Мультистанція Bowflex Xtreme 2 SE

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 22027-30
Виробник: Bowflex
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 100348
MPN: Xtreme 2 SE
Знайшли дешевше?
59 499 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Вид
Мультистанція
Клас
Домашні
Призначення
Багатофункційні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Додаткові характеристики
Кількість можливих вправ: понад 70
Опис

Силова мультистанція Bowflex Xtreme 2 SE


Інвестуйте в якісний багатофункціональний тренажерний зал, щоб тренуватися вдома. Стабільний, безпечний пристрій, який залишатиметься з вами роками.

Виняткова довговічність і якість домашнього тренажерного залу Xtreme™ 2 SE не має собі рівних з будь-яким іншим доступним домашнім обладнанням. Ви не повірите, яких неймовірних результатів ви досягнете з Xtreme™ 2 SE!

XTREME® 2 SE - це інноваційний і унікальний мультитренажерний зал від Bowflex . Завдяки йому ви можете виконувати понад 70 вправ! 7 тренувальних програм допоможуть вам досягти ваших тренувальних цілей швидше, ніж будь-коли. XTREME® 2 SE дозволяє швидше і простіше змінювати вправи, оскільки завдяки системі швидкої зміни Power Rod® немає необхідності міняти кабелі для кожної станції.

Якщо ви шукаєте атлас, який підходить для вашого дому, цей атлас саме для вас. Він гарантує безпеку під час тренувань, а його робота тиха і не заважає іншим домочадцям. Рама виготовлена ​​з дуже міцної сталі, що забезпечує справний стан обладнання протягом багатьох років.


Силова мультистанція Bowflex Xtreme 2 SE

СИСТЕМА ОПОРУ: Bowflex Xtreme® 2 SE використовує систему опору. Вони працюють подібно до дуги, забезпечуючи підвищений натяг, коли дроти натягуються, і менший, коли вони випрямляються. Ця зручна технологія робить навчання легшим, безпечнішим і комфортнішим. Вам не потрібно переміщати тягарці або змінювати маршрути кабелів. Все розроблено так, щоб ви могли повністю зосередитися на тренуванні без необхідності постійно регулювати опір. Максимальне навантаження становить 95 кг, але якщо потрібно більше, мультитренажер можна розширити до 141 кг або навіть 186 кг.

Стандартний мультитренажер Xtreme™ 2 SE постачається з брусами загальною «вагою» 95 кг (210 фунтів): одна пара 2,25 кг, дві пари 4,5 кг, одна пара 13,5 кг і одна пара 22, 5 кг прутів. Якщо ви збільшите опір до 140 кг або 186 кг, у вас буде додаткова одна або дві пари штанг по 22,5 кг.

ПРОГРАМИ ТРЕНУВАНЬ: Програми тренувань, підготовлені фахівцями, описані в інструкції, щоб ви могли легко приступити до тренувань, навіть якщо ви новачок і ще не маєте великих знань і досвіду у виконанні вправ. Додатковою перевагою є те, що деякі з них тривають лише 20 хвилин. За той час, який ви витрачаєте просто на відвідування тренажерного залу, ви можете отримати повноцінне тренування всіх основних м'язів свого тіла.

КОМПАКТНІ РОЗМІРИ: Компактні розміри атласу є його додатковою перевагою. Відповідно до свого побутового призначення, він був розроблений для розміщення в кімнаті.

СИДІННЯ: ергономічне регульоване шкіряне сидіння допоможе вам прийняти та підтримувати правильну поставу під час тренувань. Завдяки цьому ви зможете повною мірою використовувати потенціал пристрою і забезпечити м'язам ефективне тренування.


Силова мультистанція Bowflex Xtreme 2 SE

Технічні характеристики

  • Кількість можливих вправ: понад 70
  • Програми тренувань: 7 (20-хвилинне тренування, розширене загальне тренування, 20 верхньої/нижньої частини тіла, бодібілдінг, кругові тренування (аеробні або анаеробні), силові тренування
  • Опір: Power Rod® 95 кг
  • Можливість збільшення опору: 141 кг або 186 кг
  • Вам не потрібно міняти кабелі - все можна використовувати відразу
  • Розміри: 210,82 x 147,32 x 124,46 см (Д x Ш x В)
  • Максимальна вага користувача: 136 кг
  • Призначений для домашнього використання

УВАГА! Фільм є ілюстративним матеріалом. Устаткування, представлене тут, може дещо відрізнятися від того, що пропонується для продажу. Детальні характеристики обладнання наведено вище.

Характеристики
Силові тренажери
Вид
Мультистанція
Клас
Домашні
Призначення
Багатофункційні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Основні характеристики
Додаткові характеристики
Кількість можливих вправ: понад 70
Кількість в упаковці, шт
1
Кількість одиниць
1
Колір
Чорний
Сірий
Червоний
Конструкція
Підлогова
Різновид
Мультистанція
EAN
0708447907370
Максимальне навантаження
Максимальна вага користувача: 136 кг
Розміри
210,82 x 147,32 x 124,46 см (Д x Ш x В)
Вага
79 кг
Країна реєстрації бренду
США
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Мультистанція Bowflex Xtreme 2 SE
59 499 грн