Геймерське крісло Diablo X-One 2.0King Size для високих людей Craft Edition

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 2975-11
Виробник: Diablo
Відгуки: 0
Артикул: DC-1162
MPN: 5902560338621
10 114 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Клас
Геймерські
Колір
Білий
Зелений
Призначення
Для офісу
Для дитячої
Тип
Крісла для персоналу
Для високих людей
Тип крісла
геймерське
Опис

ІГРОВЕ КРІСЛО DIABLO X-ONE 2.0 CRAFT EDITION

КІНГ САЙЗ

Кожен гравець потребує налаштування, яке відображатиме його індивідуальний характер і дозволить йому виділитися. Однак ігрове крісло - це набагато більше, ніж оригінальне доповнення до комп"ютерної станції - воно повинно ефективно забезпечувати комфорт і забезпечувати безпеку, яка необхідна під час кожної гри. Ось чому ми створили X-One 2.0 у Craft Edition.

Білий і зелений – кольори, з якими місце за робочим столом стане заворожуючим і енергійним. Вражаючий силует нашого ігрового крісла привертає погляди та викликає масу ігрових емоцій, а масивна основа та характерні логотипи доповнюють усе, що робить Craft однією з найбільш унікальних моделей.

Зовнішній вигляд - це лише початок, тому що X-One був розроблений з особливою ретельністю. Конструкція цієї унікальної моделі забезпечить вам великий комфорт і зробить вашу поставу ефективно захищеною від негативних наслідків сидіння в звичайній позі. Ми подбали про ергономічний дизайн і пакет регулювань, щоб ви сиділи комфортно і стабільно, як ніколи раніше. Подивіться самі!

МІЦНА ОББИВКА

НАПОВНЕНА HR ПІНОЮ

М"яка оббивка моделі X-One виконана з екошкіри HDS™ 4-го покоління, завдяки чому вона не тільки виразна, оригінальна та надзвичайно приємна на дотик, але, перш за все, напрочуд міцна та стійка до стирання. Крім того, капронові нитки забезпечують матеріалу відмінний натяг, завдяки чому він збереже свій зовнішній вигляд на довгі роки.

Вся конструкція наповнена великою кількістю м"якої піни HR, завдяки якій Craft забезпечить вам надзвичайно комфортне положення. Завдяки піні навіть після багатьох років використання крісло залишиться таким же зручним, не прогинається і не деформується.

ІННОВАЦІЙНА ПІДТРИМКА ХРЕБТА

ПІДГОЛІВНИК ТА ПОПЕРІКОВА ПОДУШКА

Ергономічна поперекова подушка ідеально підтримає нижній відділ хребта. Його рельєфна форма та наповнення м’якою HR піною гарантують, що спина щоразу займе безпечне та зручне положення.

Завдяки підголівнику ви отримаєте багато комфорту з кожним підголівником і уникнете згинання шиї та висування її вперед. Ваша спина отримає надійний захист від утворення або поглиблення дефектів постави, а наповнення м"якою піною HR - гарантія додаткового комфорту.

НАДІЙНІ РЕГУЛЮВАННЯ

ПАКЕТ ДЛЯ ПОВНОЇ ЕРГОНОМІЧНОСТІ

Регулювання крісла по фігурі - це впевненість, що воно стане ще зручнішим, а положення ергономічнішим і стабільнішим - тому Крафт отримав ряд надійних регулювань. Система Tilttech™ Butterfly дозволяє точно регулювати висоту сидіння по відношенню до рівня столу або висоти. Завдяки відповідним налаштуванням додатковий комфорт, необхідний особливо під час багатогодинної гри.

Крім того, система Tilttech™ Swing забезпечує безпечне та розслаблююче розгойдування, а важіль механізму Tilttech™ Gear дозволить регулювати кут нахилу спинки.

Правильна підтримка ваших рук є гарантією стабільного та ще більш комфортного положення, а з моделлю X-One ви можете спиратися передпліччями на підлокітники Armtech™ Vertical SoftTouch, покриті м’якою піною. Завдяки регулюванню в площині вгору-вниз вони будуть підтримувати руки по всій довжині, стабілізувати всю фігуру і сприяти прийняттю ергономічного положення, яке визначається підголівником і поперековою подушкою.

МІЦНА ОСНОВА

БІЛЬШ, НІЖ БЕЗПЕЧНО

Крафт надзвичайно безпечний завдяки надійній п"ятизірковій основі та посиленій конструкції. Ви займете стабільне положення навіть під час інтенсивних рухів або розгойдування. Крім того, потужне зчеплення класу 4 забезпечує чудову амортизацію завдяки вбудованій системі Air Damper™, що означає ще більше комфорту.

Ми подбали про найменші деталі. Ми оснастили наше ігрове крісло рухливими колесами PFC™360, які оснастили ободами та вкрили спеціальним гумовим покриттям, яке захищає від подряпин на поверхні підлоги. Крафт дивує в усіх відношеннях!

Ідеальне поєднання унікального стилю та ергономічного дизайну? Ремесло! Біло-зелена гладка оббивка, а потім вражаючий пакет корисних для здоров’я технічних рішень. Ця модель змінить ігровий процес і зробить революцію в комп"ютерній станції, перетворивши її на справжній командний центр.
Характеристики
Основні характеристики
Клас
Геймерські
Колір
Білий
Зелений
Призначення
Для офісу
Для дитячої
Тип
Крісла для персоналу
Для високих людей
Тип крісла
геймерське
EAN
5902560338621
Висота підлокітників
64-80
Висота підлокітників від сидіння, мм
285-350
Висота сидіння в верхньому положенні, мм
58
Висота сидіння в нижньому
49
Граничний кут нахилу спинки
140
Клас газліфта
4
Максимальне навантаження
120кг
Матеріал оббивки
Екошкіра
Екошкіра HDS
Матеріал підлокітників
SoftTouch
Механізми
Підлокітники Armtech Vertical SoftTouch з вертикальним регулюванням
Наповнювач
Піна
Піна HR
Основа
Хрестовина з роликами
Основа крісла
Синтетика
п'ятиспицева
Особливості
Бічна підтримка спини
Зі спинкою
Поперекова підтримка
Підголівник
Прогумовані ролики
Ортопедичні
Особливості крісла
Tilttech Butterfly
Tilttech Swing
Tilttech Gear
Air Damper System
Підголовник
Так
Підлокітники
1D підлокітники
М'які накладки
Підніжка
НІ
Піна з ефектом пам'яті
НІ
Поперекова подушка
Так
Сертифікат
BIFMA
Тип коліс
PFC 360
Тип набивки
Піна типу HR
Тип підлокітників
Armtech Vertical 1D
Тип сидіння
Comfort Layer
Розмір
King
Вага
30кг
Висота, см
136-145
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Геймерське крісло Diablo X-One 2.0King Size для високих людей Craft Edition
10 114 грн