Гиря з регулюванням ваги Bowflex Select Tech 840

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 22031-30
Виробник: Bowflex
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 100790
MPN: 100790
Знайшли дешевше?
13 249 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
Гиря 840
Гарантія
12 місяців
Опис

Гиря Bowflex 840i SelectTech - це справжня революція і перша регульована гиря на ринку. Завдяки інноваційній технології дозволяє встановлювати навантаження на шести рівнях. Це дозволяє урізноманітнити тренування та заощадити час та місце. Завдяки Kettlebell Select Tech 840i вам не знадобиться додаткове обладнання - один розмір гирі замінює всю стійку з гирями. Ви можете поєднати силові тренування з кардіотренуваннями в одне швидке й ефективне ціле.

НАЛАШТУВАННЯ НАВАНТАЖЕННЯ: За допомогою механізму в центрі гирі можна легко регулювати вагу від 3,5 до 18 кг. Можливість вибору шести різних навантажень (3,5, 5,5, 9, 11, 16 і 18 кг) дозволяє поступово збільшувати інтенсивність тренувань, що допоможе уникнути травм. Це робить SelectTech 840i ідеальним продуктом як для початківців, так і для досвідчених користувачів. Швидка зміна навантаження дозволяє надзвичайно легко і без зайвих зволікань переходити до наступної вправи.

ЕКОНОМІЯ ПРОСТОРУ: великою перевагою SelectTech 840i є його компактний розмір. Замість шести різних ваг вам потрібен лише один. Він ідеально підходить для домашнього використання, де часто немає місця для зберігання багатьох аксесуарів для фітнесу. Якщо ви втомилися від безладу у ваших чотирьох стінах, гиря Bowflex саме для вас. Це дозволить вам організувати свій домашній простір і отримати задоволення від тренувань.

РІЗНОМАНІТНІСТЬ ВПРАВ: Тренування з гирями - ідеальний варіант для домашніх тренувань. З його допомогою можна тренувати м'язи рук, сідниць, ніг і преса. Якщо у вас немає досвіду чи ідеї щодо вправ, понад 20 доступних навчальних відео дадуть вам підказку. Пропонуємо переглянути список відтворення .

ЕРГОНОМІЧНА РУЧКА: ручка розроблена для зручності утримання та виконання різноманітних вправ. Його ергономіка забезпечує максимальну безпеку та комфорт.

ТОЧНІСТЬ РОБОТИ: Kettlebell 840i характеризується точністю і точністю виконання. Його простий і естетичний зовнішній вигляд приховує новітні технології. Робота над створенням цієї ідеальної версії тривала понад 30 років. Це гарантує, що кожен елемент конструкції ідеально продуманий і ідеально виготовлений.

 

 

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

  • Доступне навантаження : 3,5, 5,5, 9, 11, 16 і 18 кг
  • Кількість завантажень : 6
  • Ергономічна ручка
  • Розміри : 22,4 x 17,8 x 31,8 см (Д x Ш x В)

 

УВАГА! Фільм є ілюстративним матеріалом. Устаткування, представлене тут, може дещо відрізнятися від того, що пропонується для продажу. Детальні характеристики обладнання наведено вище.

Характеристики
Основні характеристики
Розмір
Гиря 840
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Гиря з регулюванням ваги Bowflex Select Tech 840
13 249 грн