Гімнастична драбина з турніком, брусами та лавою K-Sport KSSL0100

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 7055-06
Виробник: K-Sport
Відгуки: 0
Артикул: KS-232
MPN: KS-232
9 349 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Матеріал
високоякісна сталь
Складський товар
Так
Відстань від стіни
200 мм
Відстань між ручками
200 мм, 600 мм, 1100 мм
Відстань між сходинками
240 мм
Опис
НАБІР ВПРАВ KSSL100

Унікальний набір вправ, за допомогою якого можна виконувати комплексне тренування. В основі лежить драбинка KSSL095 , яка ідеально підходить для вправ на витривалість і силу. Набір доповнений KSSL080/3 RAIL-RAIL , який можна встановити двома способами. Третій елемент - лава для присідання KSSL096

.
ІДЕАЛЬНЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ ВАС

Ви можете використовувати драбину для силових тренувань, наприклад, м’язів преса, а також для розминки перед основним тренуванням або для розтяжки – обов’язкового закінчення будь-якої форми вправ. Вправи з використанням драбини є найбільш природним видом тренування, оскільки навантаженням є власне тіло. Під час вправи ви задіюєте багато груп м’язів, збільшуєте діапазон рухів у суглобах і зміцнюєте хват.

УНІВЕРСАЛЬНА ПІДтягувальна штанга

Драбина може стати основою для кріплення штанги для підтягувань. Завдяки ньому можна виконувати професійні тренування спини, рук і живота. Відстань між основною штангою і драбиною становить 60 см, що забезпечує комфорт під час занять.

ЗРУЧНІ РУЧКИ

Ви можете використовувати ручку для вправ кількома способами: найширший хват має відстань 110 см, проміжний хват — 60 см, а вузький хват — 20 см. Завдяки цьому можна тренувати різні групи м'язів. Всі ручки оброблені гумовими накладками, які запобігають ковзанню рук по перекладині.

ПОРУЧНЯ ДЛЯ ДІПІВ ТА ВПРАВ НА ЖИВОТ

Зручні поручні з регульованими ручками і м'яка спинка дозволяють виконувати точні вправи - віджимання на поручнях або підйоми ніг із залученням нижніх відділів м'язів преса.

РЕГУЛЬОВАНІ РУЧКИ

Ви можете легко відрегулювати ручки поручнів відповідно до своїх потреб. Вони висуваються на 16 см, а максимальна відстань від драбини, яка служить основою для поручня, становить майже 72 см.

ШВИДКА ЗМІНА

Під час тренувань ви легко можете перевести пристрій зі штанги на бруси. Просто прикріпіть спеціальні ручки до обраної сходинки драбини.

ПОХИЛА ЛАВА

Ви можете встановити лаву на будь-яку сходинку драбини і використовувати її для тренування м'язів преса або грудей (жим гантелей в негативному положенні). Спинка покрита товстою та еластичною губкою та міцною оббивкою, яку легко підтримувати в чистоті.

СТАБІЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ

Для забезпечення безпеки вправ необхідно прикріпити драбину до стіни за допомогою 12 гвинтів, що входять у комплект. Драбина кріпиться цілих шістьма ручками, тому ви можете бути впевнені, що обладнання витримає і динамічні навантаження.

ВИКОРИСТАННЯ БАГАТЬОМИ СПОСОБАМИ

Штанга оснащена гачком-затискачем, на який можна помістити сумку, грушу або боксерський м'яч. Також на тренуваннях можна використовувати еспандери, стрічки або тренувальні стрічки. Просто прикріпіть їх до штанги, і ваше тренування поповниться кількома десятками нових вправ для всіх груп м'язів.

ТОЧНА ОБРОБКА

Вся конструкція драбини виготовлена з високоякісної польської сталі з профілем 40х40. Усі елементи пофарбовані порошковою фарбою, гвинти закріплені ковпачками, штанги мають гумові ручки, а спинки покриті високоякісною оббивкою, яку легко підтримувати в чистоті. Весь набір створений для комфортного та безпечного тренування.

Характеристики
Основні характеристики
Матеріал
високоякісна сталь
Складський товар
Так
Відстань від стіни
200 мм
Відстань між ручками
200 мм, 600 мм, 1100 мм
Відстань між сходинками
240 мм
Висота драбини
2150 мм
Регулювання ручок поручнів
160 мм
Розміри лави
1100x280 мм
Фарбування
порошкове фарбування
Ширина драбини
783 мм
Ширина турніка
1100 мм
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Гімнастична драбина з турніком, брусами та лавою K-Sport KSSL0100
9 349 грн