М’яч гімнастичний Body Sculpture Anti-Burst BB 001TPK 56 см

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 21830-30
Виробник: Body Sculpture
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: BB 001TPK_56
MPN: BB 001TPK_56
Знайшли дешевше?
849 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

М'яч - пристрій з надзвичайно широким спектром застосування. Використовується як у тренуваннях спортсменів, так і в реабілітаційних цілях, тому може використовуватися будь-ким, незалежно від віку та фізичного стану. Ці міцні та гнучкі м’ячі є важливим елементом вправ, пов’язаних із гімнастикою, фітнесом, спортом, танцями, тренуваннями з рівноваги та терапією, а також як ергономічні сидіння в офісі та вдома.

Високоякісний гімнастичний м'яч BB 001 від Body Sculpture виготовлений зі спеціальної гуми Anti-Burst, завдяки якій у разі розриву він поступово втрачає повітря, захищаючи спортсмена від раптового падіння.

Вправи для верхньої частини тіла

  1. Покладіть м'яч під живіт і верхню частину стегон. Покладіть руки на підлогу перед собою і зручно розташуйте руки по боках, витягнувши їх якомога далі вперед. Тепер потягніть тіло вперед на м’ячі, поки ваші руки не опиниться прямо під плечима, затримайтеся в цьому положенні на секунду, потім поверніться у вихідне положення. Повторити 10-15 разів. Пам’ятайте про дихання, при виконанні складнішої частини вправи видихайте через рот, вимовляючи тихе «ч».
  2. Покладіть м'яч під живіт нижче грудей і випряміть ноги. Покладіть руки на підлогу перед собою, руки розведіть. Вдихніть, опустіть груди на підлогу на руках, затримайтеся на секунду, потім на видиху відіжміться назад. Повторити 10-15 разів.
  3. Помістіть м'яч під спину. Схрестіть руки на грудях. Тепер поверніть праву руку до лівої ноги, затримайтеся на секунду, поверніться у вихідне положення. Потім потягніться лівою рукою до правої ноги, затримайтеся на секунду, поверніться у вихідне положення. Виконуйте рух повільно і чітко, пам’ятайте про видих при повороті тулуба до коліна і вдих при поверненні у вихідне положення. Ось так виглядає один повтор. Повторити 10 разів.

Вправи для нижньої частини тіла

  1. Ляжте на підлогу спиною, руки покладіть уздовж боків. Поставте прямі ноги на м’яч так, щоб ступні та ікри спиралися на м’яч, а тіло утворювало пряму лінію. На вдиху натисніть на м'яч п'ятами і котіть його до сідниць, поки під колінами не утвориться прямий кут. Затримайтеся на секунду, потім видихніть і поверніться у вихідне положення. Повторити 10-15 разів.
  2. Ляжте на лівий бік, зігніть руку під прямим кутом і обіпріться корпусом, другою рукою підіпріться спереду. Поставте праве коліно на м’яч, а ліву ногу зігніть на підлозі. Натисніть правою ногою на м'яч, затримайтеся на секунду, глибоко вдихніть і через деякий час видихніть повторіть вправу. Повторити 10-15 разів. Потім поміняйтеся сторонами.
  3. Встаньте на коліно на ліву ногу і зіпріться корпусом на м’яч, руки покладіть на м’яч перед собою. Випряміть праву ногу, витягніть пальці й упріться нею в підлогу. Повільно підніміть праву ногу до стегон (не вище) паралельно підлозі, затримайтеся на секунду, потім повільно поверніться у вихідне положення. Повторити 10-15 разів. Поміняйтеся сторонами та повторіть, лежачи на правому боці.

Технічні дані:

  • Зріст користувача: 151 – 165 см
  • Діаметр м'яча: 56 см
  • Максимальна вага користувача: 100 кг
  • Колір: рожевий
  • Призначення: домашнє використання
  • Гарантія: 2 роки

    Характеристики
    Основні характеристики
    Гарантія
    12 місяців
    Відгуки
    0 / 5
    середній рейтинг товару
    0
    0
    0
    0
    0

    Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

    Питання та відповіді

    Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

    Нова Пошта:
    - Адресна доставка до дверей,
    - У відділення,
    - У поштомат.
    Укрпошта Експрес:
    - Адресна доставка,
    - У відділення.
    Самовивіз.
    Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
    Гарантія на товар - 12 місяців
    - Післяплата (при отриманні товару);
    - Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
    - Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
    М’яч гімнастичний Body Sculpture Anti-Burst BB 001TPK 56 см
    849 грн