Гума для силових тренувань Body Sculpture BB 2001BK чорна

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 21907-30
Виробник: Body Sculpture
Відгуки: 0
Артикул: BB 2001BK
MPN: BB 2001BK
349 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Еластична стрічка для вправ BB 2001BK від Body Sculpture має широкий спектр застосування: використовується для занять пілатесом, йогою та розтяжкою. Ідеально підходить для тренування розтяжки та зміцнення м'язів преса, рук, спини та тазу. Гумка практична, проста у використанні і займає мало місця. Його основне завдання – створити опір, який необхідно подолати. Використання стрічки дає м’язам додаткову роботу, що робить вправи більш ефективними.

Приклади вправ:

Дослідження показали, що силові тренування майже втричі ефективніші за звичайні вправи пілатесу! Завдяки цьому ви зможете мати гарну фігуру за менший час.

1. М'язи живота, стегон, плечей і рук - гумові ножиці
Сядьте на підлогу, витягніть прямі ноги перед собою. Візьміть кінці гумки в руки і зачепіть її центр на підошву лівої ноги. Покладіть тулуб на підлогу. Між стопами і гомілками завжди повинен бути прямий кут. Напружте м’язи преса, підніміть голову і плечі. Зігніть лікті та підведіть руки до голови (руки спираються на підлогу). Підніміть пряму праву ногу вертикально. Вдихніть і швидко опустіть ногу, зупинивши її трохи над підлогою. Одночасно підніміть праву ногу. Видихніть і знову підніміть ліву ногу, опустивши праву. Повторіть все вісім разів. Потім прикріпіть ремінець до правої ноги і повторіть всю вправу.

2. Поперек, спина, стегна, тильна сторона рук і плечі - розтяжка стрічки
Сядьте на підлогу, витягніть прямі ноги перед собою. Зігніть ліву ногу і поставте стопу на підлогу. Візьміться за обидва кінці стрічки лівою рукою та зачепіть центр стрічки за пальці лівої ноги. Поверніть тулуб вліво і обійміть ліве коліно правою рукою. Відведіть лопатки назад. Видихніть і випряміть ліву ногу під кутом 45 градусів до підлоги, випрямляючи ліву руку назад і дивлячись позаду себе. Вдихніть і поверніться у вихідне положення. Повторіть вісім разів, потім перемістіть стрічку на праву ногу та виконайте всю вправу знову.

3. Прес, спина, плечі, стегна і руки - павук на спині
Сядьте, зігніть коліна і поставте ступні на підлогу. Зачепіть стрічку за обидві підошви, перехрестіть її на ногах і візьміть кінці руками. Повільно відхиліться назад, упріться спиною і плечима в підлогу, а коліна притисніть до грудей. Пальці ніг спрямовані вгору, лікті щільно притиснуті до тіла. Вдихніть і випряміть руки і ноги в сторони так, щоб ваше тіло утворило форму Х. Затримайтеся на секунду і поверніться у вихідне положення. Не розгойдуйте з боку в бік. Повторити вісім разів.

4. Спина, живіт, руки і стегна - Русалка
Встаньте на коліна та зачепіть центр стрічки за пальці ніг, а кінці візьміть руками. Повільно ляжте на живіт, щоб стрічка не зісковзнула. Тримайте лікті зігнутими, близько до тіла, а руки біля плечей. Напружте м'язи живота і спини. Випрямити руки перед собою і одночасно підняти з'єднані ноги. Зробіть руками півколо: трохи вгору, в сторони і назад. Потім опустіть руки і ноги, перемістивши руки вперед у вихідне положення. Повторити вісім разів.

5. Талія, верхня частина спини і зовнішня частина стегон - Морська зірка
Сядьте, зігніть ноги і поставте ступні на підлогу. Візьміть кінці ремінця в праву руку і закріпіть його центр за підошву правої ноги. Перемістіть з’єднані зігнуті ноги вліво і перенесіть вагу тіла на ліве стегно і сідницю. Спирайтеся на зігнуту ліву руку. Підніміть стегна так, щоб тулуб і стегна утворили пряму лінію. Вдихніть і одночасно підніміть і випряміть праву руку і ногу. Поверніться у вихідне положення, видихаючи. Повторіть чотири рази, потім виконайте вправу з іншого боку.

Технічні дані:

Колір: чорний (висока складність)

Розміри: 300 x 0,9 см (Д x товщина)

Матеріал: TPR

Гарантія: 2 роки

Призначення: домашнє використання

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Гума для силових тренувань Body Sculpture BB 2001BK чорна
349 грн