Геймерське крісло Diablo X-One 2.0 для високих людей чорно-червоне

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 2970-11
Виробник: Diablo
Відгуки: 0
Артикул: DC-843
MPN: 5902560336429
9 673 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Клас
Геймерські
Колір
Чорний
Червоний
Призначення
Для офісу
Для дитячої
Тип
Крісла для персоналу
Для високих людей
Тип крісла
геймерське
Опис

ІГРОВЕ КРІСЛО X-ONE 2.0 НОВОГО ПОКОЛІННЯ

КІНГ РОЗМІР: ЧОРНИЙ/ЧЕРВОНИЙ

Це він. Абсолютно нове, інноваційне ігрове крісло для сім"ї Diablo. Поєднання сучасних технічних рішень і оригінального спортивного дизайну не тільки змінить вашу кімнату чи офіс, але, перш за все, зробить довгі години віддаленої роботи, електронного навчання та ігор безпечними для вашої постави.

Якщо вам потрібні ергономічні рішення в більшій комплектації, ігрове крісло Diablo X-One ідеально підлаштується під вашу фігуру і дозволить забути про недуги, пов"язані з тривалим сидінням, захистить ваш хребет по всій довжині і займе зручне, стабільне положення.

Ми подбали про найменші деталі. Ми поєднали креативне бачення наших дизайнерів зі знаннями та досвідом, тому ваше нове ігрове крісло – це гарантія довгих років комфорту та безпеки. Відкрийте для себе всі інноваційні рішення, якими ми збагатили модель Diablo X-One, і переконайтеся в ідеальному виборі.

Матовий чорний відображає похмуру атмосферу Diablo, а виразний червоний надає унікального, перверсивного характеру. Новий Diablo X-Horn революціонізує простір кожної кімнати та офісу.

ПРОФІЛЬОВАНИЙ ПІДГОЛОВНИК

Щоб якнайкраще захистити вашу поставу, ми оснастили наш ігровий стілець інноваційним регульованим підголівником. Завдяки йому ви утримаєте шийний відділ хребта в правильному положенні і уникнете нахилів і рухів голови вперед. Активна підтримка спини дозволить захистити вашу фігуру, зберігаючи зручне, природне положення сидіння.

ПОПЕРЕКОВА ПОДУШКА

Нижній відділ вашого хребта ідеально підтримуватиме ергономічна поперекова подушка. Завдяки відповідній формі та наповненню м"якою піною забезпечує комфортне та безпечне положення. Захист спини в поперековому відділі дозволить уникнути утворення або поглиблення дефектів постави. Продумане регулювання висоти дозволяє легко підлаштувати положення подушки під вашу фігуру, що забезпечить вам ергономічне положення та ще більше комфорту.

НАДІЙНА ПІНА HR

Комфорт під час сидіння завдяки великій кількості м’якої піни HR, якою ми наповнили все крісло! Тепер ви можете бути впевнені, що Diablo X-One не деформується і не пом"яться протягом багатьох років використання, і залишиться таким же зручним і м"яким!

РЕГУЛЬОВАНІ ПІДЛІКТНИКИ

Зручні вертикальні підлокітники Armtech™ SoftTouch дозволяють легко регулювати вгору-вниз. Правильне регулювання їх висоти забезпечує комфорт, активно підтримує плечі, передпліччя та зап"ястки, стабілізує фігуру та полегшує прийняття ергономічного положення. Верх підлокітників додатково наповнений м"яким поролоном, завдяки чому вони забезпечують не тільки безпечну, але й зручну підтримку для передпліч.

СУЧАСНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ВИСОТИ

Надійна система Tilttech™ Butterfly забезпечує безпечне, розслаблююче розгойдування та дозволяє точно регулювати висоту крісла відповідно до висоти та рівня столу. Відповідна настройка дозволить вам прийняти ще більш зручне, безпечне для вашої фігури положення. Спинку тепер можна розкласти до 140° і зафіксувати в будь-якій точці, а система Tilttech™ Swing дозволяє розслабляти розгойдування. Тільки Diablo X-One забезпечує такий комфорт!

