Мультистанція з машиною Сміта Taurus Universal Smith Machine

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 40504-16
Виробник: Taurus
Відгуки: 0
Артикул: TF-S118
MPN: TF-S118
269 049 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Вид
Мультистанція
Кросовери
Машини Сміта
Клас
Професійні
Призначення
Багатофункційні
Тип навантаження
Вантажноблокові
На вільних вагах
Додаткові характеристики
- Машина Смітта
Опис
 
  • Taurus Universal Smith Machine - найповніший домашній мультифункційний тренажер усіх часів
  • Численні варіанти тренувань: два 18-позиційних кросовера з регульованою висотою, кожний з власним ваговим блоком, Jammer arms, тренажером Сміта з 12 рівнями висоти, станція для підтягування, DIP станція, важіль для напівштанги, жим ногами, варіант тренування з вільними вагами, з гантелями, спеціальні насадки для занять з опірними стрічками.
  • Надзвичайно універсальні аксесуари: турнік для трицепсів, турнік над головою, турнік для паралельних підтягувань, петля для ніг, коротка планка для біцепсів/трицепсів, два верхніх захвати для стремен, петля для живота, блок для жиму ногами, станція з брусами, пара коротких і довгих рук для споттерів, валик для вправ на прес і ноги, руки для підтягування з різними варіантами захоплення, дві довгі штанги для підключення тросів або рук для підтягування, подвійна рукоятка-гриб, а також подовжувальні ланцюжки та відповідні карабіни.
  • Taurus універсальний тренажер Сміта : універсальне та комплексне рішення для силових тренувань як вдома, так і в професійному тренажерному залі..
  • Два незалежних троси: 18-ступеневе регулювання висоти, кожен з окремим вантажним блоком. Підходить для різноманітних вправ, включаючи згинання на біцепс і жим на трицепс.
  • Arm Jammers : ідеально підходить для функціональних вправ, таких як жим лежачи або плеча. Їх можна використовувати як окремо, так і комбінувати та регулювати по висоті.
  • Машина Сміта : забезпечує контрольоване тренування зі штангою на 12 рівнях висоти. Ідеально підходить для безпечного виконання присідань і жиму лежачи.
  • Станція для підтягувань : ідеально підходить для тренування верхньої частини тіла. Пропонує кілька варіантів захоплення.
  • DIP станція: дозволяє виконувати опускання та піднімання колін. Модуль можна гнучко регулювати по висоті.
  • Core/Landmine Trainer (напівштанга) : універсальний інструмент для функціонального тренування всього тіла.
  • Модуль для жиму ногами : ідеально підходить для цілеспрямованого тренування м’язів ніг і сідниць.
  • Тренування з гантелями : ви можете використовувати гантелі для виконання класичних вправ, таких як жим лежачи, присідання та станова тяга.
  • Прості способи тренування з опірними стрічками : вони дозволяють виконувати такі вправи, як згинання біцепсів або трицепсів.
  • Універсальні аксесуари : усі популярні ручки та аксесуари вже включені.
  • Інвестуйте у свою фітнес-цілі та виведіть тренування на новий рівень за допомогою нашого багатофункціонального тренажера Сміта Taurus .
  • 2 блоки по 100 кг: 1 по 10 кг + 15 по 6 кг
  • Кілька варіантів зберігання для штанг і пластин, а також аксесуарів на задній панелі пристрою
  • Розміри: (Д) 147 см х (Ш) 188 см х (В) 219 см

Два кросовера з регулюванням висоти

Два незалежних кабельних кросовера з регулюванням висоти на 18 градусів мають власний вантажний блок вагою до 100 кг. Вони дозволяють виконувати різноманітні вправи, включаючи згинання на біцепс і поштовхи на трицепс для цілеспрямованого тренування рук або варіації батерфляю для тренування грудей. Затягування троса можна використовувати окремо або, завдяки довгій ручці, разом для жиму лежачи. Максимальне навантаження може навіть перевищувати 100 кг, адже спеціальний модуль дозволяє додавати ваги.

Jammer Arms

Jammer Arms ідеально підходять для функціональних вправ. Їх можна використовувати для таких вправ, як жим лежачи або плеча для зміцнення м’язів грудей і рук. Jammer Arms можна використовувати окремо, але також можна комбінувати. Оскільки кожну з них можна навантажувати різною вагою, вони також ідеально підходять для корекції м’язового дисбалансу. Jammer Arms можна прикріпити на різній висоті відповідно до вашого розміру тіла.

Машина Сміта

Тренажер Сміта  з 12 рівнями висоти ідеально підходить для контрольованих тренувань зі штангою. Тут ви можете сміливо виконувати присідання для тренування нижньої частини тіла або жими лежачи для тренування м’язів грудей. Завдяки вбудованому механізму безпеки тренування на машині Смітта ще безпечніше.

Турнік з різними хватами

Станція для підтягувань ідеально підходить для тренування верхньої частини тіла. Підтягування зміцнюють спину, плечі та руки, зокрема. Ця планка для підтягувань пропонує кілька варіантів хвата, від широкого верхнього до тугого паралельного хвата.

DIP станція для пресу та трицебсів

Станція для занурення дозволяє виконувати нахили на трицепс для м’язів рук або підняття колін для м’язів преса. Занурювальний модуль можна гнучко регулювати по висоті та пропонує дві ширини хвата.

Напівштанга для функціонального тренування

Наш Core Trainer/Landmine — це універсальний інструмент функціонального навчання. За допомогою таких вправ, як Landmine Squat Press, ви можете тренувати все своє тіло.

Не забувайте тренувати ноги

Додатковий жим ногами ідеально підходить для цілеспрямованого тренування м'язів ніг і сідниць. Для цього модуль жиму ногами просто кріпиться до штанги. Це дає вам ще одну можливість зміцнити квадрицепси, сідниці та литки.

Тренування зі штангою

Також є варіант тренування з вільними вагами зі штангою. Тут можна виконувати класичні вправи, такі як жим лежачи, присідання і станова тяга. Для цього передбачені широкі споттери.

І, нарешті, є спеціальні насадки для тренувань з опорними стрічками. Завдяки стрічкам опору ви можете виконувати такі вправи, як згинання на біцепс або трицепс, і індивідуально регулювати опір.

Велика кількість аксесуарів робить цей мультитренажерний зал найповнішим домашнім тренажерним залом.На додаток до багатьох тренувальних станцій, асортимент аксесуарів також вражає. Усі популярні ручки та підтягування вже включені! Цей силовий тренажерний зал є повноцінним тренувальним центром, який дозволяє налаштувати тренування та ефективно тренувати всі важливі групи м’язів. Інвестуйте у свою фітнес-цілі та виведіть тренування на новий рівень за допомогою нашого багатофункціонального силового тренажерного залу.

Характеристики
Силові тренажери
Вид
Мультистанція
Кросовери
Машини Сміта
Клас
Професійні
Призначення
Багатофункційні
Тип навантаження
Вантажноблокові
На вільних вагах
Основні характеристики
Додаткові характеристики
- Машина Смітта
Кількість в упаковці, шт
1
Кількість одиниць
1
Колір
Чорний
Конструкція
Підлогова
Різновид
Мультистанція
EAN
4251294116861
Максимальне навантаження
Вантажноблоковий стек 2 по 100 кг (1x 10 кг + 15x 6 кг кожний)
Розміри
147 x 188 x 219 см
Країна реєстрації бренду
Німеччина
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Мультистанція з машиною Сміта Taurus Universal Smith Machine
269 049 грн