Геймерське крісло Diablo X-One 2.0King Size для високих людей чорно-чорне

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 2972-11
Виробник: Diablo
Відгуки: 0
Артикул: DC-845
MPN: 5902560336443
9 673 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Клас
Геймерські
Колір
Чорний
Призначення
Для офісу
Для дитячої
Тип
Крісла для персоналу
Для високих людей
Тип крісла
геймерське
Опис

ІГРОВЕ КРІСЛО X-ONE 2.0 НОВОГО ПОКОЛІННЯ

КІНГ РОЗМІР: ЧОРНИЙ

Це тут! Сімейство ігрових крісел Diablo поповнилося інноваційною сучасною моделлю X-One, яка революціонізує будь-яку кімнату та зробить повсякденну роботу, навчання та розваги за столом повними ігрових вражень! Ми подбали про найменші деталі, поєднали сучасні технічні рішення та виразний стиль, завдяки чому ваше нове ігрове крісло забезпечить вам безпрецедентний комфорт та безпеку, а також зробить справжню революцію у вашій кімнаті чи офісі.

Ми знаємо, що проведення багатьох годин перед екраном комп"ютера вимагає індивідуальних ергономічних рішень, тому ігрове крісло Diablo X-One ідеально підійде для вашої фігури. Відтепер ви захистите свій хребет по всій довжині та отримаєте зручне, стабільне положення.

Прочитайте деталі та переконайтеся, що на вас чекає цілий пакет ергономічних рішень, розроблених з урахуванням вашої фігури та її найкращого захисту. Ваше нове ігрове крісло забезпечить вам багато років комфорту та безпеки в характерному стилі гри. Ознайомтеся з усіма інноваціями, якими ми збагатили модель Diablo X-One, і переконайтеся самі, що попереду на вас чекають довгі роки комфорту та ергономіки.

НАДІЙНА ПІНА HR

Завдяки великій кількості м’якої піни HR, якою ми вистелили всю оббивку, віддалена робота, електронне навчання чи ігри стануть такими комфортними, як ніколи раніше. Еластичність поролону забезпечить ваше нове ігрове крісло довгі роки таким же зручним і м"яким, воно не деформується і на ньому не з"являться вм"ятини, навіть незважаючи на щоденне використання!

ПРОФІЛЬОВАНИЙ ПІДГОЛОВНИК

Регульований підголівник у вигляді м"якої подушки - ідеальний захист для вашого шийного відділу хребта. Завдяки опорі для голови Ви завжди будете займати безпечне положення, що дозволить уникнути утворення або поглиблення дефектів постави. Наповнення м"якою піною HR зробить ергономічне положення також забезпечить вам багато комфорту!

ПОПЕРЕКОВА ПОДУШКА

Ергономічна поперекова подушка захистить нижню частину хребта під час кожної спинки. Його точно профільована форма є гарантією безпечного положення, за допомогою якого ви активно запобігатимете дефектам постави. Інтуїтивно зрозуміле регулювання висоти дозволить легко підлаштувати положення подушки під вашу фігуру, а наповнення з м"якої HR піни гарантує дивовижний комфорт!

РЕГУЛЬОВАНІ ПІДЛІКТНИКИ

Надійно посилені підлокітники Armtech™ Vertical SoftTouch дозволяють здійснювати необхідне регулювання вгору-вниз. Регулювання їх по фігурі стабілізує положення, активно підтримує плечі, передпліччя і зап"ястки і сприяє природному прийняттю безпечного положення. Верхню частину підлокітників ми заповнили піною, завдяки чому вони забезпечують м’яку зручну підтримку передпліч.

СУЧАСНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ВИСОТИ

Необхідна система регулювання висоти Tilttech™ Butterfly дозволяє точно відрегулювати стілець за рівнем і висотою столу. Відповідне налаштування полегшує прийняття безпечного положення для фігури та налаштування її відповідно до поперекової подушки та підголівника. Спинку можна розсунути до 140° і зафіксувати в будь-якій точці, а система Tilttech™ Swing додатково дозволяє спокійно та безпечно розгойдуватися. Тільки Diablo X-One забезпечить вам таку ергономіку!

