Геймерське крісло Diablo X-One 2.0 чорно-червоне

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 2935-11
Виробник: Diablo
Відгуки: 0
Артикул: DC-869
MPN: 5902560337051
8 615 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Клас
Геймерські
Колір
Чорний
Червоний
Призначення
Для офісу
Для дитячої
Тип
Крісла для персоналу
Тип крісла
геймерське
Опис

ІГРОВЕ КРІСЛО X-ONE 2.0 НОВОГО ПОКОЛІННЯ

ЗВИЧАЙНИЙ РОЗМІР: ЧОРНИЙ/ЧЕРВОНИЙ

Ергономічний, інноваційний, новаторський. Ось ігрове крісло Diablo X-One, з яким ви захистите свій хребет, забудете про недуги, пов"язані з тривалим сидінням, і займете зручне положення навіть під час розваг, навчання або роботи за столом.

Переконайтеся самі, що поєднання корисних для здоров"я інновацій і оригінального спортивного дизайну змінить вашу кімнату або офіс і забезпечить безпеку і комфорт кожен день. Ваше нове ігрове крісло — це гарантія багаторічного комфорту в характерному стилі Diablo. Познайомтеся ближче з моделлю X-One і переконайтеся в ідеальному виборі.

КОМФОРТНЕ НАПОВНЕННЯ

Все крісло наповнене м’якою HR піною, з якою дистанційна робота, електронне навчання чи ігри стануть надзвичайно комфортними. Крім того, ігрове крісло Diablo X-One не деформується і на ньому не з"являться вм"ятини. Він залишиться таким же зручним і м"яким навіть після багатьох років щоденного використання!

СТАВЛЕННЯ – ЦЕ ОСНОВА

Інноваційний підголівник

Щоб ваша постава була якнайкраще захищена, ми оснастили наше ігрове крісло ергономічним підголівником у вигляді м’якої подушки, наповненої надійною HR піною. Завдяки йому шийний відділ хребта займе правильне положення, тому ви уникнете руху голови вперед і, як наслідок, утворення або поглиблення дефектів постави!

Поперекова подушка

Поперековий відділ вашого хребта ідеально підтримуватиме регульована подушка, наповнена HR піною. Завдяки профільованій формі захищає фігуру та забезпечує комфортне, природне положення при сидінні. Можливість регулювання висоти подушки дозволяє підігнати подушку по фігурі, що забезпечує активну підтримку спини надзвичайно комфортним способом.

НАДІЙНІ СИСТЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ

Вертикальні підлокітники Armtech™ SoftTouch

Правильне регулювання висоти армованих підлокітників Armtech™ Vertical SoftTouch активно підтримує плечі, передпліччя та зап’ястя, стабілізує всю фігуру під час сидіння та полегшує прийняття ергономічного положення. Необхідне регулювання в площині вгору-вниз також є гарантією зручності та комфорту. Верхню частину підлокітників ми наповнили м"яким поролоном, завдяки чому вони забезпечують не тільки безпечну, але й комфортну підтримку для передпліч.

Система Tilttech™ Butterfly

Сучасна система регулювання висоти Tilttech™ Butterfly дозволяє точно відрегулювати стілець по висоті та рівню столу. Правильне налаштування робить положення ще більш стабільним, завдяки чому фігура легше адаптується до поперекової подушки та підголівника. Крім того, спинку, яку можна скласти до 140°, можна зафіксувати в будь-якій точці, а система Tilttech™ Swing забезпечує безпечне, розслаблююче погойдування.

П"ЯТИЗІРКОВА БАЗА

Ми забезпечили наше ігрове крісло міцною конструкцією та додатково зміцнили його. Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що модель Diablo X-One забезпечить вам стабільне положення. Міцна п"ятизіркова основа дозволяє почуватися в повній безпеці навіть під час інтенсивних рухів. Колеса PFC™360 діаметром 75 мм оснащені ободами, а їх гумове покриття захистить будь-яку поверхню від подряпин. Надійний підйомник класу 4 забезпечує чудову амортизацію завдяки вбудованій системі Air Damper™.

Ігрове крісло Diablo X-One відповідає найвищим стандартам якості виготовлення, тому забезпечить вам безпеку та комфорт протягом багатьох років. Підтвердженням надійної якості та довговічності є сертифікат довговічності BIFMA.

Diablo X-One може запропонувати більше, ніж будь-яке інше ігрове крісло! Його виразний стиль змінить інтер"єр вашої кімнати чи офісу, а повсякденна робота чи розваги стануть приємними та незвичайними. Дізнайтеся про деталі, про які подбали наші креативні дизайнери.

МІЦНА ОББИВКА

Ваше нове ігрове крісло буде супроводжувати вас багато років. Своєю стійкістю до стирання він зобов’язаний стильній оббивці з надійної екошкіри HDS™ 4-го покоління. Точна прошивка міцними нитками забезпечує правильний натяг матеріалу, завдяки чому він збереже свій ідеальний зовнішній вигляд протягом багатьох років.

НЕЗВИЧАЙНИЙ ДИЗАЙН

З OneVision™ Design ви будете в захваті та захопленні з першої миті! Характерні емблеми Diablo на решітках радіатора та гладка оббивка роблять все це дуже виразним. Масивна конструкція та конструкція ковша гарантують безпрецедентні враження від кожної гри. Оригінальне поєднання темно-чорного і вогненно-червоного додасть інтер"єру неповторний, ігровий характер.

Подбайте про свою поставу та отримуйте справжні ігрові емоції щодня. Довіртеся нашому досвіду та зосередьтеся на ергономіці та безпеці. Переконайтеся самі, що Diablo X-One дасть вам більше, ніж ви очікуєте.

Характеристики
Основні характеристики
Клас
Геймерські
Колір
Чорний
Червоний
Призначення
Для офісу
Для дитячої
Тип
Крісла для персоналу
Тип крісла
геймерське
EAN
5902560337051
Висота підлокітників
60.5-76
Висота підлокітників від сидіння, мм
270-330
Висота сидіння в верхньому положенні, мм
53
Висота сидіння в нижньому
45
Граничний кут нахилу спинки
140
Клас газліфта
4
Максимальне навантаження
120кг
Матеріал оббивки
Екошкіра
Екошкіра HDS
Матеріал підлокітників
SoftTouch
Механізми
Підлокітники Armtech Vertical SoftTouch з вертикальним регулюванням
Наповнювач
Піна
Піна HR
Основа
Хрестовина з роликами
Основа крісла
Синтетика
п'ятиспицева
Особливості
Бічна підтримка спини
Зі спинкою
Поперекова підтримка
Підголівник
Прогумовані ролики
Ортопедичні
Особливості крісла
Tilttech Butterfly
Tilttech Swing
Tilttech Gear
Air Damper System
Підголовник
Так
Підлокітники
1D підлокітники
М'які накладки
Підніжка
НІ
Піна з ефектом пам'яті
НІ
Поперекова подушка
Так
Сертифікат
BIFMA
Тип коліс
PFC 360
Тип набивки
Піна типу HR
Тип підлокітників
Armtech Vertical 1D
Тип сидіння
Comfort Layer
Розмір
Normal
Вага
25кг
Висота, см
124-133
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Геймерське крісло Diablo X-One 2.0 чорно-червоне
8 615 грн