Lenovo Legion 5-15 Core i7-11800H | 15,6’’-165 Гц | 32 ГБ | 1 ТБ | W11P | RTX3060

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 5654-12
Виробник: Lenovo
Відгуки: 0
Артикул: 82JH005DPB|10M232W11P
MPN: 82JH005DPB|10M232W11P
7 290 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Грайте та перемагайте як професіонали

Legion 5 пропонує широкий діапазон продуктивності та мінімалістичний дизайн. Серцем комп’ютера є процесори Intel®Core™ 11-го покоління та графічний чіп серії NVIDIA GeForce RTX 30 і багато пам’яті, тому ваші улюблені ігри AAA оживають на них і отримують новий рівень реалістичності.

Оптимальна продуктивність для геймерів і творців

Відеокарти для ноутбуків серії NVIDIA® GeForce RTX™ 30 забезпечують максимальну продуктивність, яка потрібна геймерам і творцям. Вони використовують Ampere — архітектуру NVIDIA RTX другого покоління — з новими ядрами трасування променів (RT), ядрами Tensor і потоковими мультипроцесорами, які разом забезпечують величезний стрибок продуктивності. До цього додається неймовірно реалістична графіка, яка також використовує технологію трасування променів, революційні нові функції та величезний потенціал штучного інтелекту – і все це при збереженні тонкого та легкого дизайну.

Розширене охолодження

Завдяки системі охолодження Coldfront 2.0 Legion 5 працює з холодною точністю, як би вам не було важко. Вироблене тепло розсіюється за допомогою двоканального теплового двигуна з 67 рідкокристалічними лопатями вентилятора з полімерним покриттям і мідними трубками. Це означає, що ваш ноутбук завжди працюватиме оптимально, щоб допомогти вам грати якнайкраще.

Жоден звук не вислизне від вашої уваги

Nahimic для геймерів забезпечує неперевершений ігровий досвід із захоплюючим 3D-аудіо, яке допомагає вам зрозуміти, звідки надходять звуки, і дає змогу легко спілкуватися з рештою вашої команди. Easy Surround, інноваційне аудіорішення від Nahimic, доступне виключно для користувачів ноутбуків Legion, дозволяє перетворити ваші динаміки Bluetooth на систему об’ємного звуку.

Ось так виглядає перемога

Legion 5 — це ідеальне поєднання практичності, точності та продуктивності. Його чіткі лінії переплітаються з тонкими деталями: від кольорів заломленого світла петлі та логотипу до стійких до плям міцних матеріалів, просочених полімерним тальком. Ненав"язливий корпус Phantom Black ідеально підходить для ігор і повсякденного стилю життя, а також екран, оточений з трьох боків вузькою рамкою з майлара, і встановлена зверху камера з фізичним затвором.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Lenovo Legion 5-15 Core i7-11800H | 15,6’’-165 Гц | 32 ГБ | 1 ТБ | W11P | RTX3060
7 290 грн