П"ЯТИЗІРКОВА БАЗА

Тепер навіть під час інтенсивних рухів ви можете почуватися в цілковитій безпеці. Посилена конструкція і міцна п"ятизіркова основа забезпечать вам абсолютно безпечне, стабільне положення. Колеса PFC™360 оснащені ободами, а їх діаметр становить цілих 75 мм! Вам не доведеться відмовлятися від мобільності крісла, адже гумове покриття коліс захистить будь-яку поверхню від подряпин. Надійний підйомник класу 4 забезпечує чудову амортизацію завдяки вбудованій системі Air Damper™.

Міцне виконання та надійна якість підтверджені сертифікатом довговічності BIFMA. Завдяки йому ви можете бути впевнені, що ігрове крісло Diablo X-One відповідає найвищим стандартам якості виготовлення та забезпечить вам багато років безпеки та комфорту.

Ми зосередилися на надійних, ретельно розроблених рішеннях, але знаємо, що виразний дизайн однаково важливий для кожного гравця. Познайомтеся з деталями, про які подбали наші креативні дизайнери, і переконайтеся самі, що ігрове крісло Diablo X-One ефектно змінить інтер"єр вашої кімнати чи офісу.

ЕКОЛОГІЧНА ШКІРА HDS™ 4-ГО ПОКОЛІННЯ

Оббивка здивує вас не тільки приємною на дотик фактурою, але і безпрецедентною стійкістю до стирання. Надійна екошкіра HDS™ 4 покоління - це найякісніший матеріал, який додатково ретельно прошитий міцними нитками. Матеріал добре натягнутий, тому ви можете бути впевнені, що ваше нове ігрове крісло залишиться з вами протягом багатьох років і збереже свій чудовий зовнішній вигляд.

НЕЗВИЧАЙНИЙ ДИЗАЙН

Завдяки потужності One Vision™ Design ви будете в захваті з першої миті. Характерні емблеми Diablo роблять оббивку та решітки ще більш виразними, а динамічний спортивний дизайн подарує вам неймовірні враження від кожної гри. Форма ковша та глибокий чорний колір гладкої оббивки створять незвичайну ігрову атмосферу в кожній кімнаті.

Ми зосередилися на комфорті та безпеці та надали ергономіці, яка сприяє здоров’ю, абсолютно новий характер. Якщо ви цінуєте надійні рішення в дивовижному виданні, ігрове крісло Diablo X-One виправдає всі ваші очікування.

Характеристики
Основні характеристики
Клас
Геймерські
Колір
Чорний
Призначення
Для офісу
Для дитячої
Тип
Крісла для персоналу
Для високих людей
Тип крісла
геймерське
EAN
5902560336443
Висота підлокітників
64-80
Висота підлокітників від сидіння, мм
285-350
Висота сидіння в верхньому положенні, мм
58
Висота сидіння в нижньому
49
Граничний кут нахилу спинки
140
Клас газліфта
4
Максимальне навантаження
120кг
Матеріал оббивки
Екошкіра
Екошкіра HDS
Матеріал підлокітників
SoftTouch
Механізми
Підлокітники Armtech Vertical SoftTouch з вертикальним регулюванням
Наповнювач
Піна
Піна HR
Основа
Хрестовина з роликами
Основа крісла
Синтетика
п'ятиспицева
Особливості
Бічна підтримка спини
Зі спинкою
Поперекова підтримка
Підголівник
Прогумовані ролики
Ортопедичні
Особливості крісла
Tilttech Butterfly
Tilttech Swing
Tilttech Gear
Air Damper System
Підголовник
Так
Підлокітники
1D підлокітники
М'які накладки
Підніжка
НІ
Піна з ефектом пам'яті
НІ
Поперекова подушка
Так
Сертифікат
BIFMA
Тип коліс
PFC 360
Тип набивки
Піна типу HR
Тип підлокітників
Armtech Vertical 1D
Тип сидіння
Comfort Layer
Розмір
King
Вага
30кг
Висота, см
136-145
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Геймерське крісло Diablo X-One 2.0King Size для високих людей чорно-чорне
9 673 грн