Набір садовий - стіл та дві лави 183 см Lifetime 60264

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару:
Виробник: Lifetime
Відгуки: 0
Артикул: 60264
MPN: 60264
0 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

У вас садові набори асоціюються з дерев'яними лавками, які перекидаються, і столом, який коливається, коли хтось до нього торкається? З моделлю бренду Lifetime вам не доведеться турбуватися про це. Лавки і стіл з'єднані рамою, що робить набір дуже стійким.

Складаний садовий набір Lifetime - це додаткове місце, щоб поїсти та посидіти поза домом. Завдяки своєму коричневому кольору він чудово впишеться в декор вашого саду.

Стільниця та лавки виготовлені з поліетилену високої щільності (HDPE), що робить їх дуже міцними та легкими в чищенні. Якщо ваша дитина проллє сік або впустить ложку, в яку наливає соус, просто протріть її ганчіркою, і від інциденту не залишиться й сліду. Крім того, стільниця та лавки покриті покриттям, яке захищає від ультрафіолетового випромінювання, що робить їх більш стійкими до пошкоджень. У комплект також входить місце для садової парасольки. Завдяки цьому ви можете розмістити його де завгодно і весь час насолоджуватися приємною тінню. Рама виготовлена зі сталі з порошковим покриттям, що захищає її від іржі.

Після зібрання набір повністю плоский, тому ви можете легко зберігати його, коли сезон літнього саду закінчиться. Ви самі вирішуєте, як ви хочете використовувати простір у своєму саду.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

  • Розміри (у розкладеному вигляді): 182,6 см x 142 см x 74,9 см
  • Розміри (розкладений стіл): 182,6 см x 142 см x 10 см
  • Матеріал стільниці та лавки: поліетилен високої щільності (HDPE)
  • Товщина стільниці: 55 мм
  • Матеріал рами: сталь з порошковим покриттям
  • Діаметр ніжки: 38 мм
  • Діаметр отвору парасольки: 44,5 мм
  • Вага: 38,68 кг
  • Максимальне навантаження на стільницю: 226,8 кг / лаву: 408,2 кг
  • Колір стільниці: коричневий
  • Колір рами: коричневий
  • Гарантія: 2 роки

100% HDPE – Конструкція з 100% двостінного поліетилену високої щільності робить стіл і лавки надзвичайно міцними. Використання двостінних панелей забезпечує набагато більшу гнучкість і працездатність матеріалу, а також стійкість до мін. для сильного вітру.

СТІЙКА РАМА - Завдяки стійкій рамі конструкція безпечна та довговічна. На відміну від стандартних пивних наборів, стіл не хитається, а лавки не перекидаються, коли хтось встає.

ТЕКСТУРА ДЕРЕВИНИ - Ідеальна імітація дерева робить набір гарним доповненням до навколишнього саду, не потребуючи фарбування та обслуговування.

ЗАХИСТ від ультрафіолету - захисний шар, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, захистить конструкцію від вицвітання та розтріскування, тому ви зможете використовувати набір роками!

ЛЕГКО ЗБЕРІГАННЯ - стіл складається, тому ви можете легко зберігати його, коли вам це знадобиться.

ЯКІСТЬ З США

Продукція Lifetime надходить із США, що гарантує надзвичайно високу якість пропонованої продукції. Компанія використовує матеріали найкращої якості, такі як ПНД (поліетилен високої міцності). Термін служби означає довгострокові вироби з довговічністю та довговічністю вище середнього. Довічні продукти відображають відданість та інновації, зберігаючи при цьому якість продукції, виробленої в США.

ПОНАД 25 РОКІВ ДОСВІДУ

Lifetime надає продукцію найвищої якості вже понад 25 років. Компанія Lifetime була заснована в 1986 році як виробник перших у світі портативних баскетбольних трибун, які змінили обличчя цього виду спорту. Сьогодні Lifetime також є виробником складних столів і стільців, каяків, обладнання для саду та дитячих майданчиків. За ці роки компанія здобула визнання на ринку, а її продукція стала символом якості, відданості та інноваційності.

ЗАХИЩЕНА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Гордістю Lifetime є його інновації, якість, дизайн і виробничий процес. У результаті продукти Lifetime захищені низкою патентів, торгових марок та інших прав інтелектуальної власності. Права інтелектуальної власності визнають відмінність інноваційних продуктів Lifetime і забезпечують компанії захист від порушення цих прав. Lifetime ретельно контролює будь-які порушення своїх прав інтелектуальної власності. Список патентів тут .

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Набір садовий - стіл та дві лави 183 см Lifetime 60264
0 грн