Браслет для виживання паракордовий 102255

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 22064-30
Виробник: MacGyver
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 102255
MPN: 102255
Знайшли дешевше?
199 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Браслет виживання - це практичний і непомітний браслет з 7-жильного міцного парашутного шнура довжиною 3 м. Корисний гаджет, який також є оригінальною чоловічою прикрасою, стане в нагоді кожному мандрівнику і мандрівнику. Максимальне навантаження на волосінь становить до 160 кг , тому її можна використовувати різними способами. Пряжка ПВХ додатково оснащена сигнальним свистком. Розмотавши браслет, ви можете легко зав'язати його знову, використовуючи тільки один тип вузла.

СПЕЦИФІКАЦІЯ:

  • Розміри: 23 х 3 х 1 см
  • Довжина: 3 м
  • Міцність: до 160 кг
  • Пряжка ABS
  • Аварійний свисток в пряжці
  • Браслет можна перев'язати.

ЗАСТОСУВАННЯ:

  • Кріплення та кріплення обладнання,
  • Мотузка для будівництва укриття,
  • джгут,
  • шнурки,
  • пастки,
  • кріпильна мотузка,
  • лінія для прання,
  • Ручка ножа.

1. Складіть мотузку навпіл і протягніть петлю через пряжку без свистка ззаду. 2. Протягніть решту мотузки через петлю. 3. Затягніть 4. Пропустіть вільну частину мотузки через другу ззаду пряжку. Розташуйте пряжку так, щоб свисток був з лівого боку. 5. Потягніть вільний кінець правої мотузки спереду назад, поряд із раніше розміщеною мотузкою. 6. Повторіть крок 5 для лівого кінця кабелю. 7. Переконайтеся, що зв’язки розташовані так, як показано на зображенні. 8. Пропустіть два вільних кінця через перший затискач ззаду. Відрегулюйте відстань між пряжками. Ця довжина буде визначати довжину браслета. Рекомендована довжина становить приблизно 11 см. 9. Пропустіть правий кінець мотузки через браслет. Підставте під нього лівий кінець. Переконайтеся, що кінці проходять через петлі, як показано на малюнку. 10. Затягніть 11. У зворотному порядку кроку 9. Проведіть лівий кінець над браслетом, а правий — під ним. 12. Вставте вільні кінці в петлі, як показано на малюнку. 13. Затягніть 14. Повторюйте кроки 9-13, доки не буде сформовано весь браслет.


MacGyver дасть вам те, що потрібно кожному мандрівнику. Вихідні в лісі, рибалка чи похід у гори – MacGyver саме для вас . Бренд був створений з пристрасті до подорожей, активного проведення часу на природі і, головне, з любові до виживання. Завдяки широкому вибору багатофункціональних інструментів, ножів, сокир і лопат , виготовлених з міцних матеріалів , ви можете робити практично все - від розведення багаття до будівництва хатини.

MacGyver - це не тільки спорядження для використання на природі - пропозиція також включає аматорські вудки з аксесуарами, ліхтарики та фари, лампи та біноклі. Вам не потрібно турбуватися про те, що вам не буде куди скласти обладнання – MacGyver готовий зустріти вас. Тактичні рюкзаки MacGyver - це міцні та надзвичайно функціональні сумки, які ідеально впишуться в лісове оточення.

На що ти чекаєш? Вийти в світ.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Браслет для виживання паракордовий 102255
199 грн