Геймерський ігровий стіл Diablo X-Mate 1100

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 3033-11
Виробник: Diablo
Відгуки: 0
Артикул: DC-1469
MPN: 5904405571408
4 382 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Колір
Чорний
EAN
5904405571408
Висота
76
Глибина
60
Ширина
110
Опис

МАЛЕНЬКИЙ ІГРОВИЙ СТІЛ DIABLO X-MATE 1100

Мрієте про власну ігрову станцію, але не вистачає місця в кімнаті? Рішення напрочуд просте. Все, що вам потрібно зробити, — це створити невеликий ігровий стіл Diablo X-Mate. Його ширина всього 110 см, а глибина - 60 см, тому він поміститься навіть в невеликій кімнаті. Правильно підібрані аксесуари та характерний зовнішній вигляд у стилі Diablo Chairs роблять гру, стрімінг, роботу чи навчання надзвичайно приємними.

ВЕЛИКИЙ ПОТЕНЦІАЛ У МАЛЕНЬКОМУ СТОЛІ

Ми розробили ігровий міні-стіл таким чином, щоб його невеликий розмір приносив вам тільки переваги. Прямокутна форма стільниці максимально збільшує корисний простір, а гаджети, що входять до комплекту, допомагають підтримувати порядок і впливають на комфорт гри.

АКСЕСУАРИ ДЛЯ ЧУДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

З невеликим простором хороша організація має перевагу. Ми оснастили маленький ігровий стіл X-Mate 1100 двома міцними ручками, які зменшать ризик розлити напій і створити безлад, але, перш за все, залишать вам багато місця на стільниці.

  • Тримач Headset Mate™ стане в нагоді, щоб повісити навушники. Як тільки у вас з’явиться звичка повертати їх на місце, ви заощадите багато часу на пошуки, а підготовка до гри з друзями займе буквально секунду.
  • Виділене місце для чашки - не примха. Немає нічого гіршого за залиту клавіатуру чи мишку. Завдяки Cup Mate™ ваш улюблений напій буде достатньо близько, щоб ви могли дотягнутися до нього в будь-якій ситуації, але достатньо далеко від вашого цінного електронного обладнання.

Ви віддаєте перевагу, щоб чашка була зліва чи справа? Ваші правила мають керувати вашою ігровою станцією. З невеликим комп’ютерним столом X-Mate ви можете налаштувати розташування ручок відповідно до своїх уподобань.

БІЛЬШЕ ЖОДНИХ ПЛУТАНИХ КАБЕЛІВ

У маленькій кімнаті кожен сантиметр на рахунку. Міні-ігровий стіл X-Mate 1100 можна легко присунути до стіни. У задній частині стільниці ми зробили виріз, який дозволить вам прокласти кабелі від монітора або клавіатури до зручного органайзера Wire Mate™. Проведення кабелів за допомогою Diablo навіть для невеликого комп’ютерного столу просте та ефективне.

ГРАТИ БЕЗ ПЕРЕШКОД

Без відповідного килимка для миші не може бути й мови про комфортні довгі години гри. Щоб ви могли насолоджуватися своїм новим столом, як тільки він буде зібраний, ви знайдете в наборі надійний водонепроникний килимок. Він захищає стільницю, дозволяє вільно рухати мишкою, і в той же час, завдяки впізнаваному в ігровому світі логотипу Diablo, додає вашій установці хижий характер.

ТОП, В ЯКОМУ ЩОСЬ Є

Ігровий стіл X-Mate 1100 товщиною 1,5 см готовий до будь-якого випадку. Перш за все, він виготовлений з дуже міцної плити HPL, яка не має порожніх місць. В результаті він міцний і надзвичайно стійкий до пошкоджень. По-друге, зовнішній шар Carbon Mate™ виглядає дуже привабливо, і в той же час легко чиститься і не дряпається.

НАДІЙНА ПІДТРИМКА

Міні ігровий стіл заснований на ніжках Stripe Mate™, завдяки яким ви отримуєте максимальну стабільність. Міцні, але не масивні опори не перевантажують простір, що вкрай важливо в невеликих приміщеннях. Відсутність виступаючих елементів конструкції дозволить знайти зручне положення для ніг, не ризикуючи час від часу вдаритися об щось коліном або стопою.

З боків конструкції ви знайдете декоративні вставки з логотипом Diablo, які ідеально поєднуються з килимком для миші. Увага до деталей — це аспект, який переконує багатьох гравців у бренді Diablo.

МІЦНА ТА СТАБІЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ

Завдяки металевому каркасу невеликий комп'ютерний стіл Diablo здатний витримувати обладнання вагою до 80 кг. Міні ігровий стіл X-Mate тримає рівень за будь-яких умов. Все, що вам потрібно зробити, це встановити висоту для кожної сторони за допомогою регульованих підставок, щоб отримати ідеально рівну поверхню, що не хвилюється.

Характеристики
Основні характеристики
Колір
Чорний
EAN
5904405571408
Висота
76
Глибина
60
Ширина
110
Вага
13кг
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Геймерський ігровий стіл Diablo X-Mate 1100
4 382 грн