Хула-хуп з магнітами, обважнювачем та лічильником HMS HHM14 зелений

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 38889-08
Виробник: HMS
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 17-44-578
MPN: 17-44-578
Знайшли дешевше?
949 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Колір
Зелений
Гарантія
12 місяців
Опис

HHM14 HMS — магнітний регульований хулахуп із вібропоглинаючими шпильками та гравітаційним м’ячем для фітнесу. Це дозволяє одночасно проводити тренування та 360-градусний магнітний масаж талії. Він ідеальний, серед іншого: зміцнити і зміцнити м'язовий корсет. Використання аж 21 магніту дозволить повноцінно використовувати магнітне поле, що позитивно впливає на обмін речовин . Завдяки регульованому окружності HHM14 ніколи не впаде під час тренувань! Пристрій призначений як для дітей, так і для дорослих.

Як використовуються магніти?

HHM14 Magnetic Hula-Hop — чудове рішення, яке допоможе вам скинути зайву вагу в районі живота, стегон і сідниць. Магніти, прикріплені до внутрішнього обода колеса, мають негативну поляризацію. Таке розташування стимулює обмін речовин.

Як працює HHM14?

Робота HHM14 дуже проста та інтуїтивно зрозуміла. Це замкнутий контур, який має рейку з прикріпленою гравітаційною кулькою (вагою). При виконанні кругових рухів стегнами починає діяти відцентрова сила, яка переміщує гравітаційний м'яч по колу, приводячи м'язи живота і тулуба в стан напруги.

Примітка: пряжку слід щільно закрити перед використанням

Тренування і масаж в одному:

Завдяки руху на 360 градусів пружини, розташовані в головках, розташованих по всій окружності петлі, відмінно поглинають перевантаження і підлаштовуються під тіло, що створює додатковий масажний ефект, забезпечуючи тілу приємні відчуття. Техніка тривимірного масажу швидко стимулює м'язи. Вбудовані виступи зі спеціально розробленим зовнішнім виглядом мають амортизацію для комфортного тренування. Відрегулюйте інтенсивність вібрації за допомогою швидкості обертання.

Регулювання схеми:

Швидко і зручно зменшуйте або збільшуйте розмір колеса, просто зніміть або приєднайте стільки елементів, скільки потрібно. HHM14 має загалом 21 елемент. Розмір можна встановити від 11 до 21 елемента, тобто обхват талії від 50 см до 113 см (діаметр петлі: 23 см до 43 см). Завдяки цьому пристрій ніколи не впаде під час тренування, тому ним зможуть користуватися навіть новачки.

Регулювання ремінця:

Додатковою перевагою є можливість змінювати довжину гравітаційної кулі. Він коливається від 20 см до 38 см. Чим довший ремінь, тим більша відцентрова сила під час виконання вправи, тобто тим більша вага і тим вище складність виконання обертань.

Комфорт використання:

Пристрій має конструкцію з високоякісного ПВХ. Рейка встановлена на шарикопідшипниках з нержавіючої сталі. Все це разом робить обертання гнучким і безперешкодним, що ще більше підвищує відчуття задоволення під час тренування. Крім того, гравітаційний м'яч покритий м'якою гумою та наповнений піском усередині, що підвищує безпеку для спортсмена та навколишнього середовища.

Компактний розмір і проста установка:

HHM14 має ширину лише 2 см , тоді як ринковий стандарт становить 5 см. Завдяки цьому він легко поміститься в сумочці , з якою ви виходите з дому, або невеликому ящику в спальні. HHM14 — найкомпактніший хулахуп у нашій пропозиції, його вага становить лише 800 грамів (разом із вагою). Монтаж здійснюється за допомогою кліпс. Просто натисніть на затискач, щоб витягнути або вставити додатковий елемент. Потім вставте гравітаційну рейку в петлю, відрегулюйте довжину ремінця, і готово. Важливо не видаляти елемент, що містить датчик, відповідальний за передачу даних.

Розумний РК-дисплей:

HHM14 оснащений великим РК-дисплеєм, який відображає такі дані, як тривалість тренування, кількість спалених калорій і кількість повторень (обертів). Це значно спростить контроль ваших досягнень у навчанні.

Переваги занять з хулахупом:

Перш за все, тренування з HHM14 зменшать ваш живіт і тонку талію. Також допоможе зменшити жирову тканину навколо стегон і сідниць, а також зміцнить плечовий пояс і руки. Ще одним плюсом зміцнення м’язів преса і тулуба стане значне поліпшення постави у тренажера. Всього півгодини безперервного тренування з HHM14 відповідає одній годині плавання і трьом годинам бігу!

Найшвидші ефекти в наборі!

Найшвидших тренувальних результатів можна досягти, поєднуючи заняття на хулахупі HHM14 з одночасним використанням пояса BR163 . Такі тренування дозволять ще швидше сформувати фігуру. Використання пояса збільшує потовиділення під час тренування, завдяки чому ми позбавляємося не тільки води з організму, але і токсинів, солей і деяких металів. Крім того, пояс, підвищуючи комфортність тренувань, дозволить значно її подовжити.

ЕФЕКТИ ВПРАВ:

  • Тонка талія
  • Плоский живіт
  • Зменшення целюліту
  • Стрункі руки
  • Підтягнуті стегна і сідниці
  • Кращий кровотік
  • Поліпшення постави

Специфікація:

  • Матеріал: PVC, ABS, PP, TPR
  • Зелений колір
  • Регулювання схеми:
    • 11 - 21 шт
    • внутрішній діаметр 16см - 36см
    • зовнішній діаметр 23см - 43см
    • діаметр одного елемента 3,5см
    • Обхват талії: 50-113 см
  • Вага навантаження: 380 г.
  • Регулювання зваженого ремінця:
    • 16-32 см
  • Функції РК-дисплея: час, калорії, кількість повторень, швидкість обертання
  • Зручна застібка-кліпса
  • Шарикопідшипники, нержавіюча сталь
  • Амортизація: ТАК

Коментарі:

  • Гарантія 24 місяці
Характеристики
Основні характеристики
Колір
Зелений
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Хула-хуп з магнітами, обважнювачем та лічильником HMS HHM14 зелений
949 грн