Болгарський аквамішок LivePro TRAINING WATER BAG, 5кг

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності

Розмір

20кг 5кг
Код товару: 7991-15
Виробник: LiveUp
Відгуки: 0
Артикул: LP8125
MPN: LP8125
1 626 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Баланс і координація
Координація
Розмір
5кг
Гарантія
12 місяців
Опис

 

Болгарський аквамішок LivePro TRAINING WATER BAG LP8125 незамінний для покращення стабільності, силових показників та зміцнення м'язів.

 

Головна особливість болгарського аквамішка в тому, що при роботі з тренажером вода перекочується з боку в бік, тим самим зміщуючи центр ваги і змушуючи ваші м'язи оперативно реагувати на навантаження, що змінюється, такого ефекту неможливо досягти при тренуваннях зі звичайними стабільними гантелями і бодібарами. Також при таких тренуваннях включатимуться м'язи стабілізатори, а вони відіграють важливу роль у підвищенні результативності спортсменів.

 

Завдяки тому, що аквамішок LivePro має розмітку ваги від 1 до 5 кг, ви можете використовувати різний об'єм води та регулювати навантаження, виходячи зі своїх індивідуальних потреб, групи м'язів та цілей конкретної вправи.

 

У незаповненому стані аквамішок легкий, портативний і компактно складається, тому його легко переносити, брати з собою на виїзне тренування, у відпустку або на дачу, щоб займатися, коли вам зручно.

 

Болгарський аквамішок LivePro TRAINING WATER BAG ідеально підходить для силових та функціональних тренувань, пауерліфтингу та ВІІТ-вправ, зручний для використання як у спортзалі, так і на вулиці. Цей базовий тренажер застосовується для найширшого кола різних вправ для різних груп м'язів і допоможе вам досягти значно більших результатів, ніж тренування зі звичайними обтяженнями.

 

Оболонка виготовлена ​​з екологічно чистого ПВХ-матеріалу прозорого кольору товщиною 1 мм, матеріал ПВХ є водонепроникним, міцним і довговічним, не вимагає складного догляду і легко чиститься.

Всі шви та стики зроблені методом високочастотного пресування, не мають зазорів, міцні та стійкі до падіння та інших можливих пошкоджень.

 

На боці аквамішка розташована міцна ручка з тканинної нейлонової стрічки і облицьована неопреном, вона надійно кріпиться до корпусу і зручна для захоплення під час тренування.

 

Характеристики:

Матеріал: ПВХ

Вага: до 5 кг

Розмір: 16×28 см

Колір: прозорий

Характеристики
Основні характеристики
Баланс і координація
Координація
Розмір
5кг
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Болгарський аквамішок LivePro TRAINING WATER BAG, 5кг
1 626 грн