Геймерський ігровий стіл Diablo X-Mate 1400

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 3035-11
Виробник: Diablo
Відгуки: 0
Артикул: DC-899
MPN: 5902560337273
6 146 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Колір
Чорний
EAN
5902560337273
Вага
20кг
Гарантія
12 місяців
Опис

ІГРОВИЙ СТОЛ DIABLO X-MATE 1400

Доповніть свою ігрову систему незвичайним предметом меблів із сімейства Diablo. Перед вами абсолютно нова, революційна парта X-Mate, з якою ви піднімете задоволення від гри на невідомий рівень.

Познайомтеся з ними ближче і переконайтеся, що вони не тільки ефектно змінять інтер"єр вашої кімнати, але й зроблять повсякденні ігри ще більш незвичайними і повноцінними комфортними.

ЗРУЧНІ РУЧКИ

Завдяки тримачу Headset Mate™ ви завжди можете мати під рукою будь-який необхідний для гри предмет або гаджет, наприклад, навушники. Cup Mate™ - це зручний підстаканник - вам більше не потрібно класти його на стіл, тому ви можете грати в гру без побоювань, адже відтепер ви уникнете розливання вмісту чашки на поверхню стільниці. і ефективно захистити своє обладнання.

Кожна з ручок універсальна, ви можете встановити їх відповідно до ваших потреб - з правого або лівого боку столу. Посилений пластик робить їх стійкими до пошкоджень.

WIRE MATE™ КАБЕЛЬНИЙ ОРГАНІЗАТОР

Більше жодного безладу! Відтепер всі кабелі та блоки живлення будуть підтримуватися практичним органайзером, розташований у задній нижній частині стільниці. Це дозволить вам уникнути сплутування кабелів, тому ви завжди будете підтримувати необхідний порядок.

CARBON MATE™ CARBON TOP

Гладкий верх покритий шаром стійкого до подряпин карбону. Він надзвичайно міцний, завдяки чому ваш новий стіл залишиться з вами на довгі роки та збереже свій чудовий зовнішній вигляд.

ДОДАТКОВА ВЕРХНЯ ПОВЕРХНЯ

Зі столом Diablo X-Mate ви отримуєте ще більше місця. Додаткова знімна поверхня ідеально підходить для розміщення монітора на підставці, а простір з боків означає, що кабелі не будуть пошкоджені, згинаючи їх на краю стільниці.

SOFTPAD MATE™

Спеціальний килимок з фірмовим знаком Diablo ідеально заповнить всю поверхню столу. Завдяки цьому ви отримуєте додатковий комфорт під час гри, а спиратися передпліччями або руками на край стільниці буде надзвичайно зручно щоразу.

Гладка поверхня великого килимка дозволяє точно переміщати мишу по поверхні, а водонепроникна структура робить щоденне використання надзвичайно комфортним.

Характерний логотип Diablo виглядає надзвичайно характерно, тому він кардинально змінить вашу ігрову станцію.

Крім того, на столі є отвори для кабелів зі спеціальними кришками, які можна легко надіти на поверхню килимка. Завдяки їм накладка ніколи не буде рухатися по стільниці.

НОГИ STRIP MATE™

Стіл X-Mate тримається на двох міцних ніжках, завдяки чому ви отримуєте багато місця під столом.

Ви можете пристосувати міцні ніжки до нерівностей на поверхні підлоги, завдяки чому ваш новий ігровий стіл завжди залишатиметься стійким. Вантажопідйомність до 80 кг - наш ігровий стіл надзвичайно міцний.

Логотип Diablo на зовнішній стороні ніжок справляє дивовижне враження та чудово доповнює ігровий характер столу. Тепер ваша кімната набуде абсолютно нового вигляду!

ЕРГОНОМІЧНИЙ ДУЕТ

У вас вже є ігрове крісло Diablo Chairs? Чудово! Тепер настав час письмового столу, тож доповніть інтер’єр офісу чи кімнати та пограйте в ідеально підібране крісло за незвичайним столом із справжнім характером!


Стіл Diablo X-Mate 1400 також можна придбати в комплекті з ігровими кріслами.


* ціна не поширюється на додаткове обладнання, яке видно на фото (комп"ютер, монітори, навушники, клавіатура, мишка, чашка)

Характеристики
Основні характеристики
Колір
Чорний
EAN
5902560337273
Вага
20кг
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Геймерський ігровий стіл Diablo X-Mate 1400
6 146 грн