Килимок для фітнесу клубний з отворами HMS Premium MFK04 чорний

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 39087-08
Виробник: HMS
Відгуки: 0
Артикул: 17-44-291
MPN: 17-44-291
899 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Опис

Килимок для фітнесу MFK04 BLACK CLUB З ОТВОРАМИ HMS PREMIUM

Килимок MFK04 - незамінне рішення для ваших фітнес-тренувань. Він підходить для всіх видів вправ, що виконуються на підлозі, тому ви можете використовувати його не тільки вдома, але , перш за все, під час занять у тренажерному залі та клубі . Його товщина становить всього один сантиметр , тому, якщо ви хочете зберегти рівновагу під час складних вправ, він стане відмінним вибором.

Протиковзкий килимок забезпечить належну безпеку під час навчання. Ви можете бути впевнені, що він не зрушиться під час вправ і що ваші рухи будуть стабільними. Це ідеальний килимок для тих, хто піклується про своє здоров'я та фізичну форму.

Товщиною в сантиметр відрізняє килимок MFK04 від інших килимків. Це робить його більш практичним , оскільки він важить менше, займає менше місця та дуже добре прилипає до землі. Незважаючи на свої властивості, він дуже підходить для різних видів тренувань, таких як фітнес, йога, пілатес і аеробіка.

Стильний килимок MFK04 з вигравіруваним написом HMS - ідеальний вибір для людей, які цінують комфорт і елегантність під час тренувань. Напис HMS підкреслює престиж і професіоналізм користувача . На цьому килимку ви зможете виглядати чудово і відчувати себе впевнено в будь-якому фітнес-клубі.

Чистота , тобто подбайте про гігієну та естетику з HMS Premium . Наш килимок виготовлений зі спеціальних матеріалів, які запобігають проникненню бруду та вологи. Ви можете легко випрати його навіть звичайною ганчіркою і довго насолоджуватися його свіжістю та феноменальним виглядом. Наш килимок - чудове рішення для людей, які цінують чистоту та порядок.

Ламінований і зварений пінопласт - це високощільний і еластичний матеріал, який забезпечить вам комфорт і амортизацію під час тренувань. У свою чергу, ПВХ -покриття покриває килимок і захищає його від пошкоджень , водночас є стійким до стирання, вологи та бруду. Це робить MFK04 простим у чищенні та догляді.

Стабільність - тренуйтеся впевнено та елегантно! Наш протиковзкий килимок розроблено таким чином, що він не скручується та не м’ється під час тренування . Завдяки цьому вона зберігає форму і зовнішній вигляд навіть після багатьох тренувань. Крім того, він має отвори, які дозволяють повісити його на підставку або стіну. Килимок HMS Premium - це практичне та естетичне рішення для вас.

Специфікація:

  • Чорний колір
  • Товщина: 1 см
  • Розміри: 100 см х 50 см
  • Матеріал: ламінований та зварений пінопласт, ПВХ покриття
  • Відстань між отворами: 38 см

Коментарі:

  • Не призначений для комерційного використання
  • Гарантія 24 місяці
Характеристики
Основні характеристики
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Килимок для фітнесу клубний з отворами HMS Premium MFK04 чорний
899 грн