір Lifetime - це додаткове місце, щоб поїсти та посидіти поза домом. У комплект входить стіл і дві незалежні лавки. Ідеально підходить для 4 осіб.

Стільниця та лавки виготовлені з поліетилену високої щільності (HDPE), що робить їх дуже міцними та легкими в чищенні. Якщо ваша дитина проллє сік або впустить ложку, в яку наливає соус, просто протріть її ганчіркою, і від інциденту не залишиться й сліду. Такі меблі довговічніші дерев'яних і дешевші в обслуговуванні. Крім того, стільниця та лавки покриті покриттям, яке захищає від ультрафіолетового випромінювання, що робить їх більш стійкими до пошкоджень. Каркас і ніжки столу пофарбовані порошковою фарбою, що захищає їх від іржі та механічних пошкоджень.

Спеціальні накладки на ніжки столів і лавок захищають поверхню від подряпин і пошкоджень, амортизують удари і усувають проблему впивання в землю або траву. Після зібрання набір повністю плоский, тому ви можете легко зберігати його, коли сезон літнього саду закінчиться. Ви самі вирішуєте, як ви хочете використовувати простір у своєму саду.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

  • Розміри (у розкладеному вигляді): 106,6 см x 60,9 см x 73,6 см
  • Розміри (розкладений стіл): 106,6 см x 60,9 см x 6,7 см
  • Розміри лавки: 93,9 см х 21,5 см х 42,3 см
  • Максимальне навантаження набору: 226 кг
  • Матеріал стільниці: поліетилен високої щільності (HDPE)
  • Товщина стільниці: 53 мм
  • Товщина лави: 42 мм
  • Максимальне навантаження на лаву: 225 кг
  • Максимальне навантаження на стіл: 360 кг
  • Матеріал рами: сталь з порошковим покриттям
  • Діаметр ніжки столу: 32 мм х 16 мм
  • Діаметр ніжки лави: 22 мм
  • Вага: 14 кг
  • Колір стільниці: мигдаль
  • Колір рами: коричневий
  • Гарантія: 2 роки
  • Стіл і лавки відповідають таким стандартам: EN 581, EN 1728, EN 1022

100% HDPE – Конструкція з 100% двостінного поліетилену високої щільності робить стіл і лавки надзвичайно міцними. Використання двостінних панелей забезпечує набагато більшу гнучкість і працездатність матеріалу, а також стійкість до мін. для сильного вітру.

ЗАХИСТ від ультрафіолету - захисний шар, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, захистить конструкцію від вицвітання та розтріскування, тому ви зможете використовувати набір роками!

СТІЙКА РАМА - Завдяки стійкій рамі конструкція безпечна та довговічна. На відміну від стандартних пивних наборів, стіл не хитається, а лавки не перекидаються, коли хтось встає.

ЛЕГКО ЗБЕРІГАННЯ - стіл складається, тому ви можете легко зберігати його, коли вам це знадобиться.

ЯКІСТЬ З США

Продукція Lifetime надходить із США, що гарантує надзвичайно високу якість пропонованої продукції. Компанія використовує матеріали найкращої якості, такі як ПНД (поліетилен високої міцності). Термін служби означає довгострокові вироби з довговічністю та довговічністю вище середнього. Довічні продукти відображають відданість та інновації, зберігаючи при цьому якість продукції, виробленої в США.

ПОНАД 25 РОКІВ ДОСВІДУ

Lifetime надає продукцію найвищої якості вже понад 25 років. Компанія Lifetime була заснована в 1986 році як виробник перших у світі портативних баскетбольних трибун, які змінили обличчя цього виду спорту. Сьогодні Lifetime також є виробником складних столів і стільців, каяків, обладнання для саду та дитячих майданчиків. За ці роки компанія здобула визнання на ринку, а її продукція стала символом якості, відданості та інноваційності.

ЗАХИЩЕНА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Гордістю Lifetime є його інновації, якість, дизайн і виробничий процес. У результаті продукти Lifetime захищені низкою патентів, торгових марок та інших прав інтелектуальної власності. Права інтелектуальної власності визнають відмінність інноваційних продуктів Lifetime і забезпечують компанії захист від порушення цих прав. Довічна совість контролює будь-які акти порушення її прав інтелектуальної власності. Список патентів тут .

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Набір садовий - стіл та дві лави мигдальний 106 см Lifetime 80352
0 грн