П"ЯТИЗІРКОВА БАЗА

Міцна, додатково посилена конструкція та міцна п’ятизіркова основа роблять ваше нове ігрове крісло забезпечуючим безпечне та стабільне положення навіть під час інтенсивних рухів. Колеса PFC™360 оснащені ободами, а їх діаметр становить цілих 75 мм! Вони забезпечують повну мобільність крісла, а їх гумове покриття захищає підлогу від подряпин. Надійний підйомник класу 4 забезпечує чудову амортизацію завдяки вбудованій системі Air Damper™.

Найвища якість і довговічність підтверджена сертифікатом довговічності BIFMA. Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що ваше нове ігрове крісло відповідає найвищим стандартам якості виготовлення та забезпечить вам багато років безпеки та комфорту.

Diablo X-One може запропонувати набагато більше! Ми прекрасно знаємо, що самобутній стиль дозволить змінити інтер"єр кімнати чи офісу, зробити повсякденну роботу чи розваги приємними та незвичайними. Дізнайтеся про деталі, про які подбали наші креативні дизайнери.

МІЦНА ПУ ШКІРА HDS™

Оббивка з надійної екошкіри HDS™ 4 покоління здивує вас небувалою стійкістю до стирання. Міцні нитки роблять матеріал щільним, тому ви можете бути впевнені, що ваше нове ігрове крісло збереже свій ідеальний вигляд протягом багатьох років.

ЧУДОВИЙ ЕФЕКТ ДИЗАЙНУ ONEVISION™

Ви будете в захваті з першого погляду! Темні емблеми Diablo роблять решітки та оббивку дуже оригінальними та привертають увагу, а динамічна конструкція ковша подарує вам неймовірні враження від кожної гри. Спортивний силует і виразне поєднання глибокого чорного з інтригуючим червоним революціонізують будь-який інтер"єр і додадуть йому справжнього ігрового характеру.

Ось ігрове крісло, яке не тільки виправдає всі ваші очікування, але й дасть вам набагато більше! Поєднання сучасних технічних рішень і стилю Diablo робить X-One потужною порцією комфорту, безпеки та ергономіки в дуже виразній версії.

Характеристики
Основні характеристики
Клас
Геймерські
Колір
Чорний
Червоний
Призначення
Для офісу
Для дитячої
Тип
Крісла для персоналу
Для високих людей
Тип крісла
геймерське
EAN
5902560336429
Висота підлокітників
64-80
Висота підлокітників від сидіння, мм
285-350
Висота сидіння в верхньому положенні, мм
58
Висота сидіння в нижньому
49
Граничний кут нахилу спинки
140
Клас газліфта
4
Максимальне навантаження
120кг
Матеріал оббивки
Екошкіра
Екошкіра HDS
Матеріал підлокітників
SoftTouch
Механізми
Підлокітники Armtech Vertical SoftTouch з вертикальним регулюванням
Наповнювач
Піна
Піна HR
Основа
Хрестовина з роликами
Основа крісла
Синтетика
п'ятиспицева
Особливості
Бічна підтримка спини
Зі спинкою
Поперекова підтримка
Підголівник
Прогумовані ролики
Ортопедичні
Особливості крісла
Tilttech Butterfly
Tilttech Swing
Tilttech Gear
Air Damper System
Підголовник
Так
Підлокітники
1D підлокітники
М'які накладки
Підніжка
НІ
Піна з ефектом пам'яті
Так
Поперекова подушка
Так
Сертифікат
BIFMA
Тип коліс
PFC 360
Тип набивки
Піна типу HR
Тип підлокітників
Armtech Hybrid 3D
Тип сидіння
Dual Layer
Розмір
King
Вага
30кг
Висота, см
136-145
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Геймерське крісло Diablo X-One 2.0 для високих людей чорно-червоне
9 673 грн