Геймерський ігровий стіл Diablo X-Mate 1600

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 3034-11
Виробник: Diablo
Відгуки: 0
Артикул: DC-1470
MPN: 5904405571415
7 028 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Колір
Чорний
EAN
5904405571415
Характеристики
Стійка і міцна конструкція
Висота
76
Глибина
75
Опис

ВЕЛИКИЙ ІГРОВИЙ СТІЛ DIABLO X-MATE 1600

Гра може зайняти багато часу, але також і багато місця. Щоб ви могли вільно розмістити комп’ютер, монітори, мишку, клавіатуру та необхідні гаджети, ми створили новий варіант популярного ігрового столу Diablo X-Mate у версії XXL. 160 см завширшки та 75 см завглибшки забезпечать вам максимальний комфорт, незалежно від того, чи проходите ви у улюбленій грі, транслюєте на Discord, працюєте віддалено чи готуєтеся до тесту.

СТІЛ ДЛЯ ПРОГРАМІСТА

Збільшена поверхня стільниці дозволяє використовувати X-Mate 1600 як стіл для програмістів. На ньому легко розміститься до трьох моніторів. Нарешті, ви зможете мати всі необхідні програми в полі зору та створювати більше рядків коду без необхідності перемикатися між програмами.

СТІЛ ВІД ГЕЙМЕРОВ ДЛЯ ГЕЙМЕРОВ

Щойно ми закриваємо за собою двері офісу, ми відкриваємо двері у світ ігор. Ось чому ми чудово знаємо, що правильні аксесуари можуть неймовірно підвищити комфорт під час гри. Завдяки гаджетам, що входять до комплекту, великий ігровий стіл X-Mate на 100% виправдає ваші очікування.

НАЙВАЖЛИВІШІ АКСЕСУАРИ ЗАВЖДИ ПІД РУКОЙ

Велика поверхня ігрового столу дозволить розмістити всі необхідні під час гри речі. Однак, щоб уникнути безладу, пошуку завжди втрачених навушників або ризику пошкодження водою, деякі предмети завжди повинні бути на своєму місці. Ми оснастили великий ігровий стіл Diablo X-Mate:
● Headset Mate™ - тримач для навушників, завдяки якому вам знадобиться буквально кілька секунд, щоб приєднатися до своєї команди.
● Надійний Cup Mate™, який утримає ваш напій як найкращий друг, коли ваші руки повні.
Вирішіть, з якого боку ви будете розташовувати ручки. Додаткові аксесуари для великого ігрового столу підтримають вас у будь-якій ситуації. Щоб вони залишалися у чудовому стані роками, ми виготовили їх із надзвичайно міцного матеріалу.

ЧАС ЗАМОВЛЮВАТИ КАБЕЛІ

Переплутані кабелі? Не цього разу! Великий ігровий стіл X-Mate має практичні втулки, через які ви можете провести кабелі прямо до органайзера Wire Mate™, розташованого під столом. В результаті і на стільниці, і під нею буде панувати бездоганний порядок.

ПОВНА СВОБОДА ГРИ

Килимок для миші є обов'язковим елементом кожної ігрової станції. Вам не доведеться облаштовувати свій сетап додатково, тому що великий ігровий стіл X-Mate поставляється з унікальним килимком з характерним логотипом Diablo.

Підкладка є водонепроникною і захищає стільницю в місці, яке найчастіше використовується. Це дозволяє вільно рухати мишкою, навіть якщо ваша рука та зап’ястя роблять широкі кола під час гри.

МІЦНИЙ ІГРОВИЙ СТІЛ

Ігровий стіл Diablo X-Mate є міцним у ролі фінального боса на екстремальній складності. Практично неперевершений. Це завдяки міцній металевій конструкції, товстому верху та міцним ніжкам, які не займають багато місця.

В ЦІЛОМУ ДІРКИ НЕМАЄ

Великий ігровий стіл X-Mate 1600 має стільницю товщиною 1,5 см з плити HPL. Це означає, що всередині ви не знайдете порожніх місць. Це міцний матеріал, який важко пошкодити. Ми завершили це привабливим шаром Carbon Mate™. Привабливий зовнішній вигляд поєднується з легкістю чищення та високою стійкістю до подряпин.

МІЦНА ОСНОВА – ОСНОВА

Ніжки Stripe Mate™ забезпечують чудову стабільність. Завдяки регульованим ніжкам ви можете професійно вирівняти стільницю. Прості опори без додаткових з'єднань забезпечують максимальний простір для ніг і відсутність ризику вдаритися об раму коліном або ногою під час захоплюючої гри. У випадку з ігровим столом X-Mate XXL конструкція стає елементом декору. Оригінальні прикраси з логотипом Diablo додадуть вашій ігровій станції хижий характер.

ІДЕАЛЬНА ПІДТРИМКА

Велика стільниця потребує відповідної підтримки. Тому тримається на пристойному металевому каркасі. Великий ігровий стіл стабільний у будь-якій точці та витримує обладнання загальною вагою 80 кг. Ви можете без побоювань розмістити на ньому монітори, динаміки, весь набір для запису, і, перш за все, ваш крутий комп’ютер з підсвічуванням.

Характеристики
Основні характеристики
Колір
Чорний
EAN
5904405571415
Характеристики
Стійка і міцна конструкція
Висота
76
Глибина
75
Ширина
160
Вага
19 кг
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Геймерський ігровий стіл Diablo X-Mate 1600
7 028 грн