Двомісна садова гойдалка з драбиною Marbo-Sport MO-Z7

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Код товару: 43032-10
Виробник: Marbo Sport
Відгуки: 0
Відправка до 20 робочих днів
Артикул: MS-29780
MPN: MO-Z7
Знайшли дешевше?
33 749 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Додаткові характеристики
Конструкційний профіль - 60х60х2 мм
EAN
5903641006941
Максимальне навантаження
200 кг
Розміри
Висота - 212 см,
Вага
113 кг
Опис
Двомісна садова гойдалка з драбиною

Функціональний садовий набір Marbo Sport, що складається з гойдалки на 2 позиції та гімнастичної драбини. Він ідеально підходить для сімейних пікніків, світських заходів, а також для повсякденного використання, дозволяючи відпочити та повеселитися на природі.

Увага! Мотузки і сидіння в комплект не входять.

Двомісна садова гойдалка з драбиною

Особливості продукту:

  • Міцна конструкція: Виготовлена ​​з високоякісної сталі - профіль 60x60x2 мм, каркас надзвичайно міцний і стійкий до погодних умов.
  • Ручки на шарикопідшипниках з карабінами: високоякісні гачки на шарикопідшипниках з нержавіючої сталі забезпечують плавний рух гойдалок.
  • Елегантний дизайн: завдяки сучасному зовнішньому вигляду рама ідеально вписується в будь-який простір, додаючи йому естетичного шарму.
  • Стабільність: Міцні з'єднання та широка основа забезпечують стабільність навіть під час інтенсивного використання.
Двомісна садова гойдалка з драбиною

Ручки на шарикопідшипниках з карабінами - плавні та безшумні гачки для кріплення

Високоякісні фіксатори підшипників з нержавіючої сталі забезпечують плавний рух гойдалок. Ручки на підшипниках усувають опір, зменшуючи силу тертя - завдяки цьому гойдалки легше розгойдуються, а самі гойдалки служать довше . Зменшене тертя також значно подовжує термін служби гачків.

Кулькові підшипники з нержавіючої сталі , які використовуються в гойдалці, також є полегшенням для вух - необмежений рух ручок означає, що більше немає скрипу, скрипу та інших неприємних звуків, які можуть заважати садовим розвагам і відпочинку.

Двомісна садова гойдалка з драбиною

Посилений каркас – безпечна, міцна конструкція

Пропонований сталевий каркас для двомісних гойдалок є довговічною і безпечною конструкцією. Профілі перерізом 60х60х2 мм, виготовлені з високоякісної сталі, гарантують безпечне використання. Стійкість рами додатково забезпечується посиленням між ніжками і поперечиною у вигляді відповідним чином зігнутого елемента кріплення.

Сталь з порошковим покриттям також забезпечує високу стійкість до погодних умов - таких як дощ, вітер, низькі та високі температури - і механічних пошкоджень, включаючи подряпини.

Двомісна садова гойдалка з драбиною

Тупий кут кадру – додаткова стабілізація

Висота каркаса більше 2 метрів , що робить його зручним для використання як дітьми, так і дорослими. Тупий кут, створений поперечиною з ніжками, значно підвищує стійкість і безпеку всієї конструкції.

Двомісна садова гойдалка з драбиною

Кріплення до землі - можливість анкерування

У ніжках рами є отвори для анкерів - закріплення конструкції в землі підвищує стійкість і запобігає зсуву гойдалок. Кріплення садових гойдалок до землі також дозволить рівномірно розподілити навантаження, що додатково захистить землю, на якій стоїть конструкція.

Двомісні гойдалки Marbo Sport абсолютно безпечні без анкерного кріплення - ніжки оброблені профлистом, що дозволяє стійко розташувати раму на землі.

OUTDOOR line – спортзал просто неба для всіх

Marbo OUTDOOR – це серія для людей, які хочуть створити тренажерний зал на свіжому повітрі відповідно до своїх потреб у тренуваннях – професійних чи аматорських – а також простір для відпочинку на свіжому повітрі для всієї родини. Це обладнання відмінно підходить для використання в саду, на ділянці або іншій зеленій зоні.

Модульність системи означає, що кожен може скласти свій власний набір обладнання для занять спортом і відпочинку. Базовим елементом цієї серії є багатофункціональна драбина - самостійна конструкція, яка надихає дорослих і дітей на активне проведення часу. Його можна розширити додатковими елементами, які розширюють можливості тренувань і гри - відповідно до ваших потреб.

Елементи серії OUTDOOR поєднують у собі безкомпромісну якість і точність виконання. Вони створені на основі міцних конструкційних профілів і труб, що забезпечує повну безпеку експлуатації протягом багатьох років.

Спеціальні посилення з товстого листового металу підвищують міцність і стійкість конструкції. Систему можна легко прикріпити, закріпивши її в землі. Стовпи також можна забетонувати за бажанням - відповідно до ваших уподобань. Займатися спортом на свіжому повітрі ще ніколи не було так просто!

Характеристики
Захист для роликів, скейту, велосипеда
Комплектація
1шт - Вулична драбина Marbo Sport Premium MO-016,
Садові гойдалки
Тип
Гойдалка садова
Комплекти для гойдалки
Вид гойдалок
Гойдалка-гніздо
Особливості
Для дітей
Основні характеристики
Додаткові характеристики
Конструкційний профіль - 60х60х2 мм
EAN
5903641006941
Максимальне навантаження
200 кг
Розміри
Висота - 212 см,
Вага
113 кг
Країна реєстрації бренду
Польща
Країна-виробник товару
Польща
Кольори
Графіт
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Двомісна садова гойдалка з драбиною Marbo-Sport MO-Z7
33 749 грн