Гумова стрічка для пілатесу Body Sculpture BB 102 0,65мм

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 21910-30
Виробник: Body Sculpture
Відгуки: 0
Артикул: BB 102 65
MPN: BB 102 65
399 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Еластична стрічка для пілатесу BB 102 від Body Sculpture має широкий спектр застосування: використовується для занять пілатесом, йогою та вправами на розтяжку. Ідеально підходить для тренування розтяжки та зміцнення м'язів преса, рук, спини та тазу. Стрічка практична, проста у використанні і займає мало місця. Його основне завдання – створити опір, який необхідно подолати. Чим товщі стрічка, тим вище складність виконуваних вправ. Використання стрічки дає м’язам додаткову роботу, що робить вправи більш ефективними.

Приклади вправ:

Звичайний пілатес є ідеальним тренуванням, не кажучи вже про силовий пілатес із використанням тейпу. Дослідження показали, що такі тренування майже втричі ефективніші за звичайні вправи пілатесу! Завдяки цьому ви зможете мати гарну фігуру за менший час.

  1. М'язи живота, стегон, плечей і рук - ножиці з стрічкою для пілатесу
    Сядьте на підлогу, витягніть прямі ноги перед собою. Візьміть кінці гумки в руки і зачепіть її центр на підошву лівої ноги. Покладіть тулуб на підлогу. Між стопами і гомілками завжди повинен бути прямий кут. Напружте м’язи преса, підніміть голову і плечі. Зігніть лікті та підведіть руки до голови (руки спираються на підлогу). Підніміть пряму праву ногу вертикально. Вдихніть і швидко опустіть ногу, зупинивши її трохи над підлогою. Одночасно підніміть праву ногу. Видихніть і знову підніміть ліву ногу, опустивши праву. Повторіть все вісім разів. Потім прикріпіть ремінець до правої ноги і повторіть всю вправу.
  2. Поперек, спина, стегна, тильна сторона рук і плечі - розтяжка стрічки
    Сядьте на підлогу, витягніть прямі ноги перед собою. Зігніть ліву ногу і поставте стопу на підлогу. Візьміться за обидва кінці стрічки лівою рукою та зачепіть центр стрічки за пальці лівої ноги. Поверніть тулуб вліво і обійміть ліве коліно правою рукою. Відведіть лопатки назад. Видихніть і випряміть ліву ногу під кутом 45 градусів до підлоги, випрямляючи ліву руку назад і дивлячись позаду себе. Вдихніть і поверніться у вихідне положення. Повторіть вісім разів, потім перемістіть стрічку на праву ногу та виконайте всю вправу знову.
  3. М'язи живота, спини, плечей, стегон і рук - Павук на спині
    Сядьте, зігніть коліна і поставте ступні на підлогу. Зачепіть стрічку за обидві підошви, перехрестіть її на ногах і візьміть кінці руками. Повільно відхиліться назад, упріться спиною і плечима в підлогу, а коліна притисніть до грудей. Пальці ніг спрямовані вгору, лікті щільно притиснуті до тіла. Вдихніть і випряміть руки і ноги в сторони так, щоб ваше тіло утворило форму X. Затримайтеся на секунду і поверніться у вихідне положення. Не розгойдуйте з боку в бік. Повторити вісім разів.
  4. Спина, живіт, руки і стегна - Русалка
    Встаньте на коліна і зачепіть середину стрічки навколо пальців ніг, а кінці візьміть руками. Повільно ляжте на живіт, щоб стрічка не зісковзнула. Тримайте лікті зігнутими, близько до тіла, а руки біля плечей. Напружте м'язи живота і спини. Випрямити руки перед собою і одночасно підняти з'єднані ноги. Зробіть руками півколо: трохи вгору, в сторони і назад. Потім опустіть руки і ноги, перемістивши руки вперед у вихідне положення. Повторити вісім разів.
  5. Талія, верхня частина спини і зовнішня частина стегон - Морська зірка
    Сядьте, зігніть ноги і поставте ступні на підлогу. Візьміть кінці стрічки в праву руку і зачепіть середину стрічки за підошву правої ноги. Перемістіть з’єднані зігнуті ноги вліво і перенесіть вагу тіла на ліве стегно і сідницю. Спирайтеся на зігнуту ліву руку. Підніміть стегна так, щоб тулуб і стегна утворили пряму лінію. Вдихніть і одночасно підніміть і випряміть праву руку і ногу. Поверніться у вихідне положення, видихаючи. Повторіть чотири рази, потім виконайте вправу з іншого боку.

Технічні дані:

  • Колір: синій (найвища складність)
  • Розміри: 120 x 0,65 x 15 см (Д x Г x Ш)
  • Гарантія: 2 роки
  • Призначення: домашнє використання

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Гумова стрічка для пілатесу Body Sculpture BB 102 0,65мм
399 грн