Lenovo Legion 5-17ACH (82K0006FPB) - 1 ТБ M.2 PCIe

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 5588-12
Виробник: Lenovo
Відгуки: 0
Артикул: 82K0006FPB|10M2
MPN: 82K0006FPB|10M2
4 999 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Потужність і мобільність з Легіоном 5-17

Перемагайте в найпопулярніших іграх класу ААА завдяки продуктивності, яку пропонує Legion 5i 17, поєднуючи її з мінімалістичним дизайном. Серцем комп"ютера є процесори Intel Core або AMD і відеокарти серії Nvidia GeForce. Ваші ігри оживають на великому 17,3-дюймовому дисплеї.

Холодна нещадність

Ви можете максимально розігнати свій ПК за допомогою системи охолодження Coldfront 2.0. Він відводить тепло від процесора за допомогою двоканального теплового механізму з 67 рідкокристалічними лопатями вентилятора з полімерним покриттям і мідними трубками. За допомогою Q Control 3.0 і Dual Burn ви можете ввімкнути прискорювачі CPU та GPU, щоб інші не відставали. Таке поєднання продуктивності та охолодження загрожує перегріти конкурентів, але не вашу материнську плату.

Повна картинка гри

Legion 5i 17 представляє найбільший вид поля бою на 17,3-дюймовому екрані FHD IPS (1920 x 1080) із частотою оновлення до 144 Гц, що дасть вам конкурентну перевагу.

Завжди потрапляйте в ціль

Клавіатура TrueStrike — це ігровий контролер Legion, створений гравцями для геймерів. Завдяки цьому Legion 5 стає надзвичайно ергономічною та точною зброєю для перемог у ваших улюблених іграх. Він має повнорозмірні клавіші з ходом 1,5 мм, цифрову клавіатуру, великі клавіші зі стрілками та перемикачі TrueStrike для 100-відсоткового захисту від ореолів. Він також має біле підсвічування для видимості в будь-якій кімнаті, тож ви не пропустите жодного кадру на шляху до вершини столу.

Плавний, але різкий

Legion 5i 17 виглядає так само ефективно, як і працює. Його чисті лінії переплітаються з тонкими деталями: від шарніра, що змінює колір, який заломлює світло, і обробки логотипу до стійких до плям міцних матеріалів, просочених полімерним тальком. Це надає йому вигляду високопродуктивної машини. Стриманий корпус Phantom Black виділяється на тлі яскравого дизайну ігрових ноутбуків і разом із фізичною шторкою камери для конфіденційності є корисним для щоденного використання.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Lenovo Legion 5-17ACH (82K0006FPB) - 1 ТБ M.2 PCIe
4 999 